Metacaden presale myy vauhdilla loppuun: Ennusteiden mukaan MCADE on paras metaversumitoken vuonna 2023

Ohi:
päälle Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Metacade on yksi kuumimmista metaversumitokeneista vuonna 2023
  • Ennakkomyynnissä myytiin yli 3 miljoonaa dollaria, ja sijoittajat ryntäsivät ennakkomyyntitoimiin
  • Tavoitteena luoda Web3-lähtöinen yhteisökeskus metaversumille ja play-to-earn pelaamiselle

Metaversumitokenit ovat tänä vuonna löytäneet tiensä monien kryptosijoittajien prioriteettilistalle. Jotkut luokittelevat Metacaden nyt jopa parhaaksi vaihtoehdoksi, koska se on menestynyt erinomaisesti presalen aikana. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Metacade on herättänyt niin paljon kiinnostusta, miksi siihen pitäisi sijoittaa ja mitä analyytikot ennustavat tämän jännittävän uuden projektin tulevaisuudelle.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade on sosiaalinen keskus, joka pyrkii mullistamaan P2E-pelaamisen (play-to-earn) ja metaversumipelaamisen. Kyseessä on keskus, joka on rakennettu kaikille, jotka haluavat olla yhteydessä muihin metaversumin ja P2E-harrastajiin elävässä yhteisöllisessä ympäristössä. Tavallisten sosiaalisten ominaisuuksien, kuten live-chattien, foorumien ja säännöllisesti jaettavien palkintojen lisäksi Metacade käyttää lohkoketjuteknologiaa viedäkseen asiat seuraavalle tasolle.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Se tarjoaa käyttäjille esimerkiksi eksklusiivisen maksullisen virtuaalisen pelihallin, jossa pelaajat voivat pelata ja tutkia klassisia pelejä ystäviensä kanssa, ja kaikki tämä on mahdollista krypto- ja lohkoketjuteknologian avulla. Lisäksi, kuten monet muutkin johtavat metaversumitokenit, Metacade suunnittelee käynnistävänsä hajautetun autonomisen organisaation (DAO), jonka avulla jäsenet voivat demokraattisesti päättää suosikkiyhteisönsä tulevaisuudesta. 

Tämä filosofia on selvästi ollut hitti sijoittajien keskuudessa. MCADE-tokeneita on myyty yli kolmen miljoonan dollarin arvosta sen presalen ensimmäisessä vaiheessa, ja tämän luvun odotetaan nousevan jopa 20 miljoonaan dollariin, kun presale myydään loppuun.

Miksi tällä on merkitystä?

Miksi Metacade ylipäätään on niin kiinnostava? Ytimekkäästi voidaan sanoa, että sillä on erittäin hyvät kasvumahdollisuudet vuonna 2023 ja siitä eteenpäin. Metaversumi on pohjimmiltaan sosiaalinen kokemus, jota Metacade täydentää täydellisesti, sillä se toimii käytännössä metaversumeiden kohtaamispaikkana. 

Lisäksi metaversumi- ja GameFi-toimialat tulevat kasvamaan räjähdysmäisesti lähivuosina. McKinseyn tuoreessa raportissa arvioidaan, että metaversumeiden käyttöönotto luo viiden miljardin dollarin arvon vuoteen 2030 mennessä, ja Bloombergin ennusteen mukaan markkinoiden arvo voi olla 800 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä. GameFin odotetaan tekevän samanlaista kasvua; Crypto.comin raportissa ennustetaan alan kasvavan 1,5 miljardin dollarin arvosta vuonna 2021 jopa 50 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä, ja että kasvu kiihtyy samalla kymmenen kertaa nopeammin kuin perinteiset pelit. 

Minkä takia Metacade (MCADE) on paras metaversumitoken vuonna 2023?

Jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi on useita muita näkökohtia, jotka ovat johtaneet sijoittajien kiinnostumiseen MCADE-metaversumitokeniin. 

Periaatteena yhteisö ensin

Metacaden tiimi ei tavoittele mainetta ja mammonaa. Sen sijaan se uskoo, että Web3:lla on potentiaalia muuttaa tapaa, jolla yhteisökeskuksia omistetaan ja ylläpidetään, ja se asettaa yhteisön etusijalle kaikissa vaiheissa.

Palkitsee osallistumisesta

Tämä filosofia näkyy Metacaden yhteisön palkinnoissa. Vastineeksi panoksestasi alustalle voit ansaita MCADE:a joka kerta, kun jaat alfoja, kirjoitat arvostelun tai toimit vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa muilla rakentavilla tavoilla. Tämä ei ainoastaan palkitse kaikentasoisia pelaajia, vaan myös kannustaa käyttäjiä auttamaan toisiaan.

Useita ansaintamahdollisuuksia

Metacade palkitsee yhteisön jäseniä useammalla kuin yhdellä tavalla. Säännöllisten turnausten, kilpailujen ja palkintojen arvontojen lisäksi käyttäjät voivat Metacaden työpaikkaportaalin ansiosta löytää runsaasti mahdollisuuksia työskennellä joidenkin Web3:n suurimpien nimien kanssa. Ensi vuonna julkaistavan työpaikkaportaalin avulla käyttäjät voivat etsiä satunnaisia keikkoja, osa-aikaisia tehtäviä ja kokopäiväisiä tehtäviä, joissa he voivat työskennellä  intohimonsa parissa.

Upeimman metaversumin rahoittaminen ja Play-to-Earn nimikkeet

Jotkut ovat kutsuneet Metacadea parhaaksi metaversumitokeniksi jo pelkästään tämän ominaisuuden vuoksi. Myöhemmin vuonna 2023 Metacade laskee liikkeeseen ensimmäisen Metagrantinsa. Kyseessä on työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat ohjata rahoitusta kehittäjille, jotka rakentavat parhaita metaversumi- ja P2E-pelejä. Käyttäjät äänestävät kilpailevista ideoista, ja voittanut kehittäjä saa rahoitusta visionsa käynnistämiseen. Tämä ajatus on ensimmäinen metaversumitokenien joukossa, ja se todennäköisesti edistää Metacaden käyttöönottoa entisestään. 

Tulevaisuus on yhteisön omistama 

Kuten mainittiin, Metacade aikoo muuttua DAO:ksi. Kun alustan kehittäminen on saatu päätökseen, tiimi luovuttaa avaimet yhteisön jäsenille. Valitut johtajat ovat sitten vastuussa Metacaden kollektiivisesti tehtyjen päätösten toteuttamisesta.

Metacade (MCADE) saattaa olla paras sijoituksesi vuonna 2023

On selvää, että Metacadella on erinomaiset edellytykset hallita metaversumin tokenmarkkinoita vuonna 2023. Yhteisökeskeinen lähestymistapa, useat innovatiiviset Web3-valmiit ominaisuudet sekä asemointi kahdelle planeetan nopeimmin kasvavalle toimialalle ovat seikkoja, joiden ansiosta MCADE-token voi tuottaa uskomattomia voittoja tänä vuonna. 

Jotkut analyytikot ovat ennustaneet, että se voi saavuttaa 0,20 dollaria ja jopa korkeamman tason tämän vuoden loppuun mennessä. Tämä tarkoittaa, että jos ostat juuri nyt 0,012 dollarilla, olisit lopulta 1 500 prosenttia plussalla, mikäli nämä ennusteet pitävät paikkansa! Tänään tehty 1 000 dollarin sijoitus voisi olla 15 000 dollarin arvoinen juuri sopivasti vuonna 2024. Koska aikaa ei ole hukattavaksi, tutustu Metacaden presaleen ennen kuin on liian myöhäistä. 
Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.