Ad

Parhaimmat kryptopelaamisen projektit vuonna 2023. Tässä 13 parasta pelikolikkoa ostettavaksi vuonna 2023

Ohi:
päälle Mar 17, 2023
Päivitetty: Apr 24, 2023
Listen
 • Asiantuntijat odottavat GameFi-teollisuuden nousevan seuraavien 3-5 vuoden aikana.
 • Pelimerkkeihin kuuluu arcade-tyylisiä pelejä, kuntoilualustoja, metaversaalimaailmoja ja paljon muuta.
 • Metacade-verkkopelihalli on yksi parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista kryptopelihankkeista.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Peliala on laaja ja vakiintunut toimiala, joka jatkaa aggressiivista kasvuaan, vaikka sen arvo on jo nyt suurempi kuin elokuvien ja musiikin arvo yhteensä. Kun orastavan GameFi-sektorin ennustetaan kasvavan kymmenen kertaa nopeammin kuin perinteisen pelaamisen, kaikille fiksuille sijoittajille on selvää, että pelikryptoprojektit ovat valtava tilaisuus sijoittajille, jotka etsivät suurinta tuottoa.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

13 parasta pelikolikkoa ostettavaksi tänään

Copy link to section

Sijoittajilla on valtavat mahdollisuudet tehdä massiivisia voittoja pelikryptoprojekteista, ja nämä ovat parhaita pelikryptokolikoita, joita kannattaa ostaa juuri nyt:

 1. Metacade (MCADE)
 2. AltSignals (ASI)
 3. Illuvium (ILV)
 4. Decentraland (MANA)
 5. Enjin Coin (ENJ)
 6. DAppRadar (DAPR)
 7. Upland (UPX)
 8. The Sandbox (SAND)
 9. Star Atlas (ATLAS)
 10. STEPN (GMT)
 11. ApeCoin (APE)
 12. Gala Games (GALA)
 13. Gods Unchained (GODS)

1. Metacade (MCADE) – Paras monipuolinen kryptoprojekti

Copy link to section

Mikä on Metacade?

Copy link to section

Metacade  on kääntänyt päät kaikkialla kryptomaailmassa sen uskomattoman vastaanoton ansiosta, jonka heidän kattava whitepaperinsa sai, sekä sen hurjan kiinnostuksen ansiosta, joka heräsi projektin presalen aikana: tämä uusi tulokas on kerännyt uskomattomat $13.3m vain 17 viikossa.

Projektin keskiössä on sen kunnianhimoinen tavoite luoda maailman suurin ja laaja-alaisin P2E (play-to-earn) arcade-peli, ja projektin harkittu strategia asettaa sen potentiaalin osalta aivan omaan luokkaansa. Se erottuu muista keskittymällä useampaan kuin yhteen pelikokemukseen, minkä ansiosta hanke voi palvella monia erilaisia pelaajia, mikä antaa sille valtavat tavoiteltavat kokonaismarkkinat (TAM).

Metacade-ekosysteemin palkitsemisjärjestelmä on nerokkaasti laajennettu tiettyihin tehtäviin, jotka hyödyttävät laajempaa Metacade-ekosysteemiä. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat ansaita palkintoja toimista, kuten osallistumisesta yhteisöön tai alfojen jakamisesta, ja tämän kannustinrakenteen pitäisi johtaa korkeaan käyttäjämäärään ja jatkuvaan käyttäjäkasvuun.

Miksi Metacade on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

MCADE on Metacaden käyttämä hyödyketoken, jota käytetään paitsi palkkioihin myös järjestelmän valuuttana. Tämä tarkoittaa, että vuoden 2023 aikana ja sen jälkeen odotettavissa olevan käyttäjien määrän kasvun pitäisi aiheuttaa MCADE-tokenille suuria ostopaineita, mikä johtaa tokenin hinnan nousuun, varsinkin, kun hanke tukee panostusvaihtoehtoja, jotka kannustavat pitkäaikaiseen hallussapitoon ja tekevät MCADE:sta yhden vahvimmista pelikryptokolikoista.

Toinen paljon kiitosta saanut ominaisuus on Metagrants-ohjelma. Sen avulla kaikentasoiset pelinkehittäjät voivat tarjota peliprototyyppinsä Metacade-yhteisölle. MCADE:n haltijat voivat sitten äänestämällä päättää, mitkä projektit ansaitsevat rahoitusta, mikä varmistaa, että käyttäjillä on suuri sananvalta kryptopelialustan tulevaisuuteen.

Metacade on selvästi nousemassa kasvavan Game-Fi-kryptosektorin ytimeen, ja monet analyytikot uskovat, että se voi olla pelikryptosijoitusten ykkönen vielä jonkin aikaa.

>>> Voit osallistua Metacaden presaleen täällä <<<

2. AltSignals – Odottamaton mahdollisuus valtaviin tuottoihin

Copy link to section

Mikä on AltSignals?

Copy link to section

AltSignals ei missään nimessä ole perinteinen pelikrypto, mutta se ansaitsee tulla mukaan listalle, koska se tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia sijoittajille, jotka etsivät hankkeita voittojensa maksimoimiseksi.

AltSignals on markkinoiden johtava kaupankäyntisignaalien tarjoaja, ja se on vakiinnuttanut asemansa poikkeuksellisen laadukkaiden kaupankäyntisignaalien toimittajana. AltSignals-alusta tunnetaan parhaiten sen AltAlgo™ algoritmista, joka on auttanut AltSignalsia tarjoamaan 1 500 huippulaatuista signaalia käyttäjilleen huikealla 64 prosentin onnistumisprosentilla!

Projektin takana oleva tiimi on tunnettu siitä, että se kokeilee mahdollisuuksien rajoja, joten ei ole yllätys, että alustan jo ylpeät 50 000 tilaajaa jatkavat tätä filosofiaa. He ovat laatineet kunnianhimoisia suunnitelmia hyödyntää huipputeknologiaa uuden ActualizeAI-alustansa rakentamisessa.

Tämä tekoälykäyttöinen tuote skannaa jatkuvasti markkinoita ja käyttää uusimpia koneoppimistekniikoita, mukaan lukien sekä tunneanalyysiä että luonnollisen kielen käsittelyä (NLP), tunnistaakseen signaaleja aikaisemmin kuin kilpailijat ja tuottaakseen siten valtavia voittoja käyttäjilleen prosessin aikana.

Miksi  AltSignals on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

AltSignals näyttää aloittavan kaupankäyntisignaalien seuraavan sukupolven, ja kun sillä on jo vakiintunut käyttäjäkunta ja uskomattomat Trustpilot-luokitukset, hanke näyttää menestyvän. ASI-tokenilla, joka mahdollistaa pääsyn alustalle, näyttää olevan valtava kysyntä vuoden 2023 aikana ja sen jälkeen, ja ne sijoittajat, jotka pääsevät mukaan ajoissa, voivat saada valtavia voittoja.

>>> Voit osallistua AltSignals presaleen täällä <<<

3. Illuvium – Lohkoketjun AAA pelikokemus 

Copy link to section

Mikä on Illuvium?

Copy link to section

Illuvium on toinen kunnianhimoinen peliprojekti, jonka tarkoituksena on rakentaa maailman ensimmäinen yhteentoimiva lohkoketjupeliuniversumi (IBG). Se on laaja-alainen, ja sen eri pelielementit kattavat avoimen maailman tutkimusmatkailupelit, mahdollisuuden rakentaa teollisuuskaupunki ja taistelut, ja kaikki nämä elementit sijaitsevat Ethereumin lohkoketjussa.

Pelaajat voivat pitää hallussaan maata ja polttoainetta tokenien muodossa, mikä luo todellisen tarpeen näiden tokenien hallussapidolle ja nostaa muiden omaisuuserien hintaa ylöspäin hyödyllisyyden kautta.

Illuvium on nähnyt paljon vaivaa varmistaakseen laadukkaan grafiikan koko projektissa, ja tämä koskee myös Illuvitareja, jotka ovat muokattavia avatareja pelaajille, jotka käyttävät digitaalisia hallintatodistuksia. Niitä julkaistaan sarjoina, jotta niiden harvinaisuus lisääntyy ajan myötä, mikä lisää vielä yhden ulottuvuuden hankkeen sijoituspotentiaaliin.

Miksi Illuvium on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Illuvium tarjoaa kokemuksen ja esitystavan, joka voi tehdä vaikutuksen AAA-pelikokemuksia suosiviin pelaajiin, ja projektin kuponkien tarjoama korkea hyöty voi merkitä sitä, että hinta nousee merkittävästi, kun peli saa vauhtia kuukausittain aktiivisten käyttäjien määrän kasvaessa.

Hankkeessa on myös yli 200 miljoonan dollarin panostetut tokenit viime vuosina, mikä osoittaa, että monet haltijat ovat mukana pitkällä tähtäimellä ja näkevät hankkeen potentiaalin tulevina vuosina.

4. Decentraland – Metaversumin paras pelikrypto

Copy link to section

Mikä on Decentraland?

Copy link to section

Decentraland on virtuaalimaailma, joka toimii myös Ethereum-lohkoketjulla, ja kuten nimikin kertoo, se on täysin hajautettu lohkoketjupohjainen pelialusta. Projektin avulla käyttäjät voivat luoda, kokea ja ansaita rahaa omalla digitaalisella sisällöllään ja kokemuksillaan, ja käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa käyttäjien itsensä määrittelemässä virtuaalimaailmassa.

Yksi Decentralandin tärkeimmistä ominaisuuksista on, että sen avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä virtuaalista maata, jota kutsutaan LAND:ksi ja jota lohkoketjussa edustavat NFT:t. Omistaja voi muokata kutakin LAND-palstaa luodakseen mitä tahansa peleistä ja vuorovaikutteisista kokemuksista taidegallerioihin ja virtuaalikauppoihin, ja näin ollen käyttäjät voivat ansaita tuloja, kun he edistävät hankkeen laatua.

Alustalla käytetään myös MANA-nimistä tokenia, jota käytetään alustan sisällä tapahtuviin liiketoimiin ja jota pidetään laajalti yhtenä pelikolikoista, joilla on suurin hyöty, esimerkiksi LANDin ja pelin sisäisten esineiden ostamiseen ja myymiseen. Tämä käyttö valuuttana tarkoittaa sitä, että Decentralandin käyttäjäkasvu voi johtaa MANA-tokenin ostopaineeseen.

Miksi Decentraland on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Vaikka projektin käyttäjämäärät ovat laskeneet vuoden 2021 härkätaistelun jälkeen, se tarjoaa uuden digitaalisen omistajuuden mallin ja uuden tavan, jolla luovan työn tekijät ja yrittäjät voivat ansaita rahaa sisällöstään ja kokemuksistaan. Sijoittajat toivovat, että kun laajemmat Web3-markkinat tulevat valtavirtaan, Decentralandin käyttäjämäärät voivat alkaa kasvaa merkittävästi tulevina vuosina.

5. Enjin Coin – Tekee NFT:t helpoksi

Copy link to section

Mikä on Enjin kolikko?

Copy link to section

Enjin Coin on toinen Ethereum-lohkoketjuun perustuva projekti. Sen tavoitteena on tarjota alusta NFT:iden luomista ja hallintaa varten, ja se keskittyy pääasiallisena käyttötapauksena pelaamiseen. Se tekee tämän tarjoamalla palvelun, jolla tuetaan virtuaaliesineitä online-kryptopeleissä ja virtuaalimaailmoissa, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat todella omistaa esineitä (kuten käyttäjän tuottamaa sisältöä) pelaamissaan peleissä.

Enjin Coin käyttää NFT:itä edustamaan virtuaalista omaisuutta, kuten aseita, panssareita ja monia muita pelin sisäisiä esineitä, jotka on suojattu ja tallennettu lohkoketjuun. Tämä antaa pelaajille omistusoikeuden ja hallinnan virtuaaliomaisuuteensa, joten Enjin Coin tarjoaa myös kryptopelien kehittäjille työkalupaketin, jonka avulla NFT:iden lisääminen peleihin on mahdollisimman helppoa.

Miksi Enjin kolikko on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

On todennäköistä, että useammat pelinkehittäjät haluavat hyödyntää lohkoketjuteknologiaa GameFi:n kasvaessa. Tämä tarkoittaa todennäköisesti Enjin Coinin kasvavaa kysyntää pelinkehittäjien keskuudessa, jotka haluavat vastata pelimarkkinoiden tarpeisiin.

Enjin Coinilla on myös vahvaa kokemusta kumppanuuksista, sillä se voi ylpeillä yhteistyöllä suurten yritysten, kuten Microsoftin, Binancen ja Samsungin kanssa. Tämä osoittaa osaltaan, millainen potentiaali projektin tarjonnalla on.

6. DAppRadar – Johtava dApp-markkinapaikka pelillistämisen avulla

Copy link to section

Mikä on DappRadar?

Copy link to section

DappRadar tarjoaa käyttäjilleen pelillistetyn yhden ainoan lähteen dAppien löytämiseksi useista Web3-luokista, mikä tekee siitä yhden parhaista paikoista löytää juuri tarpeiden mukaisesti oikeat dAppit. DappRadar menee myös pidemmälle tarjoamalla yksityiskohtaisia tietoja dAppien suorituskyvystä ja aktiivisuudesta, jolloin käyttäjien on helpompi tunnistaa, mitkä sovellukset vastaavat heidän tarpeitaan, olipa kyseessä sitten DeFi-palveluiden dApp, jolla on eniten likviditeettiä, tai NFT-dApp, jolla on eniten aktiivisia käyttäjiä.

DappRadarissa on yli 9 000 dAppia yli 30 protokollasta, joten sillä on yksi laajimmista näkymistä hajautettujen sovellusten maailmaan. Se hyödyntää RADAR-nimellä tunnettua natiivia tokenia kehittääkseen tarjontaansa houkuttelevaksi vaihtoehdoksi sijoittajille.

Why should you invest in DappRadar?

Copy link to section

RADAR-tokeni on erittäin hyödyllinen, sillä sen avulla käyttäjät voivat vaikuttaa hankkeen tulevaisuuteen hallinnoimalla listoja, äänestämällä uusista aloitteista ja jopa ehdottamalla suosituksia. Haltijat voivat myös ansaita suorilla panoksilla, kuten dApp-sovellusten kuratoinnilla tai sisällön luomisella, jolloin palkkiot maksetaan RADAR-tokenilla.

Ajan kuluessa ja Web3:n hyväksynnän lisääntyessä DappRadarin tarjoamista tiedoista tulee yhä hyödyllisempiä, minkä seurauksena projektin käyttäjämäärät voivat kasvaa merkittävästi tulevina vuosina – mikä tekee DappRadarista houkuttelevan vaihtoehdon sijoituskohteeksi.

7. Upland – Virtuaalinen kiinteistöpelaaminen lohkoketjussa 

Copy link to section

Mikä on Upland?

Copy link to section

Upland on yksi suosituimmista huippupelien kryptokolikoista, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa virtuaalisia kiinteistöjä virtuaalimaailmassa, joka on mallinnettu todellisten paikkojen mukaan. Hanke on rakennettu EOSIO-lohkoketjulle ja käyttää NFT:tä virtuaalisten kiinteistöjen edustamiseen.

Uplandin tavoitteena on tarjota käyttäjille virtuaaliset kiinteistömarkkinat, jotka toimivat samalla tavalla kuin reaalimaailmassa. Käyttäjät voivat ostaa virtuaalisia kiinteistöjä, joiden arvo voi nousta ajan myötä, ja jopa vuokrata niitä muille käyttäjille passiivista tuloa varten. Upland tarjoaa käyttäjille myös erilaisia pelin sisäisiä aktiviteetteja, kuten metsästysmatkoja ja haasteita, jotka auttavat pitämään käyttäjät sitoutuneina.

Miksi Upland on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Uplandilla on tällä hetkellä yli 200 000 käyttäjän yhteisö, ja se on ollut esillä suurilla uutissivustoilla, kuten Forbesissa ja CNBC:ssä. Koska hanke kuvastaa alaa, josta monet ovat jo tietoisia, se voi tulevaisuudessa nostaa käyttäjämääriä huomattavasti.

Hankkeessa käytetään UPX-nimistä natiivia tokenia, jota käytetään koko palkitsemisjärjestelmässä, ja tokenin hyödyllisyys voisi tarkoittaa, että käyttäjien määrän kasvaessa myös tokenin hintaan kohdistuva ostopaine kasvaa – mikä tarkoittaa suuria tuottoja niille, jotka ostavat sisään alhaisilla ennakkomyyntihinnoilla.

8. The Sandbox – Omaisuuden omistajuuden antaminen pelaajien käsiin

Copy link to section

Mikä on The Sandbox?

Copy link to section

The Sandbox on metaversumihanke, jossa käyttäjät voivat rakentaa, pelata ja myydä sisältöä, omia virtuaalisia pelivarojaan ja kokemuksiaan. Alustassa käytetään NFT:n teknologiaa, joka mahdollistaa ainutlaatuisten virtuaaliesineiden ja pelin sisäisen digitaalisen omaisuuden, kuten maa-alueiden, todellisen omistamisen, ja niillä voidaan käydä kauppaa The Sandboxin ekosysteemissä. The Sandbox tarjoaa myös Game Makerin – työkalun, jonka avulla käyttäjät voivat luoda omia pelejä ja kokemuksia, joita voidaan jakaa ja pelata virtuaalimaailmassa.

Miksi The Sandbox on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

The Sandbox on jo solminut kumppanuuksia useiden korkean profiilin peli- ja viihdeyritysten kanssa, kuten Atari, Square Enix ja jopa Care Bears, ja nämä suhteet antavat The Sandboxille uskottavuutta ja näkyvyyttä laajemmalla alalla, mikä voi houkutella lisää käyttäjiä ja sijoittajia lohkoketjupohjaiseen pelialustaan ajan myötä ja GameFi:n yleistyessä.

Alustalla on kasvava yhteisö, joka luo ja jakaa pelejä, virtuaalisia hyödykkeitä ja kokemuksia virtuaalimaailmassa, ja tämä voi auttaa hanketta kasvattamaan vauhtia ajan mittaan, kun verkostovaikutukset alkavat vaikuttaa. Alustan käyttäjien luoma sisältö voi edistää sitoutumista ja yhteisön kasvua sen luomien omaisuuserien erillisen talouden kautta, ja tämä tekee The Sandboxista mielenkiintoisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat sijoittaa metaversumipohjaisiin projekteihin.

9. Star Atlas – Paras ja suurin strategiapeli-investointi

Copy link to section

Mikä on Star Atlas?

Copy link to section

Star Atlas on kunnianhimoinen virtuaalinen pelimaailma, joka perustuu vankkaan ja laajaan taloudelliseen suunnitteluun, jonka avulla pelaajat voivat uppoutua tiimin luomaan scifi-kertomukseen ja ansaita samalla palkintoja panoksestaan. Projektin laajuuden vuoksi sitä pidetään usein yhtenä laajimmista pelikolikoista.

Pelaajat ottavat roolin kansalaisena jossakin pelin kolmesta ryhmittymästä ja voivat uppoutua pelikokemukseen monin eri tavoin, kuten syvällä avaruuden tutkimisella ja avaruusalusten lennättämisellä. Taistelusta rakentamiseen peli antaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua syvällisesti maailmankaikkeuteen ja hyödyntää syvällistä talousmallia ansaitakseen palkintoja tarjoamalla palveluja muille pelaajille.

Miksi Star Atlas on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Star Atlas on uskomattoman laaja-alainen peli, joka pyrkii luomaan maailman, joka hyödyntää digitaalisen omaisuuden voimaa tarjotakseen kokemuksen, joka on jopa syvempi kuin erittäin suosittu avaruusaiheinen MMO EVE Online. 

Projekti on herättänyt suurta kiinnostusta pelaajien keskuudessa, koska se keskittyy ensisijaisesti roolipelien laatuun, ja tämä voi auttaa erottamaan projektin muista alan pelikolikoista, jotka eivät tarjoa yhtä hyvää pelikokemusta pelaajilleen.

Jos hanke pystyy rakentamaan merkittävän käyttäjäkunnan, tokenin haltijat voivat odottaa pelaajilta suurta määrää tokenin ostoja, mikä voisi johtaa ATLAS-natiivin tokenin suuriin nouseviin hintaliikkeisiin ja saada sen erottumaan yhdeksi parhaista pelikryptokolikoista.

10. STEPN – Paras liikuntaan keskittyvä kryptopelisijoitus 

Copy link to section

Mikä on STEPN?

Copy link to section

STEPN pyrkii määrittelemään Web3:n kokonaan uuden sektorin ottamalla käyttöön liikuntapohjaisia palkintoja, jotka liittyvät läheisesti viime vuosina niin suosituksi osoittautuneeseen pelillistämiseen.

Lohkoketjupohjainen hanke on tuottanut Move&Earn-konseptin, jonka avulla sen käyttäjäkunta voi rekisteröidä askeleensa joko kävelemällä, hölkkäämällä tai juoksemalla ja ansaita samalla STEPN-tokeneita. Näitä tokeneita voi sitten käyttää STEPN:ssä tai myydä jälkimarkkinoilla voiton saamiseksi. 

STEPN:llä on laaja vetovoima hankkeen myönteisten vaikutusten ansiosta. Sen lisäksi, että se kannustaa käyttäjiä liikkumaan ja harrastamaan liikuntaa oman terveytensä kohentamiseksi, se luo yhteisön sosiaalisten ominaisuuksiensa avulla, jotka auttavat antamaan pitkäaikaisen sysäyksen myös mielenterveydelle jakamalla liikuntamenestystä. Tämä on  keskeinen tekijä, joka auttaa monia ihmisiä pysymään tottumuksissaan.

Miksi STEPN on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

STEPN tarjoaa sijoittajille paljon potentiaalia hankkeen innovatiivisuuden ansiosta. Koska se on ensimmäisenä markkinoilla Web3-harjoitusten alalla, se voi hyödyntää asemaansa alalla, jos yleistyminen todella alkaa.

Kun otetaan huomioon muiden valtavirran sosiaalisten liikuntatuotteiden, kuten Fitbitin, menestys, voisi STEPN:lle riittää mahdollisuus ansaita palkintoja, jotta se voisi vallata suuren osan markkinoista.

11. ApeCoin – Paras yhteisön omistama luova hanke

Copy link to section

Mikä on Apecoin?

Copy link to section

Apecoin on hajautettu kryptovaluuttaprojekti, joka keskittyy luovaan ja viihdeteollisuuteen. Se on hyväksytty Bored Ape Yacht Clubin viralliseksi kryptovaluutaksi, ja sen tarkoituksena ei ole ainoastaan mahdollistaa luovan työn tekijöille, taiteilijoille ja sisällöntuottajille työnsä rahaksi muuttaminen ApeDAO:na tunnetun hajautetun autonomisen organisaation (DAO) kautta, vaan APEPE:tä hyödynnetään voimakkaasti myös tulevissa metaversumiprojekteissa.

Projektin DAO on suunniteltu siten, että yhteisön jäsenet voivat äänestää ehdotuksista ja tehdä päätöksiä projektin suunnasta, ja tämä hajautettu lähestymistapa varmistaa, että yhteisöllä on sananvaltaa alustan kehityksessä ja evoluutiossa.

Miksi ApeCoin on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Alustan DAO-lähestymistapa tarjoaa läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden tason, joka on harvinaista perinteisissä sijoitusmahdollisuuksissa, ja hanke on ylpeä siitä, että se on yhteisön hallinnoima.

Lopuksi, Apecoinilla on vahva tiimi kokeneita kehittäjiä ja neuvonantajia, jotka ovat omistautuneet rakentamaan alustan, joka tuottaa todellista arvoa tekijöille ja taiteilijoille. Halu vaikuttaa myönteisesti maailmaan on vain yksi tekijä, jonka ansiosta ApeCoin todennäköisesti jatkaa vauhdin kasvattamista – erityisesti sen BAYC:n kanssa tekemästään yhteistyöstä saadun valtavan maineen valossa. 

Apecoin on jännittävä hanke, joka kokeilee rajoja sille, mitä yhteisölähtöinen hanke voi tehdä. Kun työn alla on paljon jännittävää metaversumiin liittyvää kehitystä, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö ApeCoinia kannattaisi seurata.

12. Gala Games – Vahva olemassa oleva käyttäjäkunta

Copy link to section

Mikä on Gala Games?

Copy link to section

Gala Games on lohkoketjupohjainen pelialusta, jonka avulla pelaajat voivat ansaita kryptovaluuttapalkintoja pelatessaan erilaisia lohkoketjupelejä. Alusta on suunniteltu tarjoamaan hajautetumpi ja läpinäkyvämpi pelikokemus kuin perinteiset pelit ja muut pelialustat tarjoavat pelaajille, ja siinä keskitytään pelaajien omien lohkoketjuomaisuuden omistamiseen ja strategisen suunnan hallintaan.

Gala Games käyttää Ethereum-lohkoketjua ja antaa pelaajille mahdollisuuden todella omistaa pelissä olevat omaisuutensa NFT-teknologian avulla sekä ansaita kryptopalkkioita itse peleihin osallistumisesta. Krypto on myös hallintakeino, jonka avulla pelaajat voivat osallistua hallintopäätöksiin, mikä antaa heille sananvaltaa alustan ja kehitettävien lohkoketjupelien suuntaan.

Yksi Gala Gamesin tärkeimmistä piirteistä on sen keskittyminen monipuolisen pelivalikoiman tarjoamiseen, joka vetoaa monenlaisiin pelaajiin. Strategiapeleistä ensimmäisen persoonan räiskintäpeleihin ja roolipeleihin hanke pyrkii tarjoamaan alustalla jokaiselle jotakin.

Miksi Gala Games on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Gala Games on osa GameFi:n kasvavaa sektoria, joten projektin voidaan odottaa hyötyvän huippupelimerkkien odotetusta kasvusta tulevina vuosina. GameFi:n ennustetaan kasvavan kymmenkertaisesti perinteiseen pelaamiseen verrattuna, joten projektin hinnat voivat hyvinkin nousta merkittävästi muiden GameFi-kolikoiden tapaan.

Gala Games -projekti väittää myös, että sillä on 1,3 miljoonaa aktiivista käyttäjää joka kuukausi, mikä osoittaa jo nyt vallitsevan vauhdin. 

13. Gods Unchained – Paras Web3 keräilykorttipeli

Copy link to section

Mikä on Gods Unchained?

Copy link to section

Gods Unchained on innovatiivinen keräilykorttipeli (CCG), joka kasvattaa nopeasti suosiotaan lohkoketjupelien harrastajien keskuudessa. Pelin avulla pelaajat voivat ostaa, myydä ja vaihtaa ainutlaatuisia digitaalisia kortteja GODS-tokenin avulla, ja se käyttää lohkoketjuteknologiaa, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia pelissä, omistaa pelin sisäisiä omaisuuseriä ja ansaita palkintoja pelaamisesta.

NFT-pohjainen peli on rakennettu Ethereum-lohkoketjulle, ja ketjun token-standardien käyttäminen mahdollistaa ainutlaatuisten, digitaalisten hallintotodistusten tokeneiden luomisen, jotka edustavat jokaista yksittäistä korttia. Näin varmistetaan, että jokainen kortti on aidosti ainutlaatuinen, eikä sitä voi kopioida tai väärentää.

Gods Unchainedin tavoitteena on olla kilpailukykyinen, taitoihin perustuva peli, joka palkitsee pelaajat strategisesta ajattelusta ja päätöksenteosta. Pelillä on kukoistava pelaajayhteisö, ja siinä järjestetään säännöllisesti turnauksia ja tapahtumia, joissa parhaille pelaajille tarjotaan merkittäviä palkintoja.

Miksi Gods Unchained on sijoittamisen arvoinen?

Copy link to section

Gods Unchained toivoo voivansa seurata Hearthstonen ja Magic The Gatheringin kaltaisten keräilykorttipelien yhä kasvavan suosion jalanjälkiä, ja jos se pystyy luomaan intohimoisen pelaajayhteisön, se voi saada samanlaista vauhtia.

Hanke tarjoaa suuren kannustimen korttien hallussapitoon, kun otetaan huomioon muiden pelien valtavat jälkimarkkinat, jotka ovat syntyneet ajan myötä, ja tämä voi luoda suuria ostopaineita, kun pelaajat kilpailevat harvinaisimpien korttien saamisesta haltuunsa.

Mitä ovat pelikryptot tai tokenit?

Copy link to section

Pelikryptoilla tarkoitetaan hankkeita, joissa lohkoketjuteknologiaa käytetään lisäämään arvoa pelaamiseen. Yksi suosittu ja potentiaalinen pelikryptokolikkopelaamisen alue on play-to-earn, jossa pelaajat voivat ansaita pelimerkkejä pelaamalla pelejä. P2E on suosittu malli, jossa pelaajia kannustetaan etenemään pelissä ja suorittamaan tehtäviä tai haasteita ansaiten palkintoja – yleensä pelikryptokolikoiden muodossa.

Metaversumi on toinen tärkeä osa kryptopelaamista, jolla tarkoitetaan lohkoketjuteknologiaan perustuvia virtuaalimaailmoja. Nämä metaversumit antavat muille pelaajille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa toistensa ja virtuaalisten esineiden tai omaisuuserien kanssa, jotka voidaan esittää lohkoketjussa. Näitä tokeneita voidaan ostaa, myydä ja vaihtaa aivan kuten mitä tahansa muuta kryptoa, ja tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ansaita tuloja osallistumalla virtuaalimaailmaan.

Mikä on paras sijoittamisen arvoinen pelikrypto?

Copy link to section

On selvää, että on olemassa laaja valikoima lohkoketjupelisovelluksia ja kryptokolikoita, joilla on potentiaalia suuriin hinnankorotuksiin tulevina vuosina. GameFi-sektorilla on luvassa huomattavaa kasvua, ja on useita hankkeita, jotka voivat tuottaa suuria voittoja sijoittajille, erityisesti ne, jotka ovat vasta alkuvaiheessa.

Tätä silmällä pitäen Metacade näyttää olevan paras valinta niille, jotka haluavat nähdä suurimmat voitot projektin erittäin suuren potentiaalin ja projektin presalen aikana saatavilla olevien alhaisimpien hintojen ansiosta.

Axie Infinity on myös loistava valinta, kun otetaan huomioon yhteisö, jonka projekti on jo onnistunut rakentamaan. Jos hanke pystyy rakentamaan takaisin vauhtia sekä kannustamaan lisää käyttäjäkasvua, GameFi menee valtavirtaan ja sekin voi kirjata suuria tuottoja.

Kryptojen UKK

Copy link to section

Mitä pelikolikot ovat?

Copy link to section

Pelikolikkoja käytetään pelikokemusten tukemiseen, sillä niiden avulla pelaajat voivat omistaa ja vaihtaa pelin sisäisiä hyödykkeitä, osallistua verkkoyhteisöihin ja ansaita palkintoja pelaamalla. Pelikolikoita käytetään usein pelistä ansaitsemiseen -malleissa, joissa pelaajat voivat ansaita pelikolikoita suorittamalla tehtäviä, voittamalla taisteluita tai muilla tavoin, kuten osallistumalla pelin kehittämiseen.

Voinko ansaita kryptotokeneita pelaamalla pelejä?

Copy link to section

Ehdottomasti! Kryptotokeneiden ansaitseminen pelaamalla pelejä on yksi GameFi:n tärkeimmistä eduista. P2E on konsepti, jossa pelaajat voivat ansaita palkintoja (yleensä kryptokolikoita) osallistumisesta ja etenemisestä pelissä. Ansaittavien kryptojen määrä riippuu pelattavista peleistä ja käytössä olevasta palkitsemisjärjestelmästä.

Mikä on paras pelitoken?

Copy link to section

On olemassa useita erilaisia lohkoketjupelihankkeita, jotka tarjoavat paljon arvoa ja voivat osoittautua hyviksi sijoituskohteiksi. Tämä tekee parhaiden valitsemisesta vaikeaa, ja MCADE:a on vaikea olla ottamatta huomioon, kun tarkastellaan sen suurta hyödyllisyyttä ja erittäin edullisia presalehintoja.

Mikä on paras pelaamisen ja metaversumin krypto?

Copy link to section

Monet kryptopelihankkeet keskittyvät luonnollisesti metaversumiin joko nyt tai tulevaisuudessa, mutta koska koko hankkeessa on niin paljon potentiaalia, Metacade on nousemassa useimpien kryptoanalyytikoiden kärkisijoille juuri nyt.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.

