7 parasta pitkän tähtäimen kryptosijoitusta

Ohi:
päälle Feb 2, 2023
Listen
  • Krypton karhumarkkinat jatkuvat vuoteen 2023 tarjoten edullisen pääsyn kryptomarkkinoille
  • Seuraava Bitcoin puolitustapahtuma ajoittuu huhtikuulle 2024 ja paluu härkämarkkinaolosuhteisiin vuonna 2025
  • Kryptokolikoiden ostaminen nyt voi tarjota erinomaisia pitkän aikavälin sijoituksia

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Pitkän aikavälin kryptosijoitukset ovat usein riippuvaisia markkinasykleistä, jotka tuovat ne laajemman kryptoyleisön tietoisuuteen. Härkämarkkinat, jolloin arvot nousevat huimasti, vaihtuvat karhumarkkinoihin, jolloin arvot puolestaan laskevat merkittävästi. Juuri jälkimmäisten karhumarkkinoiden aikana voidaan löytää paras pitkän aikavälin kryptoarvo. Ostaminen alhaisella hinnalla tarjoaa sijoittajalle mahdollisuuden pitää kiinni omaisuuserästä, kunnes härkämarkkinat palaavat, usein Bitcoinin (BTC) puolittumistapahtumien jälkeen.

Karhumarkkinaolosuhteet jatkuvat vuoden 2023 alkupuolelle, ja pitkän aikavälin sijoittajilla on mahdollisuuksia kääriä voittoja. Tässä on seitsemän parasta pitkän aikavälin kryptosijoitusta, joihin kannattaa tarttua nyt, jos mielii varmistaa maksimaalisen tuoton seuraavan nousukauden aikana:

  • Metacade (MCADE)
  • Bitcoin (BTC)
  • XRP (XRP)
  • The Sandbox (SAND)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Synapse (SYN)
  • Solana (SOL)

1. Metacade (MCADE) – GameFi-innovaatio mahdollisesti pitkän tähtäimen potentiaalilla 

Metacade on metaversumin ensimmäinen yhteisön omistama lohkoketjupohjainen virtuaalinen pelihalli ja paras pitkän aikavälin kryptosijoitus, joka tarjoaa potentiaalisesti valtavia tuottoja. Alustan tavoitteena on tulla metaversumin merkittävimmäksi play-to-earn (P2E) -pelien lähteeksi, jossa käyttäjien on mahdollista tienata huomattavia passiivisia tuloja kryptopalkkioiden muodossa. Metacade toivoo rakentavansa suurimman peliharrastajien yhteisön, josta paikkansa löytävät niin satunnaisesti pelaavat kuin kokeneemmat kampanjoijat.

Vaikka kyseessä on ensisijaisesti P2E-alusta, on olemassa useita muita ominaisuuksia, joista käyttäjät voivat hyötyä. Näitä ovat esimerkiksi Create2Earn-järjestelmä, joka palkitsee käyttäjiä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta yhteisön kanssa, Compete2Earn-suunnitelma, jonka kautta käyttäjät voivat panostaa natiivilla MCADE-tokenilla osallistuakseen palkintoarvontoihin ja verkkoturnauksiin, sekä vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä lanseerattava uusi Work2Earn-järjestelmä.

Uudet kehittäjät hyötyvät Metacaden jännittävästä etenemissuunnitelmasta yhtä paljon kuin pelaajat, sillä Metagrants-järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden saada rahoitusta uusien yksinoikeudella tuotettujen nimikkeiden luomiseen. Hakemukset kerätään yhteen ja ne toimitetaan eteenpäin yhteisön jäsenille, jotka äänestävät suosikkejaan. Eniten ääniä saaneet ideat siirtyvät tuotantoon kryptoavustusten turvin. Metagrantit otetaan käyttöön vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä, ja ensimmäiset nimikkeet ilmestyvät virtuaalihyllyille vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Onko MCADE ostamisen arvoinen?

Ennakkomyynnit tarjoavat sijoittajille erinomaiset mahdollisuudet tukea uusia projekteja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tyypillisesti vankkojen projektisuunnitelmien arvo nousee huimasti niiden saapuessa pörssiin, eikä Metacade ole tässä suhteessa poikkeus.

MCADE-token tarjoaa erinomaista sisäistä arvoa, ja vaikka se lanseerattiin kryptomarkkinoiden laskusuhdanteiden keskellä, on se herättänyt valtavaa kiinnostusta kaikissa sijoittajaryhmissä. Koska kysyntä todennäköisesti kasvaa pörssiin mentäessä, ja koska sen jälkeen on odotettavissa nousumarkkinat, varhaiset sijoittajat voivat tehdä valtavia voittoja tulevina kuukausina ja vuosina. Nämä olosuhteet yhdessä tekevät MCADE:sta parhaan pitkän aikavälin kryptosijoituksen, joka on tällä hetkellä saatavilla.

>>> Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä <<<

2. Bitcoin (BTC) – Suurin krypto asettaa markkinoiden odotukset 

Kryptomarkkinat ovat erottamattomasti sidoksissa Bitcoinin, suurimman liikkeessä olevan kryptovaluutan, kehitykseen. Bitcoin on kryptovaluuttamaailman edelläkävijänä vakiinnuttanut asemansa kryptomarkkinoiden arvon lipunkantajana. Monet sijoittajat pitävät Bitcoinia kryptomarkkinoiden reservivaluuttana samalla tavalla kuin Yhdysvaltain dollaria pidetään vaikutusvaltaisena maailmanlaajuisilla osakemarkkinoilla.

Kun BTC:n arvo laskee, kaikki muut kryptovaluutat seuraavat perässä. Näin ollen Bitcoinin suorituskyky on mittari, jota vasten markkinaolosuhteita voidaan mitata. Kun Bitcoin kukoistaa, kryptomarkkinoilla vallitsee nouseva tilanne. Kurssilaskun aikana, kuten vuonna 2022 ja nyt vuonna 2023, karhumarkkinat vallitsevat kaikkialla.

Onko BTC ostamisen arvoinen?

Vaikka BTC:llä on käyty kauppaa alimmilla tasoilla useita vuosia nykyisten karhumarkkinoiden aikana, historia on osoittanut, että nousumarkkinat ovat yleensä seuranneet Bitcoinin puolittumisen jälkeen. Seuraava puolitustapahtuma, jossa Bitcoinin louhinnasta maksettava palkkio puolitetaan inflaation vastapainoksi, on määrä järjestää huhtikuussa 2024.

Lisäksi sijoittajien on hyvä pitää hallussaan tasapainoista kryptosalkkua, josta löytyy useampi kuin yksi kolikko ja jonkin verran Bitcoin-varantoja. Nykyisen alhaisen karhumarkkinahinnan ja tulevan puolitustapahtuman myötä Bitcoinin hintaennusteet viittaavat siihen, että BTC:n arvo nousee jälleen huimasti vuonna 2025, mikä tarjoaa valtavia tuottoja pitkän aikavälin sijoittajille.

3. XRP (XRP) – Paras pitkän tähtäimen kryptosijoitus DeFi-ratkaisuihin

XRP, joka tunnetaan myös nimellä Ripple, on DeFi-digitaalinen omaisuuserä, joka tukee reaaliaikaisia maailmanlaajuisia maksuja helpottamalla taloudellisia siirtoja tehokkaasti ja erittäin alhaisin maksuin. Alustan valtavat vahvuudet piilevät sen valtavassa käyttäjätapausten määrässä, joka sisältää jopa 60 % säästöt transaktiomaksuissa verrattuna reaalimaailman rahoituslaitoksiin.

Natiivi XRP-token tukee Ripplenetiä, joka on yksi parhaista yritystason Fintech-maksutapahtumien tarjoajista viime vuosikymmenen aikana, ja se lyhentää pankkien kansainvälisten maksutapahtumien käsittelyyn kuluvaa aikaa. Lisäksi XRP tukee XRP Ledgeriä (XRPL), uutta hajautettua lohkoketjuverkkoa, joka tukee älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (dApp).

Onko XRP ostamisen arvoinen?

Ripple on parhaillaan Yhdysvaltain arvopaperikomission (SEC) pitkäaikaisen oikeudenkäynnin kohteena, mikä tekee siitä ensi silmäyksellä erikoisen valinnan pitkäaikaiseksi kryptosijoitukseksi. Monet asiantuntijat uskovat kuitenkin, että Ripple voittaa oikeudenkäynnin, mikä lupaa kolikon arvolle nopeaa nousua.

Tämä ja Ripplen pitkäaikaiset suhteet useisiin maailmanlaajuisiin rahoituslaitoksiin, kuten Bank of Englandiin ja JP Morganiin, antavat lisävarmuutta XRP:n arvolle pitkän aikavälin kryptosijoituksena.

4. The Sandbox (SAND) – Julkkisten tukema GameFi-alusta, jolla on valtava potentiaali 

The Sandbox on yksi suosituimmista hajautetuista GameFi-alustoista, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa digitaalisia kiinteistötontteja ja kehittää niitä monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Minecraftia ja Robloxia pelanneet pelaajat tuntevat olonsa kotoisaksi The Sandboxissa, ja alustan UGC-ominaisuudet (User Generated Content) ovat lohkoketjupohjaisten pelien parhaimmistoa.

Käyttäjät voivat käyttää The Sandboxin yksinkertaisia ja intuitiivisia plug-and-play-mekanismeja luodakseen UGC:tä digitaalisista hyödykkeistä ja hahmoista syvällisimpiin metaversaalisiin pelikokemuksiin.

The Sandbox on saanut tukea joiltakin muotimaailman, suuryritysten ja popkulttuurin suurimmilta nimiltä, kuten Snoop Doggilta, Paris Hiltonilta, Adidakselta ja Guccilta, jotka ovat ostaneet siitä digitaalista maata. Warner Music on luonut virtuaalisen musiikkiaiheisen huvipuiston, ja Tony Hawk on ilmoittanut rakentavansa virtuaalisen skeittipuiston käyttäjien kokeiltavaksi.

Onko SAND ostamisen arvoinen?

The Sandbox on asemoinut itsensä kriittiseksi toimijaksi digitaalisten kiinteistöjen ja GameFi-aloilla helppokäyttöisillä UGC-työkaluillaan, joita kuka tahansa voi käyttää, ja sillä on suuria nimiä tukenaan. Digitaalisen kiinteistöalan ennustetut tulot ovat 800 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessä. The Sandboxissa on yli 165 000 yksittäistä kiinteistötonttia, joten alustan pitkäikäisyys näyttää varmalta.

Vaikka The Sandbox on kärsinyt karhumarkkinatilanteesta, SAND:n nykyinen, alhaiseksi luokiteltava 0,4579 dollarin arvo edustaa erinomaista arvoa pitkän aikavälin kryptosijoitusmahdollisuutena.

5. Axie Infinity (AXS) – Metaversumin PVP-alusta houkuttelee edelleen faneja 

Sky Studion lippulaiva Axie Infinity on erinomainen GameFi-nimike, joka on tuttu muutama vuosi sitten pelitietoisuuteen räjähtäneen Pokemon Gon faneille. Tässä lohkoketjujen isännöimässä nimikkeessä yhdistyvät erinomaiset P2E-ominaisuudet ja Pokemon Gon koukuttava pelikokemus.

Alkuperäistä AXS-tokenia käytetään Axieiksi kutsuttujen hahmojen ostamiseen, myyntiin ja kauppaan, joita voi kouluttaa, varustaa ja kehittää parantaakseen kykyjään taisteluissa toisten pelaajien Axieita vastaan. Voitetuista kaksintaisteluista pelaajat saavat palkintoja, joita he voivat lunastaa hahmojensa varustamiseksi uudelleen, taisteluvalmiuksien parantamiseksi tai uusien Axieiden ostamiseksi arsenaaliinsa.

Onko AXS ostamisen arvoinen?

Vuonna 2023 Axie Infinity -alustalla otetaan käyttöön useita kehitysaskeleita, joiden tarkoituksena on tuoda parhaat Web3-teknologiat parantamaan pelikokemusta vaikuttamatta käyttäjäkokemukseen. Räätälöity Ronin-silta, Ethereum-sivuketju, lupaa mahdollistaa pelille Ethereumin lohkoketjun tehon hyödyntämisen täysmääräisesti.

AXS on ollut vakiintunut kolikko jo useiden vuosien ajan, minkä vuoksi vuonna 2022 koetut karhumarkkinat ovat vaikuttaneet siihen. Tämänhetkinen 7,37 dollarin hinta on huomattavasti alhaisempi kuin kolikon kaikkien aikojen korkein 166 dollaria, joka saavutettiin vuoden 2021 viimeisen nousukauden aikana. Tämä lupaa merkittävää pitkän aikavälin potentiaalia sijoittajille, jotka ostavat juuri nyt.

6. Synapse (SYN) – Ketjujen välinen viestiprotokolla, jolla on erinomaiset näkymät

Asiantuntijat ennustavat, että lohkoketjujen yhteentoimivuus kehittyy ajan myötä niin pitkälle, että eri ketjut voivat kommunikoida täysin keskenään. Yhteentoimivuus on tällä hetkellä mahdollista, vaikka siihen liittyykin turvallisuusriskejä, joista syntyy aukkoja hakkereille.

Synapse on ketjujen välinen viestiprotokolla, joka ratkaisee tämän turvallisuusongelman luomalla turvallisen tiedonjakomenetelmän lohkoketjujen välille, mikä mahdollistaa turvalliset älykkäiden sopimusten ohjeet. Yksi Synapsen monista käyttökohteista on auttaa dAppeja käynnistymään useissa lohkoketjuissa samalla koodilla, mikä tekee SYN:stä potentiaalisesti merkittävän toimijan kryptoalalla lähivuosina.

Onko SYN ostamisen arvoinen?

Synapsen kaltaisen ratkaisun merkitys on selvä, sillä yhä useammat operaattorit etsivät ketjujen välistä yhteentoimivuutta. Lohkoketjujen tulevaisuus onkin verkostojen ja dAppien täysin yhdistetty ekosysteemi, jossa transaktiot ovat halvempia ja nopeampia. Synapse on jo asemoitunut tällä alalla edelläkävijäksi.

SYN lanseerattiin vuoden 2021 lopulla, juuri tuon vuoden härkämarkkinoiden saavutettua huippunsa, mikä tarkoittaa, ettei se ole vielä päässyt kokemaan näiden olosuhteiden täyttä hyötyä. Yhdessä Synapsen palvelun valtavan potentiaalin kanssa tulevina vuosina SYN:llä on huomattavat mahdollisuudet olla yksi parhaista pitkän aikavälin kryptosijoituksista.

7. Solana (SOL) – Ethereumin vaihtoehto on johtava seuraavan sukupolven blockchain vaihtoehto

Solitanan innovatiivinen Proof-of-Scope (PoS) ja Proof-of-History (PoH) -konsensuslohkoketju tarjosi yhtäkkiä asiakkaille edullisen ja nopean vaihtoehdon Ethereumin hankalalle Proof-of-Work (PoW) -tarjonnalle. Kun se julkaistiin, herätti se markkinoilla runsaasti kohua. Vaikka Ethereum on kuronut eroa umpeen, Solana on katkaissut yhteytensä kaatuneeseen kryptojätti FTX:ään ja on edelleen yksi markkinoiden laajimmista Web3-ekosysteemeistä.

Verkossa toimii useita suosittuja NFT-kokoelmia, dAppeja ja muita alustoja, jotka ovat hyötyneet Solanan markkinoiden johtavasta transaktiokäsittelylohkojen lopullisuudesta. Lisäksi Solana tarjoaa erinomaista energiatehokkuutta ja suurta kapasiteettia sekä käyttäjille erinomaista turvallisuutta ja skaalautuvuutta.

Onko SOL ostamisen arvoinen?

Solanan natiivin SOL-tokenin arvo on laskenut merkittävästi vuoden 2021 nousumarkkinoiden huippuvaiheessa saavutetusta 260 dollarin korkeimmasta tasosta nykyiseen 17,29 dollariin. Tämä todistaa kolikon kasvupotentiaalin ennen seuraavia härkämarkkinoita, ja yhdistettynä suunnitelmiin julkaista vuonna 2023 puhelin dAppien tueksi, Solana-käyttäjien määrä tulee todennäköisesti vain kasvamaan.

Ennusteiden mukaan se voi ylittää kaikkien aikojen huippunsa parin seuraavan vuoden aikana, mikä tekee SOL:sta yhden markkinoiden parhaista vaihtoehdoista pitkän aikavälin kryptosijoituskohteena.

Metacade: Paras pitkän tähtäimen kryptosijoitus, jolla on valtava tuottopotentiaali 

MCADE:n presalen suorituskyky on herättänyt huomiota sen betavaiheen käynnistyttyä. Se myytiin loppuun kolmessa viikossa, mikä merkitsi yli 1,1 miljoonan dollarin investointia. Alun perin 0,008 dollarista liikkeelle lähtenyt nykyinen presale-arvo on 0,01 dollaria, joka on edelleen erinomainen arvo jopa laskumarkkinatilanteessa. Hinta tulee nousemaan koko presalen ajan aina 0,02 dollariin saakka.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että presale myydään nopeasti loppuun, joten jos haluaa maksimoida Metacaden pitkän aikavälin ansaintamahdollisuudet, kannattaa hankkia MCADE-tokeneita mahdollisimman pian. Tokenien kysynnälle povataan voimakasta kasvua, kun kolikko otetaan mukaan pörsseihin. Härkämarkkinoiden odotetaan koittavan jo pian, jonka vuoksi MCADE onkin sijoittajille paras pitkän aikavälin kryptosijoitus salkkuun lisättäväksi.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.