PODCAST: Urheilu ja web3 All Stars Digitalin kanssa

Ohi:
päälle marras 1, 2022
Listen to this article
  • AllStars Digitalin avulla käyttäjät voivat sijoittaa tokenoituihin urheilupelaajiin
  • Voitto eroaa perinteisen urheiluvedon tuloksesta, mikä mahdollistaa pitkän aikavälin spekuloinnin
  • Heidän tokeninsa julkaistaan tällä viikolla ja MM-kisat ovat vain muutaman viikon päässä

Minä rakastan urheilua. Koska minulla on matemaattinen tausta, ei kestänyt kauaakaan ennen kuin siirryin urheiluvedonlyönnin maailmaan ja tein arbitraasikauppoja, joissa hyödynsin markkinoiden vääränlaista hinnoittelua – tämä on pieni kapea sektori, jossa urheilu ja matematiikka kohtaavat.

Nykyään meillä on web3. Olen työskennellyt rahoitus- ja kryptoalalla, joten olen joutunut tutustumaan tähän alaan. Olen ajatellut jo jonkin aikaa, että tässä voisi olla hyvä paikka sekoittaa fantasiaurheilun, urheiluvedonlyönnin ja sijoittamisen elementtejä web3:n puitteissa – alue, joka ei usein esiinny kryptoaiheisissa uutisissa.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Yksi yritys on kanssani samaa mieltä. AllStars Digital (ASD) on digitaalinen urheilupörssi, jonka avulla voit ostaa, lyhentää ja vaihtaa tokenoituja urheilutähtiä. Ennen heidän tämän viikkoista tokeninsa julkaisua, isännöin tuotepäällikkö, Akash Gharua, Invezz-podcastissa.

Erityisesti ASD mahdollistaa sijoittamisen pelaajiin pitkällä aikavälillä. Tämä tekee konseptista hieman ainutlaatuisen verrattuna perinteiseen vedonlyöntiin. Jälkimmäisellä on binäärinen tulos – joko voitto tai tappio. ASD eroaa siinä, että voitto on enemmän kuin osakemarkkinoilla – omaisuuden arvo vaihtelee sen mukaan, kuinka pelaaja suoriutuu tosielämässä.

Oletetaan esimerkiksi, että ostan Harry Kane -tokenin. Jos hän tekee hattutempun tänä viikonloppuna Valioliigassa, hänen arvonsa nousee. Jos hänet erotetaan ja hänelle määrätään pitkäaikainen pelikielto (hypoteettista, mutta Harry Kanen vihamiehenä voin vain haaveilla), hänen arvonsa laskee.

Tämän voittoprofiilin avulla käyttäjät voivat spekuloida pelaajien pitkän aikavälin tulevaisuudesta. Luuletko, että Kane on arvokkaampi tällä kertaa ensi vuonna? Jos näin on, Kane-tokenin ostaminen antaisi mahdollisuuden toimia näiden uskomusten mukaisesti.

Olen ollut melko rehellinen analyysissäni aiemmin, kun olen sanonut, että monet kryptohankkeet erityisesti web3-avaruudessa tarjoavat minimaalista hyötyä eivätkä näytä ratkaisevan mitään. ASD:llä näyttäisi kuitenkin olevan aukko markkinoilla. Kohderyhmä on helppo kuvitella – urheiluvedonlyöjät, fantasiajalkapallon harrastajat, urheiluun intohimoisesti suhtautuvat datapohjaiset analyytikot jne.

Tokenin tuominen tämänhetkisille markkinoille ei tietenkään ole helppoa. Sen lisäksi, että kryptomarkkinat kärsivät, myös koko talous on heilumassa (etenkin Isossa-Britanniassa, kuten kirjoitin viime viikolla). Kysyin Akashilta, oliko pelottavaa laukaista token kyseisessä ympäristössä, mutta hän oli kuitenkin luottavainen ja kuvaili sitä ”vapauttavaksi”.

Sitä on varmasti mukava seurata. Suurena urheilufanina, joka rakastaa fantasiaurheilua, urheiluvedonlyöntiä ja analytiikkaa, minusta tuntuu, että minulla voisi olla hauskaa tämän kanssa, kun aloitamme MM-kauden (en vieläkään voi uskoa, että joulukuussa on MM-kisat, mutta se on aihe toiselle päivälle).

Uskon, että urheiluvedonlyönti ja fantasia-ala on kypsä lohkoketjuteknologian mullistukselle. On vaikea tietää miten se kaikki tapahtuu, mutta on hienoa nähdä ASD:n kaltaisten yritysten kokeilevan sitä.

Kuten aina, rohkeasti yhteyttä kommentteja.

Jatka keskustelua Twitterissä @InvezzPortalin, @DanniiAshmoren ja @AllStarsDigitalin kanssa tai katso lisätietoja osoitteesta https://www.allstarsdigital.io/. 

Kiitos kuuntelusta, seuraa ja tilaa meidät tästä: