Ad

Nexo: Lainaus ja lainausautomaatio on “leipämme ja voimme”

Ohi:
päälle Mar 17, 2022
Listen
  • Nexon liiketoiminnan kehitysjohtaja George Manolov antaa näkemyksensä kumppanuudesta BlockFillsin kanssa.
  • BlockFills ja Nexon tarjoukset täydentävät toisiaan, Manolov sanoi.
  • Nexo menee vahvasti kryptolainaukseen, ja sen välitysalusta Nexo Prime on avaintekijä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Nexo on johtava maailmanlaajuinen lainanantaja digitaalisten omaisuuserien alalla ja jatkaa markkinoiden edelläkävimistä keskeisten kumppanuuksien ja sijoitusstrategioiden avulla. Alusta, joka hallinnoi omaisuutta yli 3,5 miljoonalle käyttäjälle, teki äskettäin yhden tällaisen strategisen sopimuksen BlockFillsin kanssa.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Osallistuttuaan fintech-yrityksen sarjan A-rahoituskierrokselle Nexo allekirjoitti katkoviivalle yhteistyöhankkeessa, jonka tavoitteena oli nähdä nämä kaksi hyötyä “yhteenliitetystä lainausmahdollisuudesta”.

Jos kaikki toimii hyvin, Nexo hyödyntää BlockFillsin kryptolouhinta-asiakkaiden asiakaskuntaa. Samaan aikaan kumppanuus tarjoaa BlockFillsille mahdollisuuden lisätä taseeseensa ja tarjoaa strategisen pääsyn institutionaalisille asiakkaille Nexon ensisijaisen välitystuotteen kautta.

Nexon “leipää ja voita”

Copy link to section

Otimme yhteyttä Nexoon saadaksemme lisätietoja heidän viimeaikaisesta yhteistyöstään, ja olemme innoissamme voidessamme kertoa, mitä tiimillä oli vielä sanottavana. Nexo on muun muassa sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaat lainapalvelut.

Tässä on ote haastattelustamme Nexon liiketoiminnan kehitysjohtajan George Manolovin kanssa

1. Nexon kumppanuus tulee kuumaksi sen osallistuessa BlockFillin 37 miljoonan dollarin A-sarjan rahoituskierrokseen. Oliko sillä mitään tekemistä tuloksena syntyneen yhteistyön kanssa vai työskentelivätkö kaksi yritystä jo tämän eteen?

Kyllä, yhteistyö on suora seuraus Nexon osallistumisesta BlockFillsin A-sarjan rahoituskierrokselle. Tiimimme olivat alun perin liittyneet investointeja varten ja keskustelut strategisesta kumppanuudesta syntyivät molempien liiketoimintojemme synergisten ominaisuuksien ansiosta. Nexon ja BlockFillsin tarjoukset yksinkertaisesti täydentävät toisiaan luonnollisesti.

2. Kuinka pian ennen kuin Nexo alkaa hyödyntää yhteistyötään BlockFillsin kanssa – erityisesti mitä sanot “yhteenliitetyksi lainaksi”?

Muutaman kuukauden aikana olemme keskustelleet ja arvioineet useita yhteenliitetyn lainan mahdollisuuksia BlockFillsin kanssa. On päivien kysymys, että ensimmäiset suljetaan. Yhteistyömme lainarintamalla on tullut hyvin luontevasti ja on ollut kumppanuuskeskusteluidemme keskiössä alusta alkaen, sillä lainaus ja lainausautomaatio ovat Nexon leipää.

3. Ehkä liittyy yllä olevaan kysymykseen, mutta voit luultavasti mennä yksityiskohtiin tässä. Onko tämän strategisen kumppanuuden jälkeen Nexon kohde BlockFillsin asiakaskunnasta tietty louhijoiden joukko?

Emme ole kohdistaneet erityistä lohuhijajoukkoa, vaan etsimme pikemminkin mahdollisuutta tarjota rahoitusta tähän erityiseen markkinarakoon monipuolistamistyökaluna. Jokaiseen lainausmahdollisuuteen sovelletaan perusteellista asianmukainen huolellisuus -prosessia, jossa noudatetaan tiukasti Nexon riskienhallintakäytäntöjä ja -standardeja.

4. Voitko kertoa lyhyesti Nexon välityssarjasta Nexo Prime – mitä se tarjoaa ja kenelle se on suunnattu?

Prime-tarjouksemme myötä Nexo astuu kryptoprime-välitystilaan. Tämä hienostunut uusi tarjous, Nexo Prime, on integroitu ratkaisu, joka tarjoaa laitoksille täydellisen valikoiman krypto-omaisuuden kaupankäynti-, lainaus-, luototus- ja suojattuja talletusspalveluita.

Pähkinänkuoressa: Nexo Prime tarjoaa edistynyttä spot- ja johdannaiskauppaa, tehokkaan marginaalin ja turvallisen selvityksen, kertakäyttöisen kaupankäynnin 300 parilla ja johdannaissopimuksilla yli kymmenessä paikassa sekä korkean taajuuden infrastruktuurin yhteissijoituksella pörssien vieressä.

Nexo Primen voimanlähteenä on monimutkainen kaupankäyntimoottori, joka on yhdistetty yli kymmeneen likviditeettipaikkaan. Älykkään tilausten reitityksen avulla asiakkaat pääsevät laajemmille kryptomarkkinoille sen sijaan, että luottaisivat vain yhden pörssin hintoihin. Nexo Primen edistynyt algoritminen kaupankäyntiohjelmisto tarjoaa parhaan kaupallisesti saatavilla olevan suorituskyvyn.

Nexo Primea voidaan käyttää sekä API:n tai intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

5. Onko mitään erityistä kehitystä Nexon MetaFi-tavoitteiden ympärillä (hajautettu rahoitus Metaversessa)?

Digitaalisten resurssien, DeFi:n ja NFT:n sulautuessa Web 3.0:aan, Nexo pyrkii olemaan tärkeä infrastruktuurin toimittaja metaverse-taloudessa. Työskentelemme rinnakkain useiden aloitteiden parissa, jotka muokkaavat Nexon läsnäoloa metaversumissa ja vahvistavat sitä todellisena MetaFi-yrityksenä. Emme kuitenkaan voi vielä kertoa yksityiskohtia, koska ne ovat toistaiseksi luottamuksellisia.

6. Kryptoala on kasvanut valtavasti viime viikkojen aikana, ja institutionaalinen hyväksyminen on yksi tärkeimmistä trendeistä. Mikä rooli Nexolla on tässä suhteessa krypton valtavirtaan auttamiseksi?

Pyrimme olemaan silta DeFin ja Web 3.0:n tuomien huipputeknologian ja mahdollisuuksien sekä perinteisen finanssimaailman välillä.

Vakiintuneiden toimialojen instituutioina he todella tarvitsevat palveluita, jotka antavat heille henkilökohtaisen kosketuksen ja intuitiivisen, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jota he tarvitsevat hyötyäkseen Web 3.0:n taloudellisista mahdollisuuksista reaaliajassa.

Tällä hetkellä suurten yritysten keskuudessa on suuntaus omistaa kokonaisia yksiköitä “lohkoketjun ja DeFi-tilan tutkimiseen”. Nexo Prime, instituutiotarjouksemme ja OTC Desk ovat kaikki suunnattu yrityksille säästämään tätä aikaa ja vaivaa.

Edistämme institutionaalista omaksumista luomalla työkaluja laitoksille, jotka eivät edellytä niiden olevan Web 3.0 -alkuperäisiä käyttäjiä, ja tarjoamalla heille DeFin edut nyt.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta