Tuleeko Metacade-token (MCADE) olemaan samanlainen menestys kuin Avalanche (AVAX)?

Ohi:
päälle marras 1, 2022
Listen to this article
  • Ethereumin suurin haastaja on Avalanche (AVAX), joka keskittyy skaalautuvuuteen ja kestävyyteen
  • Metacade on yksi parhaista uusista Web3-tokeneista, ja se aikoo mullistaa peliteollisuuden
  • Alustan tavoitteena on luoda itseään ylläpitävä talous, jossa pelaajat palkitaan suoraan yhteisölle tuottamast

Vain harvat tokenit ovat nauttineet yhtä nopeasta menestyksestä kuin Avalanche sen jälkeen, kun se lanseerattiin vuonna 2020. Kyseessä on tällä hetkellä yksi markkinoiden kuumimmista Ethereumin haastajista, ja joillekin fiksuille sijoittajille se on ehtinyt tuomaan lähes 50-kertaiset tuotot alkuperäisiin sijoituksiin nähden. Nyt spekuloidaan, voisiko uusi projekti nimeltä Metacade pitää sisällään samanlaista potentiaalia.

Tänään aiomme syventyä molempiin alustoihin ja keskustella siitä, voisiko Metacadesta tulla yhtä menestyksekäs kuin Avalanchesta.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Mikä on Avalanche (AVAX)?

Avalanche on Ethereumin haastaja, joka asettaa etusijalle transaktionopeuden, alhaiset kustannukset ja ympäristön kestävyyden. Se on yksi monista älykkäistä sopimusalustoista, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa hajautettuja sovelluksia (dApps), hajautettua rahoitusta (DeFi), ei-korvattavia tokeneita (NFT) ja paljon muuta. AVAX-kolikkoa käytetään transaktioista johtuvien maksujen maksamiseen ja hallintoäänestykseen osallistumiseen. Lisäksi AVAX:n haltijat voivat lukita tunnuksensa ja saada palkintoja verkossa tapahtuvien tapahtumien vahvistamisesta panostuksena prosessissa, josta käytetään nimitystä steikkaus.

Avalanche erottuu edukseen nopeilla transaktioajoillaan ja ainutlaatuisella token-polttomekanismillaan. Sen sanotaan pystyvän käsittelemään 4 500 transaktiota sekunnissa (TPS), kun Ethereumilla vastaava luku on 15. Ethereumin 2.0-version julkaisun myötä sen odotetaan kuitenkin selviytyvän paljon suuremmasta määrästä – jatkossa luvun arvioidaan olevan noin 100 000 TPS.

Kuinka Avalanche (AVAX) toimii?

Yksinkertaistaen Avalanchen ylpeydenaiheisiin kuuluvat nopeimpiin lukeutuvat transaktionopeudet ja finaliteettiajat (aika, joka kuluu tapahtuman käsittelyyn ja muuttumiseen peruuttamattomaksi) heijastusvaikutuksen ansiosta. Kun tapahtuma aloitetaan, validaattori ottaa satunnaisen joukon muita validaattoreita tarkistaakseen tapahtuman laillisuuden. Nämä validaattorit suorittavat tarkistuksen sitten muiden validaattoreiden kanssa, ja prosessi toistuu, kunnes koko järjestelmä saavuttaa yksimielisyyden tapahtuman kelpoisuudesta.

Mitä tulee yllä kuvattuun tokeneiden polttomekanismiin, transaktiomaksut poltetaan ja poistetaan käytettävissä olevien AVAX-kolikoiden tarjonnasta. Tämä johtaa siihen, että AVAX vähenee ajan myötä, mikä teoriassa nostaa AVAXin hintaa.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade on nouseva projekti, jonka tavoitteena on rakentaa elinvoimainen yhteisö Web3:n ja GameFin eturintamaan. Metacaden taustalla toimiva tiimi aikoo tehdä Metacadesta maailman ensimmäisen yhteisön kehittämän Play to Earn -pelihallin, ja luoda Web3-harrastajille tilan, jossa he voivat tutustua Web3:een, ansaita rahaa ja osallistua internetin tulevaisuuden kehittämiseen.

