Onko 75 peruspisteen koronnosto korteissa?

Ohi:
päälle huhti 20, 2022
  • James Bullard sanoo, että Yhdysvaltain keskuspankin ei pitäisi sulkea pois 75 peruspisteen koronnostoa.
  • Wells Fargo Advisorsin Mark Smith suosittelee sijoittamista "rahoitukseen" tällaisessa ympäristössä.
  • ERSharesin Eva Ados pitää sen sijaan terveydenhuollosta ja on positiivinen ResMedin ja Exelixisin osakkeissa.

Ympäristö, jossa korkojen odotetaan nousevan nopeasti, suosii sijoittamaan ”rahoitukseen”, sanoo Wells Fargo Advisorsin Mark Smith.

Smithin kommentit CNBC:n ”The Exchangessa”

Hänen huomautuksensa seurasivat Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksin nousua edelleen 8,5 prosenttiin maaliskuussa, minkä vuoksi James Bullard (St. Louisin keskuspankin pääjohtaja) ehdotti, että keskuspankin ei pitäisi sulkea pois 75 peruspisteen koron nousua. CNBC:n ”The Exchange” -ohjelmassa Smith sanoi:

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Rahoitusala on ainoa sektori, joka hyötyy suuresti korkojen noususta. Jos 75 peruspistettä, kuten Bullard ehdotti, toteutuu, taloudellinen hyöty on suurin. Näillä ei myöskään ole ollut suuria nousuja, kuten tekniikka, joten arvotus on myös hyvä.

Bullard haluaa, että keskuspankki nostaa korkoja nopeasti noin 3,5 prosenttiin vuonna 2022. S&P 500 -indeksi on edelleen 7,0 % laskussa vuoden alkuun verrattuna.

Mitä odottaa Yhdysvaltain osakkeilta tulevaisuudessa?

Myöskään ERSharesin Eva Ados ei odota inflaation laskevan lähiaikoina. Hän odottaa Yhdysvaltain osakkeiden pysyvän heilahtelevana tänä vuonna Fedin kiristämisen vuoksi. Samassa CNBC-haastattelussa Ados totesi:

Vuoden alkupuolen arviot on arvioitu uudelleen alaspäin. Analyytikot alkavat arvioida uudelleen toisen vuosipuoliskon arvioita, ja ehkä myös vuoden 2023 alkua tullaan arvioimaan uudelleen. Tulemme näkemään toisen pystysuuntaisen siirtymän ylöspäin tuottokäyrässä, joka kuvaa paremmin todellisuutta inflaatiolla.

Hän näkee terveydenhuollon sopivana valintana tällaiseen ympäristöön ja näkee sen alana, jossa kuluttajat eivät voi juurikaan leikata kulutustaan. Ados pitää erityisesti ResMed- ja Exelixis-osakkeista.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.