Kryptokuplan puhjetessa sijoittajat tukeutuvat tulevaisuuden kolikoihin, Metacade mukaan lukien

Ohi:
päälle Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Koko kryptomarkkinoiden markkina-arvo laski yli 70 % vuonna 2022
  • Uusi GameFi-alusta Metacade (MCADE) on juuri käynnistänyt presalen
  • Metacade-projekti kerää yhä enemmän tukijoita

Kryptokupla näyttää puhjenneen suuren laskusuhdanteen jälkeen vuonna 2022. Terra Luna menetti 99 % arvostaan ja sen jälkeen toiset 99 % arvostaan. Sam Bankman-Friedin FTX romahti maksukyvyttömäksi vuoden loppupuolella.

Kryptokupla on nyt toden teolla puhjennut, ja sijoittajat etsivät nyt uusia kryptovaluuttoja markkinoiden alhaisimmilla tasoilla. Matalalta ostaminen ja korkealta myyminen on pelin tavoite, joten upouusi kryptovaluutta Metacade (MCADE) on erinomainen ostomahdollisuus.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Tuoreimmat uutiset & tapahtumat

Vuosi 2021 oli suuri kryptokupla. Silloin koettin ainutlaatuiset nousumarkkinat, joka vaikutti useisiin toimialoihin ja moniin eri omaisuuseriin – olivatpa ne sitten S&P 500:n perinteisiä osakkeita, kiinteistöjä tai kryptovaluuttoja. Hinnat nousivat, ja sijoittajat käärivät voittoja.

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Valitettavasti vuonna 2022 koko S&P 500 laski yli 20 %, ja perinteiset teknologiaosakkeet, kuten Meta (entinen Facebook) ja Tesla, romahtivat kumpikin yli 70 prosenttia. Myös kryptokupla puhkesi, ja Bitcoin kärsi 75 % notkahduksesta ja monet altcoinit menettivät 90 % arvostaan.

Sijoittajille, jotka olivat kryptokuplan aikana liian alttiina muutoksille (kuten esimerkiksi Sam Bankman-Fried), hintojen lasku aiheutti tuhoa. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin lähellä huippua ostetut omaisuuserät palaavat takaisin aiemmalle hintatasolleen, mikä voi jättää monet sijoittajat tappiolle lähitulevaisuudessa.

Uudet kryptovaluutat, kuten Metacade, voivat kuitenkin tarjota uuden mahdollisuuden karhumarkkinoiden aikana. Kaikki altistuminen upouusille omaisuuserille voi tuottaa voittoja offsetista. MCADE:n presale on harvinainen ja tuottoisa tilaisuus ostaa uusi kryptovaluutta, jolla on paljon potentiaalia sen alkuvaiheessa.

Mikä on Metacade?

Metacade on upouusi kryptovaluutta ja ensimmäinen yhteisölähtöinen pelihalli. Siitä tulee suurin lajissaan oleva alusta, joka löytyy mistään lohkoketjusta, ja se tarjoaa pelaajille laajat mahdollisuudet ansaita kryptoa samalla kun he etenevät loputtomasti klassisten arcade-pelien tasoilla.

Alustasta muodostuu myös sosiaalinen keskus laajemmalle Web3-yhteisölle. Käyttäjät pääsevät käsiksi kaikkeen uusimpaan tietoon krypton GameFi-sektorin suhteen, mukaan lukien vinkit pelikokemuksen hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla ja kaikki alan kuumimmat trendit.

Metacadessa on edistyksellinen kannustinjärjestelmä, joka kannustaa yhteisön osallistumiseen. Sen lisäksi, että jokaisessa Metacadesta löytyvässä pelissä tarjotaan Play2Earn-palkintoja, käyttäjien on mahdollista ansaita kryptotuloja useiden alustalle tyypillisten ominaisuuksien avulla.

Kuinka se toimii?

Metacaden Play2Earn pelihalli tarjoaa sekä rentoa että kilpailullista pelaamista. Pelaajat voivat edetä tasoilla yrittäen ylittää ennätystuloksensa, ja alustalla järjestetään myös maksullisia turnauksia Compete2Earn-ominaisuuden avulla.

Create2Earn kannustaa yhteisöä luomaan sisältöä muille käyttäjille. Pelaajat voivat ansaita MCADE-tokeneita julkaisemalla peliarvosteluja, jakamalla alfoja tai yksinkertaisesti olemalla vuorovaikutuksessa muiden yhteisön jäsenten kanssa.

Tämän lisäksi Metacade tarjoaa Web3-käyttäjille alustan, jolla he voivat aloittaa uransa kryptoalalla. Sekä vanhat että uudet kryptovaluuttaprojektit mainostavat avoimia työpaikkoja Metacadessa, jolloin käyttäjät voivat hakea osa-aikaista työtä tai kokopäiväistä työtä vuodesta 2024 alkaen.

Metacade on täysin yhteisönsä vetämä, ja sen tavoitteena on tulla ajan myötä hajautetuksi autonomiseksi organisaatioksi (DAO). Alusta siirtyy vähitellen uuteen hallintorakenteeseen, jossa käyttäjille annetaan keskeisiä rooleja alustan johdossa, jotta he voivat ohjata sen kehitystä tulevaisuuteen.

Metacade mullistaa alaa

Vaikka Metacaden ominaisuudet on suunniteltu erityisesti Web3-yhteisöä varten, projektin tavoitteena on myös lisätä GameFin yleistä innovaatiotasoa. Yksi tapa, jolla Metacade saavuttaa tämän, on uusien pelien yhdistäminen pelaajayhteisöön, joka voi löytää peleistä virheitä ja ehdottaa parannuksia ennen pelin julkaisua.

Lisäksi Metagrants-ohjelman tarkoituksena on laajentaa itse Metacaden innovaatiotasoa. Yhteisö äänestää uusien pelien alkuvaiheen investoinneista, mikä auttaa tukemaan innovointia ja edistämään jatkuvasti Metacaden kehitystä.

Voiko MCADE saavuttaa yhden dollarin vuonna 2023?

Kun presalesta ilmoitettiin hiljattasin, Metacade myi onnistuneesti kaikki 140 000 000 tokenia, jotka asetettiin saataville 0,008 dollarin hintaan. Presale on herättänyt paljon innostusta Web3-käyttäjien keskuudessa, ja projekti jatkaa yhteisönsä kasvattamista sen alkuvaiheessa.

Asiantuntijat arvelevat, että MCADE-token voi nousta pilviin kryptokuplan aikana. Uusi kryptovaluutta saa IDO:nsa, ja Metacade alkaa tarjota käyttäjilleen joukon P2E-pelejä. Vuoden 2023 loppuun mennessä MCADE voi nousta 50-kertaiseksi, ja yhden dollarin raja on presaleen sijoittaneiden sijoittajien keskeinen hintatavoite.

Onko MCADE ostamisen arvoinen?

MCADE:n presale on varmasti kannattava lisä mihin tahansa sijoitussalkkuun. Uudet kryptovaluutat tuottavat usein suuria voittoja kryptokuplien aikana, sillä vähenevän tuoton laki ei ole vielä vaikuttanut hinnan liikkeisiin.

Nykyisellä 0,01 dollarin hinnalla presalen sijoittajat voivat odottaa merkittäviä tuottoja tulevina vuosina. Edellinen kryptokupla saattoi puhjeta vuonna 2022, mutta karhumarkkinat eivät kestä ikuisesti. Upouusi kryptovaluutta MCADE voi osoittautua yhdeksi suurimmista voittajista, kun markkinat ennen pitkää elpyvät.
Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.