Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Chelsea yhteistyöhön Amber Groupin kanssa kestävän rahoituksen edistämiseksi

Ohi:
päälle May 13, 2022
Listen
  • Amberin lippulaivan digitaalisen omaisuuden alustan logo, WhaleFin, tulee esille joukkueen peliasussa
  • Kumppanuus auttaa Amber Groupia lisäämään tietoisuutta kestävästä rahoituksesta maailmanlaajuisesti
  • Kumppanuus houkuttelee brändejä ja yrityksiä kryptorahoitukseen

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Amber Group, digitaalisten omaisuustuotteiden ja -infrastruktuurin globaali johtaja, solmi yhteistyön Chelsea Football Clubin kanssa, Invezz sai tiedon lehdistötiedotteesta. Amberin lippulaivan digitaalisen omaisuuden alustan logo, WhaleFin, on esillä joukkueen pelipuvussa kaudesta 2022/23 alkaen.

Amber on Chelsean ensimmäinen digitaalisen omaisuuden kumppani

Copy link to section

Kumppanuus auttaa Amber Groupia lisäämään tietoisuutta kestävästä rahoituksesta maailmanlaajuisesti. Sen kattava WhaleFin-alusta toimii porttina kryptorahoitukseen. Konsernin panostus profiilin nostamiseen korostaa digitaalisen omaisuuden kasvavaa näkyvyyttä.

Kumppanuus vetää brändejä ja yrityksiä kryptorahoitukseen Amber Groupin asiantuntemuksella ja teknologialla. Toimitusjohtaja Michael Wu sanoi:

Kumppanuutemme Chelsea FC:n kanssa on vedenjakaja, kun lähdemme maailmanlaajuisen kasvumme seuraavaan vaiheeseen. Kauniin pelin kyvyssä koota maailmanlaajuista yleisöä kulttuurista, kielestä ja kansallisuudesta riippumatta, olemme innoissamme voidessamme esitellä digitaalisen omaisuuden koko potentiaalin kansainväliselle yleisölle. Tarinallisen seurahistorian ja maailmanluokan joukkueen tukemana Chelsea FC on luokkaa, jonka kanssa olemme ylpeitä yhteistyöstä. Olemme erittäin innoissamme saadessamme työskennellä Chelsea FC:n kanssa esitelläksemme työtämme edistääksemme rahoituksen digitalisointia ja demokratisoidaksemme kryptorahoituksen saatavuutta sijoittajille kaikkialla maailmassa. Tuntuu edelleen surrealistiselta, että työskentelemme nyt yhden Englannin Valioliigan parhaan joukkueen kanssa, ja odotamme innolla uusia urheilukokemuksia jalkapallofaneille ympäri maailmaa.

Guy Laurence, Chelsea FC:n toimitusjohtaja, lisäsi:

Tämä on erittäin jännittävä kumppanuus seuralle, joka linjaa meidät yhden maailman edistyneimmistä digitaalista omaisuutta tarjoavien yritysten kanssa. Samalla kun Amber Group laajentaa alustansa maailmanlaajuista kattavuutta, heillä on nyt mahdollisuus puhua satojen miljoonien uskollisten Chelsea-fanien kanssa ympäri maailmaa, vaan myös miljardien katselijoiden, jotka virittäytyvät Valioliigaan joka kausi.

Viimeksi Amber Group ilmoitti kumppanuudesta Moss Earthin ja Whale and Dolphin Conservationin kanssa. Se aikoo laajentaa maailmanlaajuista tukeaan kestävän kehityksen aloitteille.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.