Pitäisikö minun ostaa Arista Networksin osakkeita vahvan Q1-kehityksen jälkeen?

Ohi:
päälle touko 8, 2022
  • Arista raportoi odotettua paremman ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen
  • Citigroupilla on myönteinen näkemys Arista Networksista
  • Vahva tukitaso 100 dollarissa

Arista Networks, Inc. (NYSE: ANET) julkaisi ensimmäisen vuosineljänneksen tulokset, jotka ylittivät odotukset, ja Citigroupin analyytikko Jim Suva määritti Aristan osakkeille ostoluokituksen.

Citigroupilla on myönteinen näkemys Arista Networksista

Arista Networks raportoi odotettua paremman ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen maanantaina; kokonaistuotot ovat kasvaneet vuositasolla 31,4 % 877,07 miljoonaan dollariin, kun taas ensimmäisen vuosineljänneksen ei-GAAP osakekohtainen tulos oli 0,84 dollaria (ylittää 0,03 dollarilla).

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Kokonaisliikevaihto on kasvanut selvästi aiemman ohjeistuksen yläpuolelle, ja yhtiö hyötyy edelleen alhaisemmista COVIDiin liittyvistä matka- ja markkinointikuluista. Ensimmäisen vuosineljänneksen kokonaisbruttokate oli 63,9 %, kun taas toimintakulut olivat 225,3 miljoonaa dollaria eli 25,7 % liikevaihdosta.

Arista Networks osti ensimmäisen vuosineljänneksen aikana takaisin kantaosakkeitaan 136,2 miljoonalla dollarilla 116 dollarin osakekohtaiseen keskihintaan, ja yhtiön johdon mukaan tulevien takaisinostojen määrä riippuu markkinaolosuhteista.

Arista Networks päivitti toisen neljänneksen taloudellista ohjeistusta, ja se odottaa kokonaistuottojen olevan 0,950-1 miljardia dollaria, mukaan lukien noin 50 miljoonaa dollaria pilvipalveluihin liittyvää lykättyä tuloa taseesta.

Ei-GAAP-bruttomarginaalin tulisi olla 60–62 %, vaikka Arista jatkaa investointejaan T&K- ja markkinointiin. Ita Brennan, Arista Networksin talousjohtaja, sanoi:

Vuoteen 2022 mennessä edetessämme kysyntämittarit pysyvät vahvoina koko liiketoiminnassa, erityisesti Cloud Titanillamme ja muilla pilvi- ja yritysasiakkaillamme.

Citigroupin analyytikko Jim Suva sanoi, että Arista näyttää saavan markkinaosuuttaan Ciscosta, ja hän antoi ostoluokituksen 160 dollarin hintatavoitteella.

Arista Networksilla on hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa, mutta 34,2 miljardin dollarin markkina-arvolla tämä yritys ei ole aliarvostettu, eikä riski-tuottosuhde ole tarpeeksi hyvä ”arvo” sijoittajille tällä hetkellä.

Aristan vaihto on yli 30-kertainen liukuva 12 kuukauden käyttökate, osakekohtainen kirjanpitoarvo on alle 15 dollaria, ja yritys jatkaa toimintaansa haastavassa ympäristössä, johon vaikuttavat korkea inflaatio ja globaalit toimitusketjun haasteet.

Tästä johtuen ei välttämättä ole paras hetki ostaa Arista Networksin osakkeita nykyisellä hinnalla, ja jos USA:n osakemarkkinat siirtyvät merkittävämpään korjausvaiheeseen, osakkeen hinta voi olla paljon alhaisemmalla tasolla.

Vahva tukitaso sadassa dollarissa

Tietolähde: tradingview.com

Vahva tukitaso on 100 dollarissa, kun taas 130 dollaria on ensimmäinen vastustaso. Jos hinta putoaa alle 100 dollarin, se olisi ”myy” -signaali, ja meillä on avoin tie 90 dollariin tai jopa alle.

Toisaalta, jos hinta hyppää yli 130 dollarin, seuraava tavoite voi olla 140 dollarissa.

Yhteenveto

Arista Networks julkaisi ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen, joka ylitti odotukset, ja Citigroupin analyytikko Jim Suva määritti Aristan osakkeille ostoluokituksen. Tästä huolimatta ei luultavasti ole paras hetki ostaa Arista Networksin osakkeita, ja jos USA:n osakemarkkinat siirtyvät merkittävämpään korjausvaiheeseen, osakkeen hinta voi olla paljon alhaisemmalla tasolla.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money