Sen sijaan, että Metacade antaisi pääomasijoittajien tukemien studioiden sanella pelien tulevaisuuden, se aikoo palauttaa vallan takaisin pelaajille. Tällä hetkellä lanseerataan ominaisuuksia, kuten Metagrants, joiden avulla yhteisö rahoittaa ainoastaan parhaita GameFi-pelejä ja palkintoja palauteprosessiin osallistuville.

Miten Metacade (MCADE) toimii?

Pohjimmiltaan Metacade on all-in-one-alusta, joka tähtää omavaraisuuteen. Siellä käyttäjät voivat löytää parhaat pelit, joilla voi ansaita rahaa pelaamalla, saada parhaat vinkit pelitulojensa maksimoimiseksi, osallistua testaukseen ja löytää työmahdollisuuksia Web3-alalta – kaikki saman katon alta

Keskeinen osa Metacaden ekosysteemiä tulee olemaan sen palkitsemismekanismi. Kuten Avalanche, käyttäjät voivat panostaa Metacade-tokeneitaan (MCADE) vastineeksi passiivisista tuloista. Käyttäjiä palkitaan myös parhaan GameFi-alfan löytämisestä, arvostelujen kirjoittamisesta ja muun hyödyllisen sisällön tuottamisesta.

Lisäksi käyttäjiä palkitaan siitä, että he osallistuvat pelien testaamiseen ja antavat kehittäjille suoraa, toimivaa palautetta. Alusta tuottaa myös tuloja tämän testausprosessin kautta, sillä kehittäjät maksavat Metacadelle satojen motivoituneiden ja omistautuneiden käyttäjien suorasta palautteesta.

Muiden ominaisuuksien, kuten Launchpadin, avulla kehittäjät rahoittavat julkaisuja ja mainostavat pelejään alustalla sen valtavalle yhteisölle. Yritysten on myös maksettava pieni maksu Metacaden työpaikkailmoitusten julkaisemisesta, samaan tapaan kuin esimerkiksi Indeed-työpaikkaportaalissa julkaistaessa. Mainostulot, osallistumiset turnauksiin ja maksullinen pelihalli tuottavat niin ikään rahaa Metacade-yhteisölle.

Hajautettu yhteisö tarkoittaa, että kaikki ylimääräiset tulot palautetaan takaisin Metacaden kassaan. Metacadesta suunnitellaan hajautettua autonomista organisaatiota (DAO), mikä tarkoittaa, että alustasta tulee itsehallinnollinen, samalla kun tulo-palkkiomalli säilyy. Maksujen suorittamiseksi kassasta usean allekirjoituksen lompakot vaativat vähintään kahden avaimenhaltijan allekirjoittamaan tapahtuman, jotta haitalliset toimijat eivät pääse manipuloimaan yhteisön varoja. 

Kuten AVAX-kolikko, myös Metacade ottaa käyttöön tokeneiden polton osaksi tätä DAO:ta, jolloin MCADE-haltijat voivat määrittää nopeuden, jolla MCADE-tokeneita poistetaan kokonaistarjonnasta. Mikäli MCADE:n kysyntä kasvaa, sen hinnan pitäisi myös nousta, kun tarjontaa poistetaan.

Onnistuuko Metacade (MCADE) yhtä hyvin kuin Avalanche (AVAX)?

Ottaen huomioon Web3:n, GameFi:n ja metaversumipelaamisen valtavat kasvuodotukset lähivuosina, voi Metacade varsin helposti nousta tulevaisuudessa verkossa pelaavien keskeisimmäksi kohteeksi.

Koska Avalanche kohtaa kovaa kilpailua Ethereumin ja muiden kopioijien kanssa, jää AVAXin nousupotentiaali on rajalliseksi, jos se ei pysty erottumaan joukosta pitkällä aikavälillä. Tämä puolestaan on yhä epätodennäköisempää Ethereumin suosion ja äskettäisen sulautumisen vuoksi.

Metacade on yksi ensimmäisistä laatuaan, ja se voi helpostikin saavuttaa massiivisen käyttäjämäärän Web3-alan jatkaessa kasvuaan ja laajentuessaan. Tällä hetkellä Metacade tarjoaa loistavan mahdollisuuden sijoittaa metaversumipelaamisen tulevaan kasvuun jo varhaisessa vaiheessa.

Voit ostaa Avalanchen eTorosta täältä.

Voit osallistua Metacaden ennakkomyyntiin täällä.