Osaperustaja Jake Yocom-Piatt keskustelee Bitcoinin vaihtoehtoisista arvovarastoista

By: Dan Ashmore, CFA
Dan Ashmore, CFA
Dan on Invezzin tietoanalyytikko, joka yhdistää kvantitatiiviset taidot ja makrotalouden taustan laatien analyyseja useista talouteen liittyvistä aiheista. Hän työskenteli… lue lisää.
on kesä 1, 2022
Updated: kesä 6, 2022
  • Jake Yocom-Piatt pääsi Bitcoiniin vuonna 2013 ennen kuin hän kyllästyi
  • Hän on yksi Decredin, vaihtoehtoisen arvovaraston, joka väittää olevansa ylivoimainen, perustajista
  • Puhumme työtodistus vai panostodistus, Bitcoinin puutteet, tulevaisuus ja paljon muuta

Rakastan Bitcoinia.

Vaikka tämän sanoinkin, en todellakaan pidä itseäni Bitcoin-maxina. Kuuntelen mielelläni erilaisia näkemyksiä ja perusteluja tätä taianomaista Internetrahaa vastaan, ja salkkuni on hajautettu monien omaisuuserien kesken.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Tämä on mielenkiintoista yhdessä Decredin perustajassa ja projektipäällikkössä Jake Yocom-Piattissa. Decred väittää olevansa yhteisövetoinen, ylivoimainen arvon säilyttäjä verrattuna Bitcoiniin. Istuimme Jaken kanssa melko kiehtovaan haastatteluun Bitcoinista, Decredistä ja muista asioista. Hän on kirjoittanut koodia, jota on käytetty useissa Bitcoiniin liittyvissä projekteissa, mukaan lukien Lightning Network Daemonin luomisessa, ja väittää päästyään Bitcoiniin vuonna 2013, että hän ” kyllästyi siihen”.

Erityisen huomionarvoista on Decredin käyttämä hybridi työtodistus/panostodistus (Proof-of-Work/Proof-of-Stake) -mekanismi, jonka Jake väittää tarjoavan molempien maailmojen parhaat puolet ja minimoivan kompromissit. Kaikkien työtodistuksen eduista ja haitoista puhuttuaan oli hauskaa keskustella asiasta jonkun kanssa, joka oli niin lähellä perusteita tästä paljon kiistetystä aiheesta kryptoalalla.

Kaikille Bitcoinin epäilijöille tämä toimii todennäköisesti mielenkiintoisena kellona ilmeisistä syistä. Mutta niin myös megahärkien kohdalla; on aina opettavaista avata mielesi väitteen molemmille puolille, ja Jake ja minä jopa keskustelimme mielettömästä tribalismista ja itsepäisestä väittelyn kieltäytymisestä, jota usein nähdään tällä muuten upealla alalla. Riippumatta nykyisestä sentimentistä, sijoita Bitcoiniin helposti oppaamme avulla.

Alla koko haastattelu – nauti!

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.