Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Authtrail julkaisee KILT-integroinnin parantaakseen läpinäkyvyyttä

Ohi:
päälle Mar 22, 2022
Listen
  • Authtrail on täydellinen SaaS-alusta, joka toimittaa yritystietoja lohkoketjupohjaisella eheydellä.
  • Integraatio varmistaa tietojen alkuperän koko yrityksen arvoketjussa.
  • KILT auttaa luomaan puitteet itsenäisille verkkoidentiteeteille ja tuomaan luottamusta digitaaliseen maailmaan

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Authtrail ja BTE (BTE BOTlabs Trusted Entity GmbH), KILT Protocol -sovelluskehittäjä, integroivat KILT DID:t Authtrail-alustaan parantaakseen tiedonkulun läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta, Invezz oppi lehdistötiedotteesta.

Authtrail on täydellinen SaaS-alusta, joka toimittaa yritystietoja lohkoketjupohjaisella eheydellä. Se saa voimansa Moonbeamista, joka on osa Polkadot (DOT/USD) -ekosysteemiä, kuten KILT.

Integrointi kattaa DID:t ja todennettavat valtuustiedot

Copy link to section

Digitaaliset identiteetit, jotka koostuvat hajautetuista tunnisteista (Decentralized Identifiers, DID) ja KILTin avulla todennettavista tunnistetiedoista, integroidaan tietolähteisiin, joiden kanssa Authtrail toimii. Tämä varmistaa tietojen alkuperän koko yrityksen arvoketjussa.

KILTin rakentaminen tuo luottamusta digitaaliseen maailmaan

Copy link to section

Keskitetyt organisaatiot hallitsevat ja kaupallistavat yleensä henkilötietoja, kuten passeja, ajokortteja, todistuksia ja monia muita. KILT, hajautettu lohkoketjuprotokolla, joka antaa peruutettavia, todennettavia ja anonyymejä DID-tunnisteita ja valtuustietoja Web3:lle, auttaa luomaan puitteet itsenäisille online-identiteeteille, mikä tuo luottamusta digitaaliseen maailmaan.

KILTillä voidaan luoda tunnistetietoja ja tunnisteita ihmisille, palveluille, koneille, IoT-käyttötapauksille ja muille. Authtrailin toimitusjohtaja Matjaž Sobočan sanoi:

Olemme innoissamme yhteistyöstä BTE:n kanssa integroidaksemme DID:t KILT-protokollan avulla. Käyttämällä DIDsignia voimme hankkia lisäarvoa yritysasiakkaille, jotka haluavat uudistaa identiteettijärjestelmiään vaarantamatta ympäristönsä henkilö- tai organisaatiotietojen turvallisuutta.

KILT Protocolin perustaja ja BTE:n toimitusjohtaja Ingo Rübe lisäsi:

Sekä Authtrail että KILT Protocol tuovat Web3-ratkaisuja yrityksille ja loppukäyttäjille, jotka edistävät lohkoketjun käyttöönottoa todellisessa maailmassa. Yhteistyö Authtrailin kanssa, joka on yritystietojen hallinnan asiantuntija, lisää luottamusta pienemmillä kustannuksilla syvemmälle organisaatioihin.

Tietojen jäljitettävyyden lisätaso

Copy link to section

KILT-protokollan todellisten ID-tunnistetietojen yhdistäminen digitaaliseen maailmaan tarjoaa Authtrailille lisätietojen jäljitettävyyden. Authtrailin yritysasiakkaiden organisaatiot, järjestelmät ja työntekijät voivat hyötyä DID:stä.

Authtrail-sovellus loisi nämä DIDsignin kautta, joka on KILTille rakennettu BTE-sovellus. Tämä helpottaa käyttöönottoa yrityksille, koska loppukäyttäjä ei tarvitse tietoa lohkoketjuista tai DID:istä.

DIDsignilla voit linkittää hashin tietoon DIDin kanssa allekirjoituksen muodostamiseksi. KILT-lohkoketju tallentaa ketjuun vain DID:n, ei allekirjoitusta.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.