Arabiemiirikuntien Emirates Airline suunnittelee alkavansa hyväksyä pian Bitcoinin maksuvälineenä

By: Charles Thuo
Charles Thuo
Charles rakastaa matkustamista, lukemista ja tietonsa jakamista lohkoketjuteknologiasta. lue lisää.
on touko 13, 2022
  • Emirates Airline on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lentoyhtiö.
  • Emirates Airlines aikoo omaksua edistyneitä digitaalisia ratkaisuja, kuten lohkoketjun, krypton ja metaversen.
  • Emirates Airlines aikoo myös lisätä NFT:t verkkosivuilleen.

Kilpailu tehdä Dubaista maailman kryptopääkaupunki on saanut mielenkiintoisen käänteen sen jälkeen, kun Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Emirates Airline ilmoitti, että se aikoo pian hyväksyä Bitcoinin (BTC) maksuvälineenä.

Emirates Airlinen operatiivinen johtaja Adel Ahmed l-Redha vahvisti uutisen lentoyhtiön digitaalisista ratkaisuista, kuten lohkoketjusta, kryptosta ja metaversestä, pyrkiessään saamaan yhteyden asiakkaisiinsa nopeammin ja joustavammin. Sen lisäksi, että Emirates Airlines aikoo lisätä Bitcoinin maksutavaksi hyvin pian, se aikoo myös lisätä ei-vaihdettava token (Non-Fungible Token, NFT)-keräilyesineitä viralliselle verkkosivustolleen.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Al Redha sanoi:

Lentoyhtiön Bitcoinin omaksumissuunnitelma syntyi juuri muutama viikko sen jälkeen, kun se paljasti NFT:n ja metaverse-julkaisun, tämän lanseerauksen tavoitteena on varmistaa, että lentoyhtiö on ”linjassa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien vision kanssa digitaalisesta taloudesta.

Rekrytoidaan jo ihmisiä avuksi toteutettavuustutkimuksessa

Toimitusjohtaja vihjasi myös, että yhtiö rekrytoi parhaillaan työntekijöitä auttamaan yritystä asiakkaiden tarpeiden seurannassa. Hän selitti metaversen ja NFT:iden väliset erot ja sanoi:

NFT ja metaverse ovat kaksi eri sovellusta ja lähestymistapaa. Metaversen avulla pystyt muuttamaan koko prosessisi – olipa se sitten käyttöä, koulutusta, myyntiä verkkosivustolla tai täydellistä kokemusta – metaverse-tyyppiseksi sovellukseksi, mutta mikä tärkeintä, tehdä siitä interaktiivinen.

Vaikka Emirates Airlines ei ole vielä alkanut hyväksyä Bitcoinia maksuna, Al-Redha sanoi, että vaikka heillä on haasteita saada resursseja verkon yli, he ovat saavutettavuuden vuoksi paremmassa asemassa muihin maihin verrattuna.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money