Top 6 metaversumikolikot ostettavaksi maaliskuu 2023

Ohi:
päälle Feb 20, 2023
Päivitetty: Mar 1, 2023
Listen
  • Metaversumi on Web3:ssa kasvava alue, joka tulee todennäköisesti ravistelemaan suuria toimialoja
  • Metacade on harvinainen tilaisuus päästä mukaan korkean potentiaalin hankkeeseen varhaisessa vaiheessa
  • Metacaden presale on ollut vilkas, ja se myydään todennäköisesti nopeasti loppuun

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yhä useammat sijoittajat ymmärtävät, että Web3 tulee todennäköisesti järisyttämään monia eri toimialoja ja sektoreita. Tämä koskee erityisesti metaversumia, joka tarjoaa valtavan potentiaalin muuttaa ihmisten välistä vuorovaikutusta kaikkialla maailmassa. Tämän vuoksi monet sijoittajat tähyilevätkin nyt parhaita tilaisuuksia osallistua hankkeisiin, jotka voivat tuottaa merkittäviä voittoja metaversumin kehittyessä.

Kun olemassa on niin monenlaisia projekteja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa parhaiden metaversumikolikoiden etsiminen. Tässä esitellään muutamia projekteja, joilla analyytikot uskovat olevan parhaat mahdollisuudet saavuttaa uskomattomia voittoja:

  1. Metacade (MCADE)
  2. Decentraland (MANA)
  3. The Sandbox (SAND)
  4. Axie Infinity (AXS)
  5. Binance Coin (BNB)
  6. Chainlink (LINK)

1. Metacade (MCADE)

Metacade on uskomaton uusi hanke, joka näyttää mullistavan koko peliteollisuuden, sillä hankkeen kunnianhimoisena tavoitteena on muuttaa pelaajien tapa osallistua suosikkiharrastukseensa. Tämän massiivisen hankkeen keskipisteenä on suunnitelma rakentaa maailman suurin P2E-pelihalli, jossa pelaajat palkitaan siitä, että he käyttävät aikaansa suosikkipeliensä pelaamiseen.

Metacaden arcade palvelee kaikentyyppisiä pelaajia aina niistä, jotka haluavat pelata rennosti itsekseen, tai niistä, jotka haluavat testata taitojaan yhteisön parhaita pelaajia vastaan ja kivuta tulostaulukoiden huipulle.

Metacade tarjoaa laajan palkitsemisjärjestelmän, joka kannustaa käyttäjiä koko ekosysteemin parantamiseen. Tämä saavutetaan paitsi pelaajien ansaitessa pelaamisella, myös laajemmilla kannustimilla, joilla on positiivinen vaikutus Metacaden ekosysteemiin. Tämä tarkoittaa sitä, että myös ne käyttäjät, jotka päättävät osallistua esimerkiksi jakamalla alfoja tai kirjoittamalla peliarvosteluja, palkitaan. Tällä luodaan positiivinen kierre, joka kannustaa parantamaan koko ekosysteemiä.

Mikä tahansa hanke, joka tarjoaa näin toiminnallista hyötyä, vaatii tietysti hyödyketokenin ollakseen todella tehokas. Metacade käyttää MCADE-tokenia, joka mahdollistaa alustan toiminnan. MCADE on myös ekosysteemin valuutta, mikä tarkoittaa, että sitä tarvitaan kaikissa arvonvaihdoissa koko alustalla. 

Tämä korkea hyödyllisyyden taso tarkoittaa, että alustan käyttäjäkunnan kasvaessa myös MCADE:n kysyntä kasvaa, jonka myötä hinta nousee korkealla todennäköisyydellä merkittävästi ajan mittaan. Metacade tarjoaa MCADE:n haltijoille myös panostusvaihtoehtoja, jotta haltijat voivat ansaita passiivista tuloa heidän auttaessaan tukemaan alustan toimintoja.

Sijoittajat ovat innoissaan projektin yksityiskohdista ja alustan eri osa-alueiden vuorovaikutuksen positiivisista hyödyistä. Tämä pätee erityisesti Metagrants-hankkeeseen, joka antaa kehittäjille mahdollisuuden jakaa pelikonseptejaan ja prototyyppejään yhteisön kanssa. MCADE:n haltijat voivat sen jälkeen äänestää ja päättää, mitkä projektit ovat heidän mielestään Metacaden kassasta myönnettävän rahoituksen arvoisia.

Metagrants-projektia on kiitelty osittain sen vuoksi, että se antaa yhteisölle mahdollisuuden vaikuttaa Metacade-ekosysteemin tulevaisuuteen. Näin suuret osallistumismahdollisuudet käyttäjille tarjoamalla hanke erottuu joukosta, minkä myös sijoittajat ovat selvästi huomanneet.

