Miten hyödyketoken Metacade (MCADE) eroaa Binance Coinista (BNB) ja Sandboxista (SAND)

Ohi:
päälle loka 31, 2022
Listen to this article
 • Uudenlainen peliyhteisöalusta Metacade esittelee monipuoliset käyttökohteet uudelle natiivitokenilleen
 • Pysy ajan tasalla BNB:n ylä- ja alamäistä sen kamppaillessa löytääkseen oman paikkansa saturoiduilla markkinoi
 • Hypetys jatkuu Sandbox-tokenin ympärillä, mutta ovatko sen perustat riittävän vahvat kestämään myrskyn?

Aina kun uusia kryptoprojekteja julkaistaan yleisölle, seuraavat tokenit yleensä niiden vanavedessä. Olivatpa ne sitten puhtaasti sijoitusvälineitä tai hyödyketokeneita, joilla on käytännöllisiä käyttötarkoituksia omilla alustoillaan, ovat ne kaikki jollakin tavalla olennainen osa hankkeidensa tulevaa kehitystä.

Suhteellisen uusi tulokas alalla, Metacade, on viime aikoina korostanut kehitystyönsä edistymistä. Metacaden esittelemä informatiivinen whitepaper sisältää tietoa sen ainutlaatuisesta hyödyketekonista nimeltä $MCADE. Alusta tähtää räjähdysmäiseen kasvuun sekä nopeaan integroitumiseen edelläkävijäksi tulevaisuuden pelaamisessa Web3.0:ssa ja metaversumissa.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin $MCADEen ja katsomme, mikä erottaa sen kahdesta tällä hetkellä suositusta hyödyketokenista – nämä ovat lyhenteellä BNB tunnettu Binance Coin ja Sandbox-pelistä tunnettu SAND. Se, kummalla näistä kahdesta on enemmän potentiaalia nousta parhaaksi hyödyketokeniksi, on sinun päätettävissäsi.

Johdatus Metacadeen

Metacaden tavoitteena on toimia vilkkaana Web3-yhteisönä, joka tuo yhteen samankaltaisista asioista kiinnostuneet ihmiset, oli kyse sitten Web3-kulttuurista tai GameFi-teknologiasta. Yhteisö tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden pelata pelejä, löytää uusia työmahdollisuuksia ja jakaa kokemuksia toistensa kanssa. Tämän yhteistyön ytimessä on $MCADE-token – ydinvaluutta, joka edesauttaa kanssakäymistä Metacade-alustalla.

Mitä tiedämme $MCADEsta – tokenista, joka saa Metacaden sykkimään

Kun olemme käyneet läpi kaikki tiedot white papereista sekä kehittäjien kysymykset ja vastaukset, olemme muodostaneet selkeän käsityksen $MCADE-tokenista ja siitä, miten sitä on tarkoitus käyttää kyseisellä alustalla.

Metacaden ensisijaiset käyttötarkoitukset

Koska Metacade perustuu pelaamiseen, on $MCADE tarkoitettu käytettäväksi monenlaisissa siihen liittyvissä tilanteissa:

 • Pääsy turnauksiin ja palkintoarvontoihin sekä toimiminen palkintopotin valuuttana
 • Pelien pelaaminen Metacaden pelihalliosiossa
 • Palkintojen ansaitseminen play to earn -pelien pelaamisesta
 • Peli- ja alustatuotteiden ostaminen
 • Pelin kehitysnäkökohdat, kuten maksu beta-testausmahdollisuuksissa
 • Pelien rahoittaminen – apurahojen myöntäminen pelinkehittäjille projektien luomiseen (yhteisön äänestämät apurahojen voittajat)

Kuten muutkin kryptovaluutta-alustat, myös Metacade aikoo tarjota mahdollisuuden sijoittaa sen tokeniin – käytännössä mahdollistaen passiivisen tulotason sellaisille käyttäjille, jotka suosivat osinkotyyppistä lähestymistapaa.

$MCADE-tokenin tekniset näkökohdat

Tokenin julkaisua ja teknologiaa koskevan perusteellisen tutkimuksemme perusteella voimme todeta seuraavaa:

 • Se tulee käyttämään ERC Ethereum lohkoketjua
 • Sillä tulee olemaan kiinteä 2 miljardin dollarin arvoinen tarjoama MCADE-tokeneita.
 • Ennakkomyyntiin on ilmoitettu 1,4 miljardia ja 600 miljoonaa tulevia määrärahoja:
  •  200 miljoonaa kehitystyöhön
  • 100 miljoonaa likviditeettiin
  • 250 miljoonaa markkinointiin ja CEX-listauksiin
  • 50 miljoonaa kilpailupooliin.

Yhteenvetona kaikki nämä näkökohdat huomioiden voidaan nähdä, että $MCADE:lla on sekä järkevä lähestymistapa julkaisuunsa että erinomaisia käyttökohteita, jotka integroituvat tiiviimmin ja kokonaisvaltaisemmin sen alustaan verrattuna valtaosaan muista vapaammin toteutetuista hankkeista.

Miten $MCADE eroaa BNB:stä ja SANDista?

$MCADE sisältää joitakin tärkeitä eroja, jotka on otettava huomioon, kun sitä verrataan sellaisiin hyödyketokeneihin kuten BNB ja SAND. Näiden merkityksen ymmärtäminen on olennaista, jos aiot sijoittaa johonkin näistä. Katsotaanpa siis, miksi juuri $MCADE erottuu edukseen.

BNB – laajasti käytetty hyödyketoken

Binance Coin (BNB) luotiin kaupankäyntiä silmällä pitäen. Sitä mainostettiin hyödyketokenina, joka vähensi maksuja sen alkuperäisessä Binance-pörssissä. Se on kehittynyt ajan kuluessa, ja BNB:tä voidaan nyt käyttää myös matkakulujen maksamiseen (kuten hotellien ja lentojen varaamiseen), virtuaalisten lahjojen ostamiseen, ostosten tekemiseen luottokortilla ja moneen muuhun.

Siksi BNB Binance -kolikko toimii perustapahtumavälineenä, samaan tapaan kuin valuutta – ja kuten mikä tahansa valuutta, BNB on altis sekä hyville että huonoille markkinaolosuhteille. Kuluneen vuoden aikana, Binance joutui SEC:n valvonnan piiriin sen liiketoimintakäytäntöjen vuoksi, joiden julkistaminen vaikutti negatiivisesti BNB:n arvoon ja painoi sen alimmillaan alle 200 dollariin.

SAND – pelikokemukset ja Voxel-resurssit

Ulkopuolelta katsottuna Sandbox-peli ja sen hyödyketoken $SAND voivat näyttää samanlaisilta kuin Metacade ja $MCADE.

Vaikka Sandbox on yhteisöpohjainen alusta, se keskittyy pääasiassa pelien suunnitteluun. Sen käyttäjät voivat työskennellä joko yksin tai kokoontua yhteen luodakseen pelikokemuksia ja -resursseja. Yleisin liikkeellepaneva tekijä Sandboxin taloudessa keskittyy Voxel-resursseiksi kutsuttujen kohteiden luomiseen ja jakamiseen. Voxel-resurssit ovat pohjimmiltaan 3D-malleja – animoituja tai staattisia – joita taiteilijat voivat luoda ja sitten myydä käytettäväksi Sandbox-peleissä hyödyketokeneita vastaan.

Lisäksi tarjolla on pelien luontisovellus, jonka avulla suunnittelijat voivat luoda pelejä Sandboxin omaa koodauskehystä hyödyntämällä. Näitä voidaan myös myydä vaihdossa alustan valuuttaa vastaan, jota ostajat voivat sitten käyttää yksinoikeudella.

Lopuksi on vielä markkinapaikka, jossa käydään kauppaa sekä luoduilla varoilla että peleillä – pitkälti samaan tapaan kuin NFT:llä käydään kauppaa. Suurin osa hypetyksestä liittyy Sandboxin markkinapaikkaan, vaikka kuten tiettyjen muidenkin NFT:iden kohdalla – hype ei aina takaa laatua. Tämä voi selittää, miksi monet sijoittajat esittävät hermostuneina kysymyksen: ”Miksi Sandbox ei toimi?”

$MCADE – Pyrkimys olla paras hyödyketoken eri ominaisuuksien avulla

Kuten näette, vaikka $MCADE jakaa jonkin verran hyödykkeitä sekä BNBn että SANDin kanssa – sen edut voidaan huomioida erityisesti, kun tarkastelemme muiden alustojen markkinoiden vakautta ja projektien kestävyyteen liittyviä ongelmia.

Kuten voidaan nähdä, jakavat $MCADE, BNB ja SAND keskenään jonkin verran samoja hyötyjä. $MCADEn edut korostuvat toden teolla tarkasteltaessa muiden alustojen markkinoiden vakauteen ja hankkeiden kestävyyteen liittyviä kysymyksiä. 

Kun sijoitetaan kryptovaluuttaan, joka on olemassa puhtaasti liiketoimintaa varten, markkinavoimat ja sen alustan perustukset vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka vakaa sijoitus voi olla ajan mittaan. Vaikka Binance-kolikko BNB:tä voidaan käyttää monenlaisiin transaktioihin, sen volatiliteetti ajan mittaan voi tehdä siitä riskialttiin sijoituksen tulevaisuudessa, eikä se varmasti ole paras hyödykekolikko harkittavaksi.

Vaikka Sandbox-hyödyketokenilla resursseineen ja pelimarkkinapaikkoineen on nykyään suuri potentiaali, alustan pitkän aikavälin kestävyys ensisijaisesti suunnittelijoiden keskuksena herättää kysymyksiä siitä, kuinka pitkälle trendi voi säilyä. Ilman monipuolista käyttäjäkuntaa ja vastaavasti uskollista asiakaskuntaa, on tokenin arvoa ajan myötä yhä vaikeampaa määrittää.

$MCADE on valmis tarjoamaan sekä pitkän aikavälin vakautta että vahvaa kestävyyttä edelleen kehittyessään, koska sillä on Metacaden yhteisökeskeinen tuki takanaan sekä pelaajamäärän että kehittäjätiimien osalta. Jotta parhaat hyödyketokenit erottuisivat joukosta, niiden on tarjottava käyttökohteita, jotka integroituvat universaalisti heidän alustaansa – näyttääkin siltä, että $MCADE muovautuu hienosti juuri tähän muottiin.

Voit lukea lisää BNB:stä täältä.

Lue lisää SANDistä täältä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.