Intialainen Chingari ilmoittaa molempia osapuolia hyödyttävästä kumppanuudesta Fashion TV:n kanssa

Ohi:
päälle Mar 25, 2022
Listen
  • Intialainen Chinagri-sovellus ilmoittaa uudesta kumppanuudesta Fashion TV:n kanssa, joka sisältää NFT:t.
  • Chingari toimii alkuperäisellä GARI-tokenillaan.
  • Chingarin toimitusjohtaja sanoo, että NFT:n käynnistäminen "kääntyy kultaryntäykseksi".

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

GARI-tokenilla toimiva Chingari ilmoitti perjantaina ainutlaatuisesta kumppanuudesta Fashion TV:n kanssa tuodakseen muoti- ja elämäntapasisältönsä suosittuun Intiassa sijaitsevaan lyhytvideosovellukseen.

Intian suosituin videosovellus

Chingari lanseerattiin alun perin vuoden 2018 lopulla, ja siitä on sittemmin kehittynyt Intian suosituin lyhytvideoalusta. Sellaisenaan kumppanuus Fashion TV:n kanssa merkitsee luonnollista kehitystä ja edistystä sovellukselle, jolla on vuonna 2022 noin 35 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää ja vuoden odotetaan päättyvän 200 miljoonalla aktiivisella kuukausittaisella käyttäjällä.

Fashion TV on maailman johtava muotia ja elämäntapaa lähettävä tv-kanava. Itse asiassa Chingarin kanssa tehty sopimus on ensimmäinen kerta, kun se yhdistää lyhyen videosovelluksen.

Kumppanuus koostuu Chingarista, joka käyttää GARI-tokeniaan ja joka toistaa sovelluksessa eksklusiivista Fashion TV -sisältöä. Lisäksi nämä kaksi kokonaisuutta julkaisivat sata ei-vaihdettavaa tokenia (non-fungible token, NFT), joiden haltijat voivat päästä muun muassa ainutlaatuisiin juhliin, Fashion TV:n isännöimiin muotinäytöksiin ja Fashion Metaverseen.

Chingari toimitusjohtaja: NFT:t “kääntyvät kultaryntäykseksi”

Chingari-sovelluksen perustaja ja toimitusjohtaja Sumit Ghosh kommentoi kumppanuutta:

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa Chingarin kumppanuudesta, jota tukevat GARI ja Fashion TV. Kumppanuus hyödyttää molempia brändejä, ja Chingari saa yksinoikeudet toistaa Fashion TV -sisältöä alustallaan. Lisäksi kaikki eksklusiiviset 100 GARI Panda NFT:tä ja Fashion TV NFT:tä, GARI Panda NFT:tä, tulevat olemaan kultakuume taiteilijoille ja julkkiksille ympäri maailmaa.


Michel Adam Lisowski, FTV:n presidentti, lisäsi: “Kumppanuus on linjassa visiomme kanssa tuoda muotialan menestyneimpien suunnittelijoiden, mallien ja valokuvaajien premium-sisältömme kaikkien saataville. Fashion TV-GARI Panda NFT on toinen jännittävä tarjous yhteisölle, jossa varhaiset käyttäjät voivat suoltaa hulluja voittoja.