VIDEO: Kaikkea kryptoista ja podcasteista Solana Foundationin Austin Fedaran kanssa

Ohi:
päälle Feb 16, 2023
Listen
  • Austin Federa on Solana Foundationin viestintäpäällikkö ja Validated web3-podcastin isäntä
  • Federa oli vieraanani tällä viikolla Invezz-podcastissa
  • Puhuimme kaikesta kryptoon ja web3:een liityvästä, matkasta karhumarkkinoille sekä tulevaisuudesta

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Lähes vuoden isännöityäni podcastia pääsin eilen haastattelemaan ensimmäistä kertaa toista podcast-toveria. Austin Federa on Solana Foundationin viestintäpäällikkö, mutta isännöi myös podcastia nimeltä Validated, joka on web3-podcastia. Se lanseerattiin uudelleen viime vuonna.

Keskustelun oli tarkoitus olla Solanasta – ainakin osittain – mutta ajauduimme nopeasti keskelle poukkoilevaa keskustelua. Aloitimme keskustelun journalismista ja podcasteista kryptoavaruudessa ja jakaa ajatuksemme tribalismista kryptoavaruudessa. Keskustelimme siitä, kuinka haitallista se on koko avaruudelle ja kuinka mielenkiintoinen juttu koko asenne voi olla.

Tietenkin kaivauduimme myös krypton etuihin. Austin on selvästi intohimoinen web3:sta ja muutoksesta, jonka se voi tuoda maailmaan, joten oli kiehtovaa kuulla hänen ajatuksiaan. Hän keskusteli myös oivalluksista, joita hän on saanut isännöimällä Valiated-podcastia.

Myös politiikka hiipi mukaan, keskustellessamme siitä, kuinka jakautunut maailma on tällä hetkellä ja kuinka tämä vaikuttaa asenteisiin kryptoa kohtaan – todellakin pengoin hänen ajatuksiaan siitä, oliko populistisen politiikan ja krypton suosion välillä yhteyttä.

Kryptotekniikan lisäksi Austin antoi taustansa, kiehtovan yhdistelmän erilaisia kokemuksia, jotka ovat huipentuneet hänen työskentelyyn Solana Foundationissa – mukaan lukien erittäin huvittava anekdootti nyt konkurssiin menneestä yrityksestä, joka löi vetoa ERC-20-tokenista krypton alkuaikoina (en aio kertoa spoilereita tarinasta).

Minun piti kysyä Bitcoinista, ja Austin jopa toisti yhden suosikkisanomistani: “Bitcoinin on tarkoitus olla tylsä” – jota rakastan väittää myös analyyseissäni. Epäromanttinen sanonta, mutta totuus joka tapauksessa – ainakin jos minulta kysytään.

Käsittelimme myös karhumarkkinoita, sillä olin utelias kuulemaan Austinin näkemyksen laskevasta kiinnostuksesta ja volyymeistä, joista tila on kärsinyt noin viimeisen vuoden aikana, jolle web3 ei todellakaan ole ollut immuuni. Koska Validated-podcastissa isännöi niin paljon vieraita, se oli mielenkiintoinen näkökulma.

Sitten on myös tulevaisuus – mistä kaikki haluavat tietää! Austin kertoi ajatuksistaan siitä, mihin web3 on menossa, kuinka elinkelpoinen tekniikka on pitkällä aikavälillä ja miltä tämä tulevaisuus voisi näyttää.

Kaiken kaikkiaan keskustelu kryptoalan tilasta oli erittäin hauska, ja Austinilla on kiehtova tausta ja havaittavissa energiaa tätä alaa kohtaan. Seuraavalla kerralla meidän on vain puhuttava Solanasta hieman enemmän…

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.