Ad

Cardano (ADA) lähes testaa dollarin vastusta kryptomarkkinoiden elpyessä

Ohi:
päälle Mar 1, 2022
Listen
  • Cardanon hinta tähyilee tällä hetkellä keskeistä vastustasoa yhdessä dollarissa.
  • Kun tämä taso on ylitetty, ADA:n lyhyen aikavälin hintatavoite on 1,30 dollaria.
  • Cardanon elpyminen tulee kryptomarkkinoiden nousevan trendin vanavedessä globaalin markkina-arvon myötä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Cardanon (ADA/USD) hinta on tällä hetkellä nousussa, jonka laukaisi elpyminen laajemmilla kryptovaluuttamarkkinoilla. Äskettäinen ADA-nousu tulee useiden viikkojen huomattavan matalalla käydyn ADA-kaupan jälkeen.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Cardanon hinta näyttää nyt merkkejä välittömästä kääntymisestä, ja se voi nyt nousta kohti yhtä dollaria, jos ostajan tuki jatkaa kertymistä.

Cardano tähyilee dollaria

Copy link to section

Kirjoitushetkellä Cardanon kauppa käy 0,965 dollarilla 11,3 prosentin nousun jälkeen 24 tunnissa. Hintaindikaattorit osoittavat, että hinta voi kääntää trendin ja kahden dollarin taso voidaan saavuttaa pian.

Cardanon hintaliikettä voidaan analysoida Gann contemporary -analyysillä. ADA:n hinta istuu nyt 180 päivän syklissä, ja Gannin analyysin mukaan hinta voidaan hinnoitella välittömään kääntymiseen, kun se istuu tässä syklissä.

Cardano saavutti kaikkien aikojen korkeimman arvonsa, 3,09 dollaria 2. syyskuuta 2021, ja maaliskuun 1. päivänä ADA:n hinta on edennyt 180 päivän syklin. Jos Gannin analyysi otetaan huomioon, tämä voi olla alku vahvalle korjaavalle liikkeelle ADAn hinnoissa.

ADA näyttää nyt olevan äärimmäisen ylimyyty johtuen markkinoiden viimeaikaisesta taantumasta, joka on kestänyt viime kuukausina. Ensimmäinen tavoite, jonka nykyiset härät asettavat, on 1 dollari. Jos ADA:n hinta ylittää 1 dollarin, seuraava tavoite asetetaan 1,30 dollariin. Tällaiset härät laukaisevat ostopaineen ja tällä hetkellä vahvan markkinoiden tuen. Viimeisen 24 tunnin aikana kryptovaluuttojen maailmanlaajuinen markkina-arvo on noussut 11,2%, mikä on positiivinen merkki ADA:n noususta.

Markkinatrendi voi kääntyä

Copy link to section

Vaikka viimeaikainen nousutrendi on nostanut kryptokaavioita, on silti mahdollista, että ADA voi myös laskea ja suunnata aiemmille pohjatasoille. Karhumarkkinat voivat johtua geopoliittisista jännitteistä ja Euroopan unionin uhkaavista kryptosäännöistä.

Jos trendi laajemmilla kryptovaluuttamarkkinoilla kääntyy, ADA testaa alemman tukitason 0,92 dollarilla. Jos hintojen lasku jatkuu, voidaan myös testata 0,75 dollarin mataluutta.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta