Ad

Zilliqan henkilöstöpäällikkö: Kuinka blockchain-pelaaminen pärjää karhumarkkinoilla?

Ohi:
päälle Sep 30, 2022
Listen
  • Zilliqa väittää olevansa maailman ensimmäinen lohkoketju, joka luottaa kokonaan sirpaloituun verkkoon
  • Se on tehnyt yhteistyötä XBorg eSports 3.0 -yrityksen kanssa laajentaakseen peliekosysteemiään
  • Zilliqa kehittää myös omaa pelikonsoliaan

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yksi alue, jonka olen ehkä laiminlyönyt jatkuvassa kryptoteollisuuden analysoinnissani on blockchain-pelaaminen.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Olen pitkään ajatellut, että alue on kypsä blockchain-integraatiolle, joten en ole oikein varma siitä miksi ihmeessä olen ollut niin hidas syventyäkseni asiaan tarkemmin. Se, että pelaajat voivat omistaa pelin sisäisiä resursseja NFT:inä sekä ostaa, myydä ja vaihtaa niitä, monien muiden apuohjelmien lisäksi, näyttää sopivan täydellisesti lohkoketjuun.

Loppujen lopuksi pelaamista on jo digitaalisessa maailmassa, joten tuntuu, että innovaation pitäisi olla kypsä myös tämän suhteen. Joten haluan keskittyä avaruuteen hieman enemmän tulevaisuudessa kuin tähän mennessä.

Panin merkille äskettäin Zilliqan (joka on muuten markkina-arvoltaan top 100 kryptovaluutta) ilmoituksen siitä, että se on aiheuttanut hieman meteliä pelialalla. Zilliqa tekee yhteistyötä XBorgin kanssa, joka on yksi esports 3.0 -organisaatioista edistääkseen peliekosysteeminsä kehitystä.

Tilassa käytetään myös paljon muotisanoja, joten olin utelias hankkiakseni lisää tietoa ja lisäämään ymmärrystäni tilasta. Joten päätin haastattella Zilliqan henkilöstöpäällikköä Matt Dyeria.

Invezz (IZ): Miten karhumarkkinat ovat vaikuttaneet blockchain-pelaamiseen verrattuna muihin krypton osa-alueisiin?

Matt Dyer, Zilliqan (MD) esikuntapäällikkö: Kuten näemme maailmanlaajuisesti, toimimme kaikki tällä hetkellä haastavassa makrotaloudellisessa ympäristössä – eikä krypto ole poikkeus. Samaan aikaan karhumarkkinat ovat hyvää aikaa rakentaa, ja pelaaminen on osoittanut olevansa joustava toimiala, jolla on vahvat kasvunäkymät ulkoisista markkinaolosuhteista riippumatta.

Me Zilliqassa näemme, että Web3-teknologialla ja lohkoketjuihin perustuvilla ominaisuuksilla on valtava rooli seuraavassa innovaation aallossa, joka syntyy tällä alalla, mikä on vain vahvistanut päättäväisyyttämme ja kunnianhimoamme jatkaa valmiuksiemme kehittämistä tällä alalla vaikeista nykyisistä olosuhteista huolimatta.

IZ: Kuinka arvokasta on, että XBorgista tulevilla pelaajilla on nyt enemmän näkyvyyttä Zilliqa-lohkoketjussa?

MD: Yksi tärkeimmistä menestystekijöistä – sekä peleissä että lohkoketju-ekosysteemissä – on käyttäjäkunta. Valentin Cobelea – peliteknologiajohtajamme – ja hänen tiiminsä rakentavat fantastista pelivalikoimaa, joten tietoisuuden lisääminen näistä peleistä niiden tullessa, yleisen näkyvyyden parantaminen ja uusien pelaajien tuominen mukaan on kriittisen tärkeää muuttaa tilannetta tuntuvasti ennen kaikkea näillä peleillä, mitä XBorg-kumppanuus auttaa edistämään.

Olemme varmoja siitä, että kehittämiemme pelien laatu ja arvo pysyvät itsenäisinä riippumatta niiden taustalla olevasta teknologiasta. Se tosiasia, että monet ainutlaatuisista ominaisuuksista saavat voimansa Zilliqa-lohkoketjusta – ja laajemmalti ekosysteemiemme uusien tulokkaiden näkyvyys hyötyy tästä – on valtava lisäbonus laajemmalle yhteisöllemme ja kaikille sen sisältämille eri sovelluksille.

IZ: Onko tämä kumppanuus osoitus siitä, että Zilliqa keskittyy enemmän pelaamiseen, vai onko muita suunnitelmia kehittää lisää blockchain-pelitilassa?

MD: Layer 1 -lohkoketjuna Zilliqaa voivat hyödyntää kaikki Web3:een siirtyvät ja näistä innovatiivisista uusista teknologioista hyötyvät yritykset. Pelaaminen on yksi alue, jolla näimme valtavan potentiaalin demonstroida Web3:n, mutta myös Zilliqan kykyjä, minkä vuoksi investoimme siihen voimakkaasti ekosysteeminä.

Viime viikolla ilmoitimme, että Zilliqa kehittää parhaillaan omaa pelikonsoliamme, joka toimii All-in-one-laitteena pelaajille Web3-maailmassa – se sisältää meidän ja kumppaneidemme pelien lisäksi myös laitteiston lompakon ja mahdollisuuden louhia ZIL-tokeneita silloin, kun se ei ole aktiivisesti pelissä.

Kaikesta huolimatta laajempi Zilliqa-ekosysteemi koostuu muustakin kuin pelistä, ja siinä on laaja valikoima dAppeja, jotka kattavat lukuisia käyttötapauksia, mukaan lukien kaikki luontaisista Web3-teknologioista, kuten DeFi:stä ja NFT:stä, aina perinteisempien alojen, kuten tapahtumien lipunmyynnin ja koulutuksen, mullistaviin käyttötarkoituksiin.

IZ: Mikä erottaa Zilliqan muista Layer 1 -projekteista?

MD: Tulevina vuosina Web3:n avainnäkökohta tulee olemaan laajempi maailma, joka ei katso pelkästään menestyneitä ja johtajiksi nousseita yrityksiä, vaan myös lohkoketjualustoja, jotka tukevat niitä ja ovat mahdollistaneet niiden innovatiivisuuden ja menestymisen.

Sen perustamisesta lähtien Zilliqalla on ollut maine blockchain-for-business -yrityksenä, jonka ominaisuussarja on mahdollistanut ainutlaatuisten yritysten ja konseptien luomisen ja käyttöönoton – jopa katsottaessa yksinomaan blockchain-avaruutta.

Kun yhä useammat yritykset kääntyvät edelleen Zilliqan puoleen ratkaisuna lohkoketju- ja Web3-tarpeisiinsa, odotamme kasvua. Lohkoketjuekosysteeminä paras myyntipuhe uusille potentiaalisille on muiden edellä olevien yritysten todistettavissa oleva menestys.

IZ: Zilliqa väittää olevansa maailman ensimmäinen lohkoketju, joka toimii kokonaan sirpaloidussa verkossa. Näimme äskettäin Ethereumin yhdistämisen, ja sharding on tarkoitus ottaa käyttöön tulevaisuudessa. Luuletko, että tämä voi vaikuttaa Zilliqaan?

MD: Kuten kaikki muutkin Layer 1 -lohkoketjut, Zilliqa kehittyy jatkuvasti, joten vaikka olemmekin olleet johtavia sharding-teknologian markkinoille tuomisessa, se on vain yksi osa arvolupausta, jonka Zilliqa tarjoaa mahdollisille yrityksille ja kehittäjille.

Sharding-teknologian siirtyessä yhä lähemmäksi Ethereum-verkon todellisuutta yhdistämisen jälkeen, lisääntynyt huomio sirpaloinnin etuihin ja sen mahdollistamiin ominaisuuksiin voidaan nähdä todellisena positiivisena Zilliqalle alan varhaisena johtajana.

IZ: Kuinka Zilliqa voi yrittää ottaa markkinaosuutta muista projekteista ja nostaa sijoitusta? Toiseksi, uskotko, että monille lohkoketjuille on paikka vai onko se enemmän yhteentoimivuuden maailma?

MD: Näkemykseni mukaan olemme yhä enemmän siirtymässä kohti moniketjuista maailmaa, jossa ei ole yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua, jonka varaan rakentaa, vaan pikemminkin monia kilpailevia alustoja, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja arvolupauksia – aivan kuten näemme kilpailevien ohjelmistoratkaisujen kanssa muilla liiketoiminnan aloilla, kuten CRM:n kohdalla.

Mikä erottaa nämä erilaiset alustat toisistaan on lohkoketjun löytäminen, joka sopii parhaiten suunniteltuun käyttötapaukseen, sekä potentiaalisten käyttäjien yhteisöön ja tukisovellusten ekosysteemiin?

Tässä maailmassa markkinaosuus – ja sitä kautta sijoitukset ja arvo – on ansaittava. Tämä tarkoittaa uusien projektien, yritysten ja dAppien houkuttelemista, jotka eivät ainoastaan kuvaa Zilliqan tarjoamaa arvoa, vaan myös houkuttelevat uusia käyttäjiä yhteisöön.

Tämän vuoksi avainhankkeisiin osallistuminen ja Zilliqan tarjoamien ainutlaatuisten erojen osoittaminen on olennainen osa ekosysteemimme kasvattamista. Tätä varten pyrimme jatkuvasti tekemään Zilliqasta houkuttelevan ja helppokäyttöisen alustan, jolle rakentaa, ja EVM (Ethereum Virtual Machine) -yhteensopivuuden lähestyvä lisääminen on keskeinen aloite tällä alalla.

Kryptovaluutta