McDonald’s voi pudota jopa 237 dollariin avainvastuksen hillitessä hintaa

Ohi:
päälle touko 11, 2022
  • McDonald'sin tulos oli voitokas vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.
  • Yhtiön osake on kohdannut vastustusta 255 dollarissa.
  • Sijoittajien tulisi pyrkiä ostamaan osakkeita alempana keskeisillä tukitasoilla.

Noin kuukauden ajan McDonald’s Corporation (NYSE: MCD) on liikkunut kapeilla rajoilla. Vakiintuminen tapahtui noin 255 dollarin vastuksen kohtaamisen jälkeen. Osake on kuitenkin edelleen säilyttänyt vahvuutensa ja välttynyt nopeilta pudotuksilta vakiintumisesta.

McDonald’sia vahvisti huhtikuun lopun vahva neljännestulos. Yhtiön liikevaihto oli 5,67 miljardia dollaria vuosineljänneksellä, kun se edellisenä vuonna oli 5,12 miljardia dollaria. Liikevaihto ylitti myös 5,57 miljardin dollarin arviot.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Yhtiön näkemyksen mukaan talousjohtaja Kevin Ozan sanoi, että McDonald’sin liikevoittomarginaali pysyi matalalla, 40 prosentin puolivälissä. Ozan uskoo, että McDonald’silla on hyvät mahdollisuudet vastustaa ennennäkemättömiä makropaineita. Neljänneksen tulos korosti osakkeen pitkäaikaista pitoa, koska sillä on vielä tilaa nousta. Mutta sijoittajien ja uusien ostajien täytyy olla hieman kärsivällisiä, koska osake uhkaa pudota.

McDonald’s kohtaa korjauksen osuttuaan vastustukseen 255 dollarin alueella

Lähde – TradingView

Teknisesti McDonald’sin paine nousi, kun ei onnistunut murtautumaan 255 dollarin alueen ohi. Osake on tällä hetkellä laskussa ja voisi testata 244 dollarin pientä tukea uudelleen. Osake voi hypätä 244 dollarista, mutta vakiintunut tuki on 237 dollaria. Jos nykyinen laskupaine jatkuu, osake voi pudota 237 dollariin. Sijoittajien on kuitenkin katsottava 244 dollaria mahdollisen nousun kääntymisen vuoksi.

Loppumietteitä

Sijoittajien tulisi harkita McDonald’sin ostamista vahvan neljännesvuosituloksen ja -näkymien perusteella. Vaikka kustannuspaineet ovat edelleen vastatuuli, McDonald’s tarjoaa vankan puolustusvaihtoehdon. Sijoittajien tulisi pyrkiä ostamaan alempana, kun nykyinen laskuheikkous on laantunut. Tukitasot ovat 244 ja 237 dollarissa.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money