Ad

Jasmy prisförutsägelse: Japans Bitcoin bildar ett haussemönster

Av:
May 26, 2024
Listen
  • JasmyCoin-priset har bildat ett omvänt huvud- och axelmönster.
  • Tokenen tog fart efter att SEC godkände Ethereum ETF:er.
  • Det finns oro för Federal Reserves räntesänkningsschema.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priset på JasmyCoin (JASMY) höll sig stabilt under helgen då sentimentet i kryptoindustrin förbättrades. Den populära japanska kryptovalutan hoppade till den avgörande motståndspunkten på $0,024, dess högsta punkt sedan den 28 april. Detta rally sammanföll med de senaste uppgångarna i mynt som Core , Ondo Finance och Chiliz.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Viktiga katalysatorer för JasmyCoin

Copy link to section

Priset på Jasmy token steg på grund av den senaste utvecklingen inom kryptoindustrin. Securities and Exchange Commission (SEC) godkände Ethereum-ETF, fem månader efter att den godkände elva Bitcoin-ETF:er . Dessa ETF:er har sett miljarder dollar i inflöden under de senaste månaderna.

De flesta analytiker var oroliga över att byrån inte skulle godkänna Ether ETFs eftersom den ser myntet som ett oregistrerat värdepapper på grund av dess insatsfunktioner.

Den andra stora kryptonyheten kom från Donald Trump, som talade på en libertariansk konferens. I den åtog han sig att skydda kryptovalutor som Bitcoin, främja självvård och förbjuda en centralbanks digital valuta (CBDC). De flesta libertarianer och konservativa tror att CBDC skulle vara dåligt för individuell frihet.

Ändå finns det vissa farhågor inom kryptoindustrin. För det första är det oklart vad nästa katalysator i branschen kommer att bli eftersom SEC redan har godkänt ETH- och BTC-ETF:er och Bitcoin-halvering redan har skett.

Det finns också oro för att centralbankerna inte kommer att sänka räntorna i snabbare takt än väntat. Bara denna vecka har analytiker på Morgan Stanley och HSBC skjutit tillbaka sina räntesänkningar från Bank of England (BoE) från juni till augusti.

Protokoll som släpptes på onsdagen visade att vissa Fed-tjänstemän övervägde att höja räntorna under det senaste mötet. Allt detta innebär att räntorna kommer att förbli högre under längre tid, vilket kan påverka kryptovalutor som Jasmy och Bitcoin.

JasmyCoin prisprognos

Copy link to section
jasmy price

JASMY-diagram av TradingView

Om vi vänder oss till det dagliga diagrammet ser vi att JASMY-tokenen botten på $0,015 i maj när Bitcoin sjönk till $57 000. Det har nu studsat tillbaka och hoppat över 50-dagars och 25-dagars exponentiella rörliga medelvärden (EMA). De två indikatorerna har till och med gjort ett hausseartat crossover-mönster.

Jasmy har också bildat ett omvänt huvud- och axelmönster, ett populärt tecken på en hausseartad crossover. Därför är parets utsikter måttligt hausse, med nästa punkt att se är på $0,0244, dess högsta svängning den 26 mars. Ett avbrott över den nivån kommer att se det skjuta i höjden till årets högsta på $0,02757.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Kryptovaluta