Projektiryhmä on myös osoittanut, että se suhtautuu vakavasti käyttäjien ja sijoittajien turvallisuuteen, sillä projekti on toimittanut kaikki älysopimukset ja tiimin yksityiskohdat erittäin arvostetulle Web3-tarkastusyritykselle, Certikille. Tämän kattavan lähestymistavan ansiosta Metacade keräsi $8m miljoonaa dollaria vain 14 viikossa presalen alkamisen jälkeen, eikä se näytä hidastumisen merkkejä, sillä presale on nyt 5 vaiheessa.

>>> Voit osallistua Metacaden presaleen täällä <<<

2. Decentraland (MANA)

Decentraland tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden uppoutua virtuaalimaailmaan, jossa he pääsevät osallistumaan monenlaiseen toimintaan aina taidegallerioissa vierailusta kaupankäyntiin muiden käyttäjien kanssa. 

Hanke käyttää kolmea tokenia helpottaakseen metaversumin tarjontaa. MANA on token, jota käytetään mahdollistamaan transaktiot koko projektissa sekä valuuttana Bartertown-nimisessä kauppapaikassa. Tämä tarkoittaa, että MANA on ensisijainen token, jota sijoittajat ostavat, kun he haluavat hyötyä käyttäjämäärien mahdollisesta kasvusta Decentraland-ekosysteemissä.

LAND- ja ESTATE-tokenit ovat NFT:itä, jotka edustavat maanomistusta Decentralandissa. Tätä maata voidaan käyttää monin eri tavoin, ja jotkut käyttäjät voivat jopa vuokrata halutumpia maa-alueita ansaitakseen tuloja.

Decentraland-hankkeen ytimessä on usko käyttäjien omistajuuteen, eikä siksi olekaan yllättävää, että Decentralandin hallintoa hallinnoidaan hajautetun autonomisen organisaation (DAO) kautta. Tämä tarjoaa sijoittajille lisäetuja, koska omistajat voivat osallistua alustan tulevaisuuden muokkaamiseen sen puitteissa, mitä se voi merkitä heidän sijoituksensa kannalta.

Decentraland on hyvissä asemissa, kun otetaan huomioon, kuinka varhaisessa kehitysvaiheessa ja tunnettu metaversumi on käsitteenä. Jos hanke pystyy kehittämään tarjontaansa edelleen ja tarjoamaan kokemuksen, jonka pariin käyttäjät haluavat jatkuvasti palata, se voi hyvinkin johtaa merkittävään käyttäjämäärän kasvuun ja sitä kautta MANA-tokenin hinnan nousuun.

3. The Sandbox (SAND)

Myös The Sandbox on rakennettu Ethereum-lohkoketjun varaan, ja se keskittyy ensisijaisesti tapaan, jolla käyttäjien tuottamien varojen omistusoikeutta käsitellään Web3-teknologian avulla. Vuosien kehitystyön jälkeen hanke käynnisti vuonna 2021 metaversuminsa alfaversion, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita rahaa ajasta, jonka he päättävät viettää metaversumissa.

Hanke panostaa voimakkaasti käyttäjien omaisuuserien luomisen tukemiseen, ja tätä tavoitetta edistää kaksi pääominaisuutta. VoxEditin avulla käyttäjät voivat luoda metaversumissa käytettäviä 3D-objekteja, jotka käyttävät NFT-tokenistandardeja, jotta ne voidaan lyödä ASSET-tokeneiksi. Nämä omaisuuserät käyttävät hajautettuun tallennukseen toista Web3-teknologiaa nimeltä Interplanetary File System (IPFS). The Sandbox tarjoaa myös GameMakerin, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä 3D-pelejä ja parantaa kokemusta entisestään.

Kaikki The Sandboxin ekosysteemissä tapahtuvat transaktiot toimivat SAND-tokenilla. SAND-tokenia käytetään aktiivisessa taloudessa keskeisellä markkinapaikalla, joten jos käyttäjämäärät kasvavat merkittävästi, voimme nähdä SAND:n hinnan nousevan dramaattisesti seuraavan vuoden tai kahden aikana.

4. Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity on ehkä tunnetuin metaversumiprojekti, jossa käyttäjät voivat omistaa, käyttää taisteluissa ja kasvattaa virtuaalisia lemmikkejä, joita kutsutaan axieiksi. Hanke toimii Ethereum-lohkoketjussa ja hyödyntää sen NFT-standardia, jotta käyttäjät voivat omistaa axiet täysin ja saada jokaiselle axielle yksilöllisiä ominaisuuksia.

