Ad

Metalink integroi Chainlink VRF:n arvontoihin

Ohi:
päälle Mar 3, 2022
Päivitetty: Mar 6, 2022
Listen
  • Chainlink VRF tuo väärentämisen estävän satunnaisuuden älykkäisiin sopimussovelluksiin.
  • Chainlinkin ensimmäisten 3 000 keräilijän osuus OpenSeanin kokonaistuloista viime elokuussa oli yli 9 %.
  • Chainlink VRF integroidaan kaikkien Metalink-alustapalkintojen taustaohjelmaan.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Metalink, NFT-yhteisöjen sosiaalinen sovellus, on integroinut Chainlink (LINK/USD) varmistettavissa oleva satunnaistoiminto (Verifiable Random Function, VRF) Ethereum Mainnet -verkkoon (ETH/USD) satunnaistaakseen alustan lahjoituksia, Invezz oppi lehdistötiedotteesta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Käyttäjät vahvistavat arvontakilpailut itsenäisesti

Copy link to section

Chainlink VRF tuo väärentämisen estävän satunnaisuuden älykkäisiin sopimussovelluksiin, mikä varmistaa, että Metalinkin käyttäjät voivat tarkistaa arvontakilpailut itsenäisesti. Metalink käyttää johtavaa Chainlink-teknologiaa parantaakseen läpinäkyvyyttä tukeakseen yrityksen sitoutumista keräilijöihinsä.

Metallinkin toimitusjohtaja ja perustaja Jake Udell kommentoi:

Metalinkin ykkösprioriteetti on tarjota yhteisöillemme ainutlaatuinen ja turvallinen sosiaalinen NFT-alusta. Chainlink VRF:n avulla keräilijämme voivat osallistua arpajaisiin yhdellä napsautuksella ja tietävät samalla, että käytämme tekniikkaa, joka asettaa voittajien määrittämisessä etusijalle oikeudenmukaisuuden ja avoimuuden. Chainlink VRF on ilmeinen ratkaisu ongelmiin, joita NFT-projektit kohtaavat arpajaisten järjestämisessä. Olemme sisällyttäneet Chainlink VRF:n Metalinkiin jokaisessa tukemassamme kokoelmassa, jotta tiimit pääsevät helposti todennettavissa olevaan satunnaisuuteen ja järjestämään todistetusti satunnaisia arvontoja.

Launchpad koordinoi arpajaiset

Copy link to section

Tämä lähestymistapa perustuu Metalinkin Launchpadiin, joka on koordinoinut joitakin korkean profiilin NFT-palkintoja onnistuneesti. Viime vuoden lopulla Coolman’s Universe tuli saataville laukaisualustalle. Se tuotti yli 50 miljoonan dollarin kaupankäyntivolyymin kolmen kuukauden kuluessa käynnistämisestä.

Chainlink VRF integroidaan kaikkien Metalink-alustan lahjojen taustaohjelmaan, jotta palkintojensaajia määritettäessä saadaan parempi satunnaisuus.

Chainlink Labsin globaalin myynnin johtaja Tomasz Wojewoda lisäsi:

Olemme innoissamme, että Metalink-tiimi päätti integroida Chainlink VRF:n turvalliseksi satunnaisuuden lähteeksi, sillä Metalink isännöi laajaa ja kasvavaa kokoelmaa uusia NFT:itä. Chainlink VRF auttaa varmistamaan, että jokainen Metalinkilla järjestettävä arvonta on sekä tarkastettavissa että väärentämiseltä suojattu, mikä lisää yhteisön jäsenten läpinäkyvyyttä.

Copy link to section

Chainlinkin ensimmäiset 3 000 kerääjää muodostivat yli 9 % OpenSean kokonaistuloista viime vuoden elokuussa, yli 350 miljoonaa dollaria. Tämä integraatio todistaa Metalinkin sitoutumisesta turvallisuuteen. Se saa ensi-iltansa Deadfellazin keräilijöille suunnatulla palkinnolla.

Deadfellazin perustaja Betty sanoi:

Olemme innoissamme voidessamme tarjota yhteisöllemme reilun ja läpinäkyvän tavan osallistua arpajaisiin ja kilpailuihin Metalinkin Chainlink VRF -integraation kautta. Yhteisön turvallisuus on meillä Deadfellazilla prioriteetti, minkä vuoksi olemme niin innoissamme Metalinkin kehittämästä alustasta ja odotamme innolla, että Horde nauttii omasta Metalink-palvelimestaan.

Erittäin turvallinen, monipuolinen tekniikka

Copy link to section

Chainlink VRF toimii yhdistämällä oraakkelisolmun ennalta sitoutuneen yksityisen avaimen ja lohkotiedon, joka on vielä tuntematon pyyntöä tehtäessä. Tämä luo sekä todisteen että satunnaisluvun.

Metalink-älysopimus hyväksyy satunnaislukusyötön vain, jos sillä on kelvollinen salaustodiste, ja salaustodiste voidaan luoda vain, jos VRF-prosessi on suojattu.

Kryptovaluutta