CACHE integroi LINKin kullan varastoinnin seuraamiseen

Ohi:
päälle huhti 7, 2022
  • Tämä auttaa luomaan automatisoidun työnkulun ketjun nykyisten varausten päivittämiseksi muutosten perusteella
  • Cachen CGT:stä tulee entistäkin luotettavampi voimavara Ethereum DeFi -ekosysteemissä
  • CGT on täysin tuettu, lunastettavissa oleva ja säännelty tokenoitu kultavara

CACHE Gold on ottanut käyttöön Chainlink (LINK/USD) varaustodistus (Proof of Reserve, PoR) -syötteen Ethereumin (ETH/USD) Mainnetissä valvoakseen CACHE Gold -tokenia, CGT:n, taustalla olevaa lukittua kultaa, Invezz sai tiedon lehdistötiedotteesta. Tämä auttaa luomaan automatisoidun työnkulun ketjun nykyisten varausten päivittämiseksi GramChainin raportoimien muutosten perusteella.

Aikatestattu, historiallisesti luotettava

Chainlink on todistettu ja historiallisesti luotettava oraakkeliverkko lohkoketjuteollisuudessa, joka turvaa jo kymmeniä miljardeja dollareita parhaille DeFi-projekteille. Chainlink PoR -toteutuksen jälkeen Cachen CGT:stä tulee entistäkin luotettavampi voimavara Ethereum DeFi -ekosysteemissä, koska käyttäjillä on lisätodisteita sen 1:1-vakuutuksesta.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Tokenoidun kultatuotteen turvaaminen

CACHE Gold käyttää myös XAU/USD-ketjulinkkihintasyötettä varmistaakseen, että luotettavat, korkealaatuiset ja väärentämiseltä suojatut tiedot suojaavat sen tokenoidun kultatuotteen. Tiedot heijastavat kullan todellisia markkinahintoja. Kehittäjät voivat hyödyntää Locked Gold Oracle- ja XAU/USD Chainlink Price Feed -hintasyötettä hinnoitellakseen CGT:n ketjussa vakuuttaen, että fyysinen kulta tukee sitä kokonaisuudessaan.

Lunastettava, täysin taattu, säännelty kultavarallisuus

CACHE Gold Token (CGT) on täysin tuettu, lunastettavissa oleva ja säännelty tokenoitu kultavarallisuus, jossa yhden CGT:n takana on yksi gramma puhdasta kultaa, joka on varastoitu holveihin maailmanlaajuisesti. Rajapinta nimeltä CACHE Token Governor synkronoi kiertävän CGT:n tarjonnan taustalla olevan CACHE:n fyysisen kultavarannon kanssa.

CACHE Token Governor takaa, että lukitun fyysisen kullan määrä on aina suurempi tai yhtä suuri kuin liikkeessä olevien tokenien määrä. Omaisuuden seuranta-alusta GramChain seuraa suhdetta.

Brian Hankey, CACHE Goldin perustaja kommentoi:

Chainlink varaustodistus on erittäin luotettava, edullinen automatisoitu auditointiratkaisu, joka lisää läpinäkyvyyttä ja luottamusta alustallemme kryptografisen totuuden avulla. Nyt Chainlinked-alustallamme käyttäjät voivat luottaa siihen, että CGT:n tarjonta on varmistettu holveissa säilytetyllä fyysisellä kullalla, mikä tekee siitä lopulta luotettavamman kultavakuusomaisuuden.

Chainlink PoR seuraa nyt CACHE:n kultaharkkojen varastoa GramChain APIn raportoimana. Jos GramChainin ilmoittamassa fyysisessä kultavarannossa tapahtuu muutos, joka ylittää tietyn kynnyksen, Chainlink Oracles välittää muutoksen ketjussa päivittääkseen CACHE Gold Proof of Reserve Oracle -älysopimuksen.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money