Mitä kryptopelaamiselta (P2E) ja metaversumiteollisuudelta on odotettavissa vuonna 2023? Metacadelle povataan räjähdysmäistä nousua

Ohi:
päälle Jan 2, 2023
Listen to this article
  • Metacade aikoo luoda suurimman lohkoketjussa saatavilla olevan pelihallin
  • Pelaajat voivat ansaita rahaa MCADE avulla monin eri tavoin, P2E- ja Create2Earn-mahdollisuudet mukaan lukien
  • MCADE on määrä tulla DAO vuoden 2024 lopulla, jolloin yhteisön jäsenille annetaan kriittisiä rooleja ja vastui

Peliteollisuus kasvoi merkittävästi COVID-19-pandemian aikana, ja yhä useammat ihmiset käyttivät verkkopelejä sosiaaliseen kanssakäymiseen. Vaikka pandemian aikaiset rajoitukset on purettu, näyttää siltä, että pelaaminen sosiaalisena kanssakäymisenä on tullut jäädäkseen. 

Kryptopelaaminen on ala, jossa yhdistyvät krypto- ja pelimarkkinoiden parhaat puolet; monet kryptopelit käyttävät NFT:tä houkutellakseen pelaajia alustoilleen, ja P2E-sektorin (play-to-earn) odotetaan olevan suosittu aihe vuonna 2023.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metaversumiteollisuuden jatkuva kehitys lisää lohkoketjuteknologiaa käyttävien peliyhtiöiden määrää pelisovellusten luomisessa. Yksi jännittävimmistä nousevista hankkeista on Metacade, jonka suosion odotetaan nousevan räjähdysmäisesti vuonna 2023.

Mikä on Metacade?

Metacade on metaversumialan ensimmäinen virtuaalinen pelihalli, joka tarjoaa pelaajille laajan valikoiman pelivaihtoehtoja ja ansaintamahdollisuuksia. Se on paikka, jossa pelaajat voivat hengailla rennosti ystävien ja perheen kanssa tai osallistua turnauksiin muita kokeneita pelaajia vastaan, joissa on tarjolla tuottoisia palkintoja.

Metacaden natiivi token, MCADE, on tällä hetkellä presalessa. Alustavat merkit viittaavat siihen, että Metacade tulee olemaan kryptopelaamisen eturintamassa vuonna 2023, sillä presalen betavaiheessa kerättiin lähes miljoona dollaria kolmen ensimmäisen viikon aikana.

Metacaden white paper esittelee tarkemmin projektisuunnitelman ja hahmottelee alustan monikerroksista ja rikasta tulevaisuutta, joka sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Metagrantsien lanseeraaminen vuoden 2023 kolmannella kvartaalilla
  • yöpaikkailmoitusten portaali osana Work2Earn-aloitetta vuoden 2024 ensimmäisellä kvartaalilla
  • Muuntautuminen DAO:ksi vuoden 2023 toisella kvartaalilla
  • Täysimittainen DAO hallinto vuoden 2024 viimeiseen kvartaaliin mennessä
  • Useita tulovirtoja
  • Monen allekirjoituksen rahastolompakko
  • Monia ansaintamahdollisuuksia Metacaden käyttäjille

Kuinka Metacade toimii?

Metacadessa yhteisön jäsenet ovat foorumissa keskeisessä asemassa. Metacadessa ei ole mukana pääomasijoittajia tai monikansallisia peliyhtiöitä. Sen sijaan kaikki yhteisön tulevaisuutta koskevat päätökset tehdään pelaajien kesken ja pelaajia varten.

Metacade tarjoaa käyttäjille useita hankkeita palkintojen ansaitsemiseksi. Ensisijaisesti pelaajat ansaitsevat MCADE-tokeneita alustan P2E-mekanismin kautta. Lisäksi Metacade tarjoaa Compete2Earn-ominaisuuksia, jotka palkitsevat pelaajia peleissä menestymisestä ja turnauksiin osallistumisesta. Metacade tarjoaa jopa palkintoja käyttäjille, jotka panostavat MCADE-tokeneitaan.

Muihin ansaintamahdollisuuksiin lukeutuu muun muassa Create2Earn-järjestelmä, jossa yhteisön jäsenet palkitaan alustan ja sosiaalisen sitoutumisen edistämisestä. Näitä palkintoja voi saada jakamalla alfoja, julkaisemalla peliarvosteluja ja jakamalla tietoa muille yhteisön jäsenille. Lisäksi työpaikkaportaali tarjoaa käyttäjille tapoja olla yhteydessä Web3:n ja pelinkehittäjien kanssa, jotta he voivat löytää seuraavan työpaikkansa vuoden 2024 ensimmäisestä neljänneksestä alkaen Work2Earn-aloitteen kautta.

Metacade kannustaa pelisuunnittelijoita kehittämään ja julkaisemaan projekteja alustalla Metagranttien avulla. Järjestelmän avulla kehittäjät voivat lähettää peli-ehdotuksia, ja Metacaden käyttäjät voivat äänestää parhaista peli-ideoista. Voittavat peliehdotukset saavat Metagrant-rahoitusta pelinsä rakentamiseen. Ensimmäinen Metagrant palkitaan vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, ja ensimmäinen Metagrantin tukema peli julkaistaan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tavoitteena on, että Metacadesta tulee täysimittainen DAO vuoden 2024 viimeiseen neljännekseen mennessä, jolloin kriittiset roolit ja vastuut siirretään yhteisön jäsenille, kun alustasta pyritään tekemään yhteisön hallinnoima yritys.

Siihen mennessä alusta on täysin omavarainen, ja sen tulovirrat muodostuvat maksullisista arcade-peleistä, mainonnasta, turnausten osallistumismaksuista ja palkintojen arvonnasta, työpaikkaluetteloista ja launchpadista, jossa ulkopuoliset yritykset maksavat pelien julkaisemisesta alustalla.

Miten Metacade eroaa muista P2E-alustoista?

Monet nykyiset lohkoketjupelialustat luottavat yhteen peliin tai minimaaliseen valikoimaan pelejä houkutellakseen käyttäjiä. Metacade on erilainen, koska se tarjoaa metaversumialan laajimman pelivalikoiman.

Metacaden yhteisölähtöinen keskittyminen antaa vallan alustan käyttäjille. Sen kirjastoon lisätään vain pelejä, jotka heidän mielestään tuovat lisäarvoa alustalle. Lisäksi alustan tulevaisuuden sanelevat ne, joilla on eniten merkitystä – eli pelaajat. Kukaan yksittäinen henkilö ei johda toimintaa. Sen sijaan DAO:ksi muuttumisen myötä Metacade toimii demokraattisesti käyttäjien etua ajatellen.

Metacaden suurin etu on sen suunnitelman syvyys. Laaja pelivalikoima ja alustan jatkuva kehittyminen lisäämällä jatkuvasti uusia pelejä antaa Metacadelle pitkäikäisyyttä, jota ei ole nähtävissä monilla muilla kryptopelialustoilla. Metacade muuttaa lohkoketjupelaamisen ideologian metaversumissa todellisuudeksi.

Kuinka ostaa MCADE-tokeneita?

Metacaden presale on käynnissä, ja MCADE-tokeneita on saatavilla 1 presale-kierroksen aikana hintaan $0,01. Kun 90 % beta-tokeneista on myyty kolmen viikon aikana, jäljellä on enää pieni määrä ennen kuin hinta nousee 25 %:lla 0,10 dollariin. Älykkäällä sijoittajalla on kuitenkin vielä mahdollisuuksia tehdä tuottoa, sillä yhdeksällä presale-kierroksella on mahdollista kerätä 28 miljoonan dollarin markkinakatto. Viimeisen presale-kierroksen päättyessä MCADE:n arvo on 0,02 dollaria. 

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.