Ad

JASMY-prisförutsägelse: Här är anledningen till att JasmyCoin trotsar gravitationen

Av:
May 31, 2024
Listen
  • JASMY tokenpriset har stigit till sin högsta nivå 2024.
  • Det har blivit en av årets bäst presterande kryptovalutor.
  • Det har varit trendigt i viktiga sociala medieplattformar som StockTwits och Reddit.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priset på JasmyCoin (JASMY) har fortsatt att trotsa gravitationen den här veckan eftersom det blev en av de bäst presterande kryptovalutorna på marknaden. Tokenen steg till årets högsta på $0,032, mycket högre än årets lägsta på $0,0045. Därefter har dess börsvärde skjutit i höjden till över 1,4 miljarder dollar.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Miljö med hög volym

Copy link to section

Jasmy-token ökade i en miljö med hög volym, vilket signalerar att det finns en stark efterfrågan på den så kallade japanska Bitcoin. Data från CoinGecko visar att volymen på fredagen låg på över 458 miljoner dollar, en stor ökning från torsdagens 150 miljoner dollar.

Den totala volymen under de senaste fem dagarna har i genomsnitt uppgått till över 288 miljoner dollar, vilket är mycket högre än under samma period förra veckan.

Detta rally sker av tre huvudsakliga skäl. För det första har Jasmy blivit en av de populäraste kryptovalutorna i sociala medier under de senaste månaderna. Det har varit trendigt på populära plattformar som Yahoo Finance, StockTwits, Reddit och X. Som visas nedan har antalet transaktioner och Jasmy-användare skjutit i höjden.

jasmy transactions

Jasmy transaktioner

För det andra har denna popularitet lett till en rädsla för att missa (FOMO) bland daytraders. Detta förklarar också varför många memmynt som Floki, Pepe och Book of Meme går bra. Teorin är att dessa tokens genererar starkare avkastning än Bitcoin när förhållandena är goda. Med $100 kan man köpa nästan 3 500 JASMY-tokens.

För det tredje, Jasmy skjuter i höjden eftersom kryptoindustrin har stabiliserats under de senaste veckorna. Bitcoin har flyttat till över $68 000 medan det totala börsvärdet för alla kryptovalutor har hoppat till över $2,6 biljoner.

En viktig katalysator för det senaste rallyt är beslutet av Securities and Exchange Commission (SEC) att godkänna spot Ethereum ETFs. Detta är anmärkningsvärt för Jasmy eftersom det är en ERC-20-token med över 70 000 hållare.

När man ser framåt är nästa potentiella katalysator för Jasmy-token den amerikanska PCE-rapporten. Dessa siffror kommer att ge mer information om vad som kan förväntas av Federal Reserve under de kommande månaderna.

JASMY prisprognos

Copy link to section
jasmy price

JASMY-diagram av TradingView

Det dagliga diagrammet avslöjar att JASMY token-priset har varit i en stark bullrun under de senaste månaderna. Den har stigit över den avgörande motståndspunkten på $0,027, dess högsta sving i mars. Att flytta över den nivån signalerade att det fortfarande finns mer efterfrågan på token.

JasmyCoin har skjutit i höjden över alla glidande medelvärden medan Relative Strength Index (RSI) har bildat ett kopp- och handtagsmönster, ett populärt tecken på en fortsättning. Därför kommer tokens bullrun sannolikt att fortsätta när köpare riktar in nyckelmotståndet på $0,045.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Bitcoin Kryptovaluta Marknadsanalys