Axie-maailma tunnetaan nimellä Lunacia, ja sillä on oma taloutensa, jota hallinnoi Axie Infinity Marketplace. Sieltä uudet pelaajat voivat ostaa axieita, ja se mahdollistaa muut tärkeimmät pelialat. Käyttämällä axieita vuoropohjaisissa taisteluissa muita pelaajia vastaan voi ansaita palkintoja omistajilta, kun taas axieita kasvattamalla voi tuottaa erilaisin ominaisuuksin varustettuja jälkeläisiä, joita voi sitten myydä torilla tai käyttää taisteluun.

Lunacian maailma on jaettu maa-alueisiin, joita voidaan ostaa ja kehittää Axie Infinity -ekosysteemiin osallistumiseksi eri tavoin, joko kehittämällä maata tai viljelemällä resursseja. Hanke pyrkii yhä enenevässä määrin siihen, että kehittäjät rakentavat maa-alueiden päälle ekosysteemin kasvattamiseksi.

Jos Axie Infinity pääsee käyttäjämäärässään takaisin vuoden 2021 huippulukemiin, hankkeen valuutta AXS voi nousta merkittävästi.

5. Binance Coin (BNB)

Binance on maailman suurin kryptopörssi, joka hallitsee markkinoita. Vuonna 2020 käynnistyneen Binance Smart Chainin (BSC) myötä siltä löytyy myös oma lohkoketju. Tämä asettaa Binancen ainutlaatuiseen asemaan muihin pörsseihin nähden tarkoittaen sitä, että BNB-tokenilla, jota käytetään sekä pörssissä että myös BSC:n natiivina tokenina, on laaja joukko hyödyllisiä käyttötarkoituksia.

Vaikka BSC:llä ei ole omaa omaa metaversumia, tekevät pörssin tuottamat suuret tulot käynnistysalustan rahoituksesta mahdollisen. Näin ollen BCS on layer-1-projekti, jonka kohdalla saatetaan nähdä valtavaa kasvua vuoden 2023 aikana ja sen jälkeenkin. Tarvittaisiin vain pieni määrä onnistuneita hankkeita, jotta BNB:n hinta nousisi pilviin, ja metaversumeiden rakentaminen BSC:lle voi olla houkuttelevaa matalien transaktiokustannusten vuoksi. Tämä puolestaan tekee mahdolliseksi suuren transaktiomäärän ja sen myötä tietyt käyttötapaukset.

Tämän vuoksi BNB on mukana metaversumihankkeiden kärkiluokassa, ja voi hyvinkin olla, että BSC on alusta, joka mahdollistaa metaversumihankkeiden yleistymisen tulevaisuudessa.

6. Chainlink (LINK)

Chainlink on yksi suurimmista krypton käyttöönottoon liittyvistä menestystarinoista, ja projektilla on ennennäkemätön määrä kumppanuuksia koko alalla. Chainlink käyttää hajautettua oraakkeliverkkoa (DON), joka käyttää kehittynyttä kannustinrakennetta varmistaakseen, että jokainen verkon solmu tarjoaa luotettavaa tietoa ketjun ulkopuolisista lähteistä.

Tämä tarkoittaa, että Chainlink pystyy ratkaisemaan niin sanotun “oraakkeliongelman”, joka liittyy haasteeseen tarjota ketjussa oleville älysopimuksille luotettavaa tietoa ulkomaailmasta. Tämä on tärkeää, koska näitä tietoja tarvitaan monissa käyttötapauksissa. Tästä esimerkkinä voidaan mainita DeFi-hanke Aaven tarvitsemat kaupankäyntiparien hinnat, joita tarvitaan realisointien käsittelemiseksi oikein.

Chainlink ei ehkä vaikuta itsestään selvältä valinnalta metaversumin parhaiden kolikoiden listalle, mutta Chainlink näyttää todennäköisesti olevan osa sitä taustalla olevaa kryptoinfrastruktuuria, jolle metaversumi tulee rakentumaan. Tarjoamalla luotettavia tietoja hankkeille Chainlinkiä ja sen LINK-tokenia voitaisiin käyttää ajan mittaan paljon kaikissa metaversumeissa, kun eri toimialat tarkastelevat metaversumeiden integrointia. 

Mikä metaversumikolikoista tuottaa parhaimmat voitot? 

Kun kaikki seikat otetaan huomioon, Metacadea pidetään parhaana metaversumikolikoiden sijoituskohteena, sillä projektin valtava potentiaali yhdistettynä sen varhaiseen vaiheeseen luo todella houkuttelevan mahdollisuuden sijoittajille.

Vaikuttaa yhä todennäköisemmältä, että Metacaden kehitys nostaa MCADE:n hintaa merkittävästi koko vuoden 2023 ajan. MCADE:nsa jo presalessa saatavilla olevilla alennushinnoilla hankkineilla on edessään jännittävä vuosi, sillä presale näyttää myyvän loppuun nopeasti. Niinpä uusien sijoittajien on toimittava nopeasti hyötyäkseen parhaista hinnoista nyt.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.