ManTechin osake on noussut 15 prosenttia Carlylen ostettua sen

Ohi:
päälle touko 17, 2022
Listen to this article
  • ManTech ilmoittaa tehneensä Carlylen kanssa noin 4,2 miljardin dollarin arvoisen lopullisen myyntisopimuksen.
  • Hallitus hyväksyi kaupan yksimielisesti, mikä osoittaa myös yhtiön osakkeenomistajien äänestävän sen puolesta.
  • ManTech Internationalin osake nousi 15 % tämän uutisen jälkeen.

ManTech International Corporationin (NASDAQ: MANT), kansallisen turvallisuuden kannalta kriittisten ohjelmien innovatiivisten ratkaisujen ja teknologioiden huippuluokan toimittajan osake nousi 15 % sen jälkeen, kun se ilmoitti tehneensä lopullisen myyntisopimuksen Carlylen ( NASDAQ : CG) kanssa, jolloin maailmanlaajuinen sijoitusyhtiö ostaisi sen noin 4,2 miljardin dollarin käteiskaupalla.

Sopimuksen yksityiskohdat

Lopullisen ostosopimuksen mukaan ManTechin osakkeenomistajat saavat 96 dollaria kustakin osakkeestaan käteisenä, mikä vastaa 32 prosentin preemiota ManTech Internationalin noin 72,82 dollarin päätöskurssiin verrattuna edellisen kaupankäyntipäivän jälkeen ennen kuin tiedotusvälineet julkaisivat uutisen yrityksen mahdollisesti meneillään olevasta strategisesta prosessista.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

ManTechin hallitus hyväksyi kaupan yksimielisesti, ja tämä suosittelee, että myös yhtiön osakkeenomistajat äänestävät kaupan puolesta. Sopimuksen osapuolet odottavat saavansa kaupan päätökseen tilikauden 2022 toisella puoliskolla. Tietysti osakkeenomistajien hyväksynnän ja tarvittavien viranomaishyväksyntien saamisen edellytyksenä.

Osakkeenomistajat, jotka omistavat kantaosakkeita, jotka edustavat 49,2 % äänivallasta, ovat suostuneet äänestämään kantaosakkeillaan tämän kaupan puolesta.

Mitä johto sanoo?

Carlylen ilmailu- ja hallintopalveluiden toimitusjohtaja Dayne Bird sanoi:

Olemme aina ihaillut ManTechin horjumatonta sitoutumista tukemaan kansallisen turvallisuuden asiakkaita ja heidän kriittisiä tehtäviään erilaisten ominaisuuksien ja teknologiaratkaisujen avulla. ManTechin lahjakkaat työntekijät ja johtoryhmä ovat rakentaneet merkittävän yrityksen, jolla on vahva markkina-asema kaikkialla liittovaltion hallinnossa.

Herra Bird väitti, että he aikovat käyttää tätä kumppanuutta hyödyntääkseen alansa resursseja ja asiantuntemusta nopeuttaakseen innovaatioprosesseja ja kasvua sekä tarjotakseen lisäarvoa sekä työntekijöille että asiakkaille.

ManTechin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Kevin Phillips sanoi:

Strategisten vaihtoehtojen kattavan tarkastelun jälkeen hallitusmme totesi, että tämä kauppa on osakkeenomistajiemme edun mukainen ja tarjoaa heille houkuttelevimman arvon maksimointituloksen, tarjoten likviditeettiä merkittävällä palkkiolla.