Ad

Parhaat kryptot ostettavaksi helmikuussa 2023

Ohi:
päälle Feb 6, 2023
Listen
  • Yleinen talous alkaa elpyä - ja niin tekevät myös kryptot
  • Kryptojen ennakkomyyntitarjoukset sisältävät parhaita mahdollisuuksia
  • Lohkoketjupeliyritys Metacade (MCADE) saavuttaa huippunsa

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Sanovatpa markkinaennusteet mitä hyvänsä, on hyviä sijoitusmahdollisuuksia vielä tarjolla yllin kyllin – erityisesti karhumarkkinoilla ja krypton ennakkomyynneissä. Yleisen talouden elpyessä kysymys kuuluukin, mitkä ovat parhaat kryptot, joita kannattaa ostaa helmikuussa 2023? Lue seuraavasta yksityiskohtainen tarkastelu parhaista ehdokkaista:

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Parhaat kryptot ostettavaksi juuri nyt

Copy link to section

1. Metacade (MCADE)

2. Polygon (MATIC)

3. Gummys (GMY)

4. Decentraland (MANA)

5. Bitcoin (BTC)

6. Ethereum (ETH)

7. My Neighbor Alice (ALICE)

8. Orbeon Protocol (ORBN)

9. LuxWorld (LUX)

10. Sandbox (SAND)

1. Metacade (MCADE)

Copy link to section

Metaversumi- ja P2E-sektoreiden suosio tulee räjähtämään vuonna 2023, ja siksi niin monet sijoittajat ovat niin innoissaan lohkoketjupelien tulokkaasta Metacadesta (MCADE). Metacade (MCADE) tarjoaa loistavan valikoiman futuristisia metaversumipelejä ja klassisia arcade-pelejä. Pelaajat hyötyvät aidosta P2E-toiminnallisuudesta ja voivat myös ansaita tuloja ja palkintoja kilpailujen, sisällön luomisen, uusien pelien testaamisen ja työllistymismahdollisuuksien kautta.

Toinen houkutteleva tekijä sijoittajien näkökulmasta on se, että Metacade (MCADE) vetoaa yhtä lailla kehittäjiin, sijoittajiin ja kryptofaneihin. Ulkopuoliset yritykset voivat käyttää alustaa tuotteidensa testaamiseen ja mainostamiseen, kilpailujen järjestämiseen ja henkilöstön rekrytointiin. Kehittäjillä on mahdollisuus hankkia rahoitusta uusille peleille yhtiön innovatiivisen Metagrants-aloitteen puitteissa. Kryptofanit ja -sijoittajat voivat ansaita tuloja panostus- ja sijoitusmahdollisuuksien kautta. 

Metacade (MCADE) on onnistuneesti kerännyt krypton presalessa jo yli 5,4 miljoonaa dollaria. Tämä on osoitus siitä, että sijoittajat kannattavat sekä yritystä, sen konseptia että suunniteltua DAO-rakennetta. Metacade (MCADE) edustaa tämän hetken parhaiden ostettavien kryptojen kärkeä sen vertaansa vailla olevan laadukkaan pelivalikoiman, kryptopelimarkkinoiden valtavan potentiaalin ja houkuttelevan krypton presale-hinnan ansiosta. Tule mukaan ajoissa, kun vielä voit!

>>> Voit osallistua Metacaden krypton presaleen täällä <<<

2. Polygon (MATIC)

Copy link to section

Tammikuussa 2021 Polygon (MATIC) ei ollut markkina-arvoltaan suurimpien kryptovaluuttojen listalla. Silti vain vuotta myöhemmin se oli sijalla 14, ja tammikuussa 2023 Polygon (MATIC) on vain yhden sijan päässä kymmenen arvokkaimman kryptoyhtiön kärjestä. Vaikka vanhassa sanonnassa “aiempi suorituskyky ei ole tae tulevista tuloksista” onkin jotain perää, Polygonin (MATIC) huikea nousu on varmasti osoitus jostain aivan poikkeuksellisesta.

Mikä siis tekee Polygonista (MATIC) parhaan kryptoyhtiön, jota kannattaa ostaa nyt? Syy on yksinkertainen. Ensinnäkin se tarjoaa layer-2 -ratkaisun, joka on nopeampi, kustannustehokkaampi ja skaalautuvampi kuin Ethereum (ETH). Toiseksi, kehittäjät pitävät Polygonista (MATIC), koska se on niin joustava ja helppokäyttöinen. Kolmanneksi, sijoittajat pitävät sen suosiosta, tähänastisesta suorituskyvystä ja kattavista tulevaisuuden suunnitelmista. Polygon (MATIC) on helppo valinta ykkösehdokkaaksi listattaessa parhaat kryptot ostettavaksi vuonna 2023.

3. Gummys (GMY)

Copy link to section

Kryptomaailman lonkerot alkavat ulottua monille eri aloille, ja krypton ennakkomyynti Gummys (GMY) on tästä hyvä esimerkki. Web3-videon suoratoisto avaa monia uusia ja kiehtovia mahdollisuuksia, ja Gummys (GMY) hyödyntää tätä potentiaalia. Play-to-earn-pelien sijaan Gummys (GMY) tarjoaa stream-to-earn- ja watch-to-earn-palveluita. Katsojat voivat ansaita tuloja katsomalla ohjelmia, olemalla vuorovaikutuksessa tuottajien kanssa ja luomalla sisältöä ja NFT:tä.

Gummysin (GMY) krypton ennakkomyynti on nyt käynnissä, ja sen innovatiivinen lähestymistapa on jo saanut sijoittajat innostumaan. Tämä valikoima parhaita ostettavia kryptoja sisältää monia tuttuja nimiä, mutta Gummys (GMY) todistaa, että lohkoketjussa uudelle tulokkaalle on aina tilaa. Sen kryptoennakkomyynti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

4. Decentraland (MANA)

Copy link to section

Decentraland (MANA) tunnustetaan laajalti metaversumin huippupeliksi, ja se on erittäin suosittu luovien pelaajien keskuudessa. Taiteilijat voivat rakentaa gallerian, jossa heidän on mahdollista luoda ja myydä oikeita ja digitaalisia taideteoksia. Suunnittelijat voivat avata putiikin, jossa he voivat esitellä vaatteita, koruja, tapetteja tai mitä tahansa. Kehittäjät voivat luoda uusia pelejä. DJ:t voivat luoda oman diskonsa. Lyhyesti sanottuna Decentraland (MANA) keskittyy luomaan tapahtumia ja kokemuksia, joista voi ansaita tuloja.

Decentraland (MANA) on perustettu vuodesta 2017 lähtien, mikä tekee siitä todellisen veteraanin metaversumin lohkoketjupelaamisen saralla. Sen pitkäikäisyys, maine ja läsnäolo ovat syitä, miksi Decentraland (MANA) on yksi tämän listan parhaista kryptoista, joita kannattaa ostaa nyt. Eikä siinä vielä kaikki – vaikuttavat yhteistyökumppanuudet, metaversumin potentiaali valtavirtaistua sekä parannettu käyttäjäkokemus tarkoittavat kaikki sitä, että Decentraland (MANA) näyttäytyy erittäin houkuttelevana sijoittajille.

5. Bitcoin (BTC)

Copy link to section

Voidaan sanoa, että jos taloudella yleensä menee hyvin, niin myös Bitcoinilla (BTC) menee hyvin. Tämä tarkoittaa, että myönteiset talousennusteet ja elpymisen merkit ovat tervetulleita uutisia Bitcoin (BTC) -sijoittajille. Jos uskot, että pahin on ohi, korot laskevat, Yhdysvaltojen ja Kiinan suhteet paranevat, pandemia on hallinnassa ja Venäjän ja Ukrainan sota on jonkinlaisessa pattitilanteessa, niin silloin on hyvä syy pitää Bitcoinia (BTC) yhtenä parhaista ostettavista kryptoista tällä hetkellä.

Bitcoin (BTC) hallitsee edelleen markkinoita suurimpana ja tärkeimpänä toimijana. Tämä asema antaa sille rakenteellisen merkityksen kryptomaailmassa. Institutionaaliset sijoittajat ympäri maailmaa hyväksyvät sen nyt laajalti kiinteäksi osaksi salkkujaan. Bitcoinin (BTC) asema, vakaus ja suosio ovat tuoneet sille oikeutetusti lempinimen “digitaalinen kulta”, ja tämä vertaus todelliseen kultaan on syy, miksi se ansaitsee paikkansa tällä listalla.

6. Ethereum (ETH)

Copy link to section

Bitcoin (BTC) on markkina-arvoltaan yli kaksi kertaa suurempi kuin sen lähin kilpailija Ethereum (ETH). Yhtä vaikuttavaa on kuitenkin se, että Ethereum (ETH) on lähes kolminkertainen verrattuna listalla seuraavana olevaan yritykseen, Tetheriin (USDT). Kyse on siitä, että Ethereum (ETH) on markkinoiden jättiläinen omalla alallaan, ja jotkut alaa tarkkailevat uskovat sen voivan jopa ohittaa Bitcoinin (BTC) tulevaisuudessa. Jo pelkästään tämä potentiaali tekee siitä yhden parhaista kryptoista, joita kannattaa ostaa nyt.

Mutta miksi asiantuntija-analyytikot uskovat, että Ethereum (ETH) voisi nousta ykköseksi? Syy on ilmeinen. Vaikka Bitcoin (BTC) on pelkästään kryptovaluutta, Ethereum (ETH) vie asiat seuraavalle tasolle älysopimustoiminnallisuudellaan. Se johtaa markkinoita tukemalla hajautettuja sovelluksia ja DeFi-palveluja, ja se nauttii edelleen laajaa hyväksyntää. Kestävä, pitkäaikainen, vahva, turvallinen ja tulevaisuuteen suuntautunut Ethereum (ETH) on edelleen parhaiden sijoitusvaihtoehtojen joukossa.

7. My Neighbor Alice (ALICE)

Copy link to section

Lohkoketjupelaamisen monimutkaisuus voi joskus pelottaa tulevia pelaajia, mutta My Neighbor Alice (ALICE) tekee juuri päinvastoin. Hauskojen pelien, ystävällisten tarinoiden ja viehättävän grafiikan avulla pelaajat tutustutetaan varovasti kryptopelaamisen ja NFT:iden iloihin. My Neighbor Alice (ALICE) -peliä voi pelata ilmaiseksi, kun pelaajat ovat ostaneet tonttinsa, ja he voivat ansaita voittoa P2E-peleillä tai lainaamalla varojaan. 

Pelin kehittäjän Antler Interactiven erinomainen maine korostaa My Neighbor Alicen (ALICE) pätevyyttä parhaiden nyt ostettavien kryptojen ehdokkaana. DeFi-faneja kiinnostavat My Neighbor Alice (ALICE) -pelissä myös sen laajat panostus-, lainaus- ja lainaustoiminnot. My Neighbor Alice (ALICE) on jo ennättänyt kerätä vaikuttavan listan yhteistyökumppaneita ja sijoittajia, ja sen vetovoima sekä pelaajien että DeFi-harrastajien keskuudessa kasvattaa varmasti sen suosiota entisestään.

8. Orbeon Protocol (ORBN)

Copy link to section

Kaikkien tämän hetken parhaiden ostettavien kryptojen luettelossa pitäisi olla mukana yrityksiä, joilla on potentiaalia häiritä nykyistä markkinadynamiikkaa. Orbeon Protocol (ORBN) sopii tähän rakoon krypton ennakkomyynnillään ja sen aikomuksella ravistella joukkorahoitus- ja riskipääomamarkkinoita. Orbeon Protocol (ORBN) toimii lyömällä uusia liiketoimintayrityksiä NFT:ksi, jotka sitten fraktioidaan. Jokapäiväiset sijoittajat voivat näin ostaa parhaita uusia yrityksiä, kun taas start-up-yritykset hyötyvät tehokkaasta reitistä rahoitukseen.

Alkuvaiheen menestyksen jälkeen Orbeon Protocol (ORBN) on edelleen saatavilla osana krypton ennakkomyyntiä. Sijoittajat voivat nähdä yrityksen liiketoimintaehdotuksen arvon uraauurtavana ja vaihtoehtoisena rahoitusalustana. Mutta juuri lisäedut, kuten yksityinen sijoittajaklubi ja mahdollisuus hallita kaikkia kryptoliiketoimintojaan yhdessä paikassa, merkitsevät Orbeon Protocol (ORBN) ehdokkaaksi parhaiden nyt ostettavien kryptojen joukkoon.

9. LuxWorld (LUX)

Copy link to section

LuxWorld (LUX) on toinen hyvä esimerkki kryptoteollisuuden ristikkäisyydestä. Toki on olemassa muitakin metaversumeita, jotka ovat valmiita hyödyntämään Web3-teknologian edistystä, mutta LuxWorld (LUX) erottuu muista uraauurtavalla “matkusta ja tienaa” -toiminnollaan. Tämä huippuluokan lähestymistapa ulottuu myös vaikuttaviin NFT-kokoelmiin, immersiiviseen Social-Fi-kokemukseen, vihreän matkailuyhteisön perustamiseen ja erinomaiseen krypton ennakkomyyntitarjoukseen.

LuxWorld (LUX) konsepti koostuu monista oikeista elementeistä: NFT:t, ekomatkailu, GameFi sekä todellisen ja virtuaalimaailman yhdistäminen. Tämä selittää osaltaan, miksi se kiilaa parhaiden nyt ostettavien kryptojen joukkoon. LuxWorldin (LUX) tähänastinen menestys kryptojen ennakkomyynnissä korostaa myös sen vetovoimaa sijoittajien, suurten brändien ja pelaajien keskuudessa. LuxWorld (LUX) näyttää todella siltä, että se siitä voi tulla jotain suurta!

10. Sandbox (SAND)

Copy link to section

Sandbox (SAND) on lohkoketjupeliteollisuuden kenties tunnetuin metaversumi, ja suosionsa ansiosta se on yksi parhaista kryptoista, joita kannattaa ostaa juuri nyt. Lohkoketjupelien ystävät voivat luoda, hallita ja tienata rahaa pelikokemuksillaan. Sandboxin (SAND) pelaajat voivat ostaa ja kehittää virtuaalisia tontteja, ja sen jälkeen peli on heidän käsissään: tonttien vuokraaminen, uusien pelien suunnittelu tai NFT:iden luominen ja kauppaaminen ovat kaikki mahdollisia tulovirtoja.

Sandbox (SAND) on hyvässä asemassa hyötyäkseen lohkoketjupelaamisen ja P2E:n ennustetusta räjähdysmäisestä kasvusta. Sillä on todistetusti toimiva tuote ja suurten tuotemerkkien ja kotimaisten nimien tuki, ja lisäksi se tarjoaa hauskan ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Sandboxin (SAND) kestävyys, läpinäkyvyys, jatkuva kehitys, tulovirrat, erittäin suuri viihdearvo ja DAO-rakenne saavat sen näyttämään houkuttelevalta sijoittajien silmissä.

Parhaat kryptot ostettavaksi juuri nyt: Metacade (MCADE) tähtää korkealle

Copy link to section

Kaikki tässä luetellut yritykset voivat menestyä ja kukoistaa vuonna 2023. Metacade (MCADE) on kuitenkin se, joka ansaitsee tässä analyysissä kärkisijan nyt ostettavista kryptoista. Se menestyy upean pelivalikoimansa, vetovoimaisen ja monipuolisen lohkoketjupeliteollisuutensa, yhteisökeskeisen lähestymistapansa ja korkean tuottopotentiaalinsa ansiosta. Sen arvo kryptona sekä sen presale ovat vain kuorrutus kakun päällä, mutta sinun on toimittava nyt, jotta voit hyödyntää parhaan hinnan.

Löydät parhaat kryptot ostettavaksi eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden krypton presaleen täällä.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Bitcoin Kryptovaluutta