Zoom Q4 -tulokset: “Törmäys COVID-viruksen leviämisen suhteen”

Ohi:
päälle Mar 1, 2022
Päivitetty: Mar 4, 2022
Listen
  • Zoom Video Communications Inc odottaa kasvun hidastuvan tänä vuonna.
  • Viestintäteknologiayhtiön Q4:n tulos ylitti Wall Streetin arviot.
  • Benchmarkin Matt Harrigan keskusteli tuloista CNBC:n "Closing Bell" -ohjelmassa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Zoom Video Communications Inc (NASDAQ: ZM) odottaa kasvun hidastuvan tänä vuonna. Osake laski ensin 10% jatkotunneilla, mutta toipui sitten lähes kokonaan osakkeenomistajien keskittyessä odotettua parempaan tulokseen Q4:llä.

Tärkeitä kohtia Zoomin Q4 -tuloksissa

  • Nettotulos oli 490,5 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa 1,60 dollaria osakkeelta.
  • Edellisvuoden vastaavalla neljänneksellä nettotulos oli 260,4 miljoonaa dollaria eli 87 senttiä osakkeelta.
  • Tuloslehdistötiedotteen mukaan oikaistu osakekohtainen tulos oli 1,29 dollaria, odotuksena oli 1,07 dollaria.
  • 1,07 miljardilla dollarilla myynti nousi 21%, lyöden FactSetin odotuksen 1,05 miljardia dollaria.
  • Asiakkaita, jotka tuottivat yli 100 000 dollaria tuloja viimeisen 12 kuukauden aikana, oli 2 725.
  • Zoomilla oli 9,0% enemmän asiakkaita, joilla on yli 10 työntekijää vuositasolla.

Analyytikko reagoi dovish-näkymään

Zoom ennustaa koko tilikauden liikevaihdon laskevan 4,53–4,55 miljardiin dollariin ja 3,51 dollariin oikaistulla osakekohtaisella tuloksella – vain maltillinen kasvu vuoden 2022 tuloksista. FactSetin konsensus oli 4,36 dollarin oikaistu osakekohtainen tulos ja 4,71 miljardin dollarin myynti.

Myös sen Q1-näkymä oli odotuksia heikompi. CNBC:n “Closing Bell” -ohjelmassa Benchmarkin Matt Harrigan sanoi:

En ole yllättynyt pettymyksestä osakekohtaisen tuloksen näkymiin, koska he investoivat voimakkaasti sellaisiin alueisiin kuin T&K. He yrittävät tulla enemmän alustayhtiöksi. Kunnioitan johtoa, he ovat erittäin innovatiivisia. Mutta tulonäkymät olivat pettymys. He ovat selvästi törmänneet COVID-viruksen leviämiseen. Heidän investointialoitteensa hyödyn saaminen kestää jonkin aikaa.

Zoom on nyt 130 dollarin osake verrattuna 560 dollariin lokakuussa 2020, jolloin pandemia oli huipussaan. Viime viikolla CICC arvioi Zoomin “menestyvän paremmin” hintatavoitteellaan 183 dollaria, mikä merkitsee 40 prosentin nousua tästä eteenpäin.

Ad

Kopioi asiantuntijatreidaajia helposti eToro :n avulla. Sijoita osakkeisiin kuten Tesla & Apple. Käy välittömästi kauppaa ETF-rahastoilla, kuten FTSE 100 & S&P 500. Rekisteröidy muutamassa minuutissa.

10/10