Pitäisikö sinun ostaa Roku, kun tulos vastaa odotuksia ja osake nousee?

Ohi:
päälle huhti 30, 2022
  • Roku ilmoitti kasvattavansa liikevaihtoaan 574,2 miljoonasta dollarista 733,7 miljoonaan dollariin
  • Aktiiviset tilit kasvoivat 1,1 miljoonalla 61,3 miljoonaan
  • Osta Roku, koska kasvu jatkuu vahvana

Roku Inc. (NASDAQ: ROKU) on noussut 7,16 % tällä viikolla torstain tulosjulkistuksen jälkeen. Yhtiön ensimmäisen vuosineljänneksen tulos putosi 0,19 dollarin tappioon, mikä vastaa analyytikoiden ennusteita. Liikevaihto kasvoi 574,2 miljoonasta dollarista 733,7 miljoonaan dollariin. Erityisesti Roku lisäsi 1,1 miljoonaa tiliä ja saavutti 61,3 miljoonaa aktiivista tiliä.

Vaikka Roku raportoi tappioista, osake on vahvalla kasvuradalla. Kasvu on sitäkin tärkeämpää, kun sen vertaisverkko Netflix ilmoitti asiakkaidensa menetyksestä. Roku voisi helposti murskata tämän markkinaosuuden.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Sijoittajat seuraavat osakkeen kehitystä tulevina kuukausina. Yhtiö arvioi toisen vuosineljänneksen liikevaihdoksi 805 miljoonaa dollaria, kun taas analyytikot näkevät osakkeen nousevan 123 dollariin. Yhtiö odottaa myös saavuttavansa käyttökatteensa nollatason toisella vuosineljänneksellä. Rokulla on selvä taipumus vastata analyytikoiden odotuksiin. Siksi sijoittajien tulisi olla kiinnostuneita osakkeista.

Roku käy kauppaa keskiarvon alapuolella, mutta trendi saattaa kääntyä

Lähde – TradingView

Teknisestä näkökulmasta Rokun osakekurssi on liukuvan keskiarvon alapuolella. 10 päivän liukuva keskiarvo on 99,33 ja 20 päivän 109,71. 50 päivän keskiarvo on 117 dollaria. Hitaalla mutta varmalla nousulla kahden viikon ajan peräkkäin Roku voi kääntää laskutrendin. Odotukset liikevaihdon voimakkaasta kasvusta nostavat osakkeen arvon todennäköisesti 120 dollariin.

Yhteenveto

Rokun vahvuudet näkyvät edelleen aktiivisten tilien ja liikevaihdon voimakkaana kasvuna. Vaikka osakekurssi pysyykin liukuvan keskiarvon alapuolella, yhtiö on nousemassa varmasti ja tasaisesti. Pitkään keskittyneille sijoittajille Roku on osto, kun otetaan huomioon vahvat perustekijät.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla. eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money