Flame animation

Kuumin uusi
Meme Coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiaali

Shiba Memu Roll-out Logo OSTA NYT

Dashiin ominaisuus lähettää varoja tekstiviestillä ilman Internetiä

Ohi:
päälle Mar 10, 2022
Listen
  • Voit lähettää ja vastaanottaa rahaa Dashissa tai USD:ssä.
  • Voit myös ostaa ruokaa ja muita tuotteita Dash Textin kautta.
  • Dash keskittyy tarjoamaan nopean ja halvan maailmanlaajuisen maksuverkoston.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Dash (DASH/USD) on ottanut käyttöön Dash Text -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää Dashin tekstiviestillä. Internetiä tai älypuhelinta ei tarvita. Voit lähettää, vastaanottaa ja tarkistaa lompakkosi saldon tekstiviestillä.

Kuinka käyttää Dash Textiä

Copy link to section

Ensimmäinen askel Dash Text -palvelun käyttöön on lompakon luominen. Lähetät tekstiviestin, jossa on sana “ALOITA” maantieteellisen alueesi numeroon. Nämä tiedot ovat saatavilla verkkosivustolla. Sitten saat tervetuloviestin Dash Text -järjestelmästä ja Dash-osoite luodaan.

Vastaanota varoja

Copy link to section

Voit myös vastaanottaa kryptomaksuja tällä tavalla. Voit tehdä sen lähettämällä maakoodiasi viestin, jossa on sana “VASTAANOTA”. Koodit ovat jälleen saatavilla verkkosivustolla.

Varat siirretään turvallisesti ja helposti, koska järjestelmä vastaa Dash-tiedoilla. Saadaksesi varat, sinun on annettava lähettäjälle puhelinnumero tai Dash Text -lompakko-osoite.

Lähetä varoja

Copy link to section

Jotta voit lähettää krypton, tarvitset aiotun vastaanottajan osoitteen ja puhelinnumeron. Heidän on myös rekisteröidyttävä Dash Textiin. Lähetät tekstiviestin seuraavassa muodossa: LÄHETÄ + SUMMA + VASTAANOTTAJA. Summan on oltava USD- tai Dash-muodossa ja ilmoitettava rahayksikkö summan jälkeen sekä vastaanottajan numero ja osoite.

Lähetä lopuksi “kyllä” vahvistaaksesi tapahtuman.

Tavaroiden ostaminen

Copy link to section

Voit jopa ostaa ruokaa ja muita tuotteita tällä tavalla. Voit tehdä tämän menemällä kauppiaiden luo, jotka tällä hetkellä hyväksyvät Dash-maksun, ja pyydä valitsemalta kauppiaalta heidän BUY-koodiaan. 4-numeroisen koodin edessä oleva sana OSTA tulee näkyviin POS-näyttöön.

Lähetä nyt tekstiviesti maakoodiin, jossa on sana OSTA 4-numeroisen koodin edessä. Dash saa viestin, jossa näkyy Dashin määrä ja sen vastine Yhdysvaltain dollareina.

Tietoja Dashista

Dash on avoimen lähdekoodin lohkoketju ja kryptovaluutta, joka keskittyy tarjoamaan nopean, halvan maailmanlaajuisen maksuverkoston, joka on luonteeltaan hajautettu. Se pyrkii parantamaan Bitcoinia (BTC/USD) tarjoamalla vahvemman yksityisyyden ja nopeammat tapahtumat.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.