Bitbot samlar in 3,3 miljoner dollar i förköpet medan kryptor återupplivas

May 12, 2024
Listen
  • Bitbots förköp har nått steg 13 och samlat in mer än $3,3 miljoner.
  • Den nya Telegram-handelsboten väcker uppmärksamhet under ny fart i AI-historien.
  • Förköpet kan vara ett bra tillfälle att köpa eftersom investerare tittar på Bitcoin-tjurmarknaden.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Artificiell intelligens (AI) tar kryptohandel till nästa nivå och tar med det bästa av automatiserade funktioner till en marknad som växer med stormsteg. Medan anpassade appar på Telegram fortsätter att revolutionera kryptohandelsmarknaden, är Bitbot (BITBOT) ett projekt som vill ta förstaplatsen.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Vad är Bitbot?

Copy link to section

Bitbot, den nya kryptohandelslösningen på Telegram, ger mer än en AI-driven bot.

Det är världens första icke-förvarande Telegram-bot. Resultatet är en plattform som kombinerar säkerhet och de mest avancerade handelsverktygen, alla designade för att ge institutionell kryptohandel till den privata handlaren.

Det anmärkningsvärda med Bitbot är att projektet granskas av Solid Proof. Partnerskapet med teknologileverantören för digitala tillgångar och självförvarslösningar Knightsafe sticker också ut.

Sammantaget höjer fokus på säkerhet, integration av AI och anti-MEV- och anti-rug-verktyg Bitbot över andra bots.

Bitbots teknologi – “dina nycklar, dina tillgångar”

Copy link to section

Som handelsbot kommer Bitbot att fungera mer som andra lösningar på marknaden som Banana Gun och PAAL AI. Det som dock skiljer Bitbot åt är dess banbrytande icke-förvaringsteknik som gör det möjligt för användare att säkert integrera med sina självvårdande plånböcker, vilket säkerställer att det alltid är “dina nycklar, din plånbok och dina tillgångar.”

AI förbättrar också projektets avancerade funktioner, vilket gör detta inte bara till ytterligare en elegant Telegram-handelsbot, utan troligen den arketypiska handelslösningen.

När boten lanseras på marknaden efter förköpet kommer handlare som är sugna på en ny upplevelse att kunna utnyttja toppverktyg som Gem Scanner, intelligent handel, kopieringshandel och sniping. Det finns också marknadsinsikter i kedjan och skräddarsydd plånbokshantering.

Utöver Telegram-botlanseringen, belyser Bitbots färdplan också utvecklingen av en inbyggd mobilapp och erbjuder cross-chain support.

Är förköpet ett bra tillfälle att köpa Bitbot?

Copy link to section

Intresset för det här projektet har exploderat med de senaste produktuppdateringarna, community-AMA:er och kryptoexperters förutsägelser för marknaden efter godkännande av spot Bitcoin ETF:er och Bitcoin-halveringshändelsen 2024.

AI-historien kan vara en annan viktig katalysator för en bredare användning. Utsikterna har fått flera kryptoprojekt som Render (RNDR) och Akash Network (AKT) att skjuta i höjden under de senaste månaderna. Det är en historia som sannolikt kommer att förbättras efter veckans rapporter om en potentiell affär mellan teknikjätten Apple och OpenAI om ChatGPT-integration med iPhone.

Bitbots offentliga förköp är i steg 13, och BITBOT-priset är för närvarande på $0,018. Investerare har hittills samlat in mer än 3,3 miljoner dollar.

I de kommande två stegen kommer tokenens värde att stiga till $0,020. Även om priset i förköp har ökat från det ursprungliga $0,005, erbjuder de kommande två stegen fortfarande en potentiellt lukrativ position givet troliga katalysatorer för marknadstillväxt.

Den innovativa botens lösning utan förvaring är också en gamechanger och kan se Bitbot på toppen när det gäller AI-drivna handelsbotar. Läs mer om Bitbot här.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Sponsrade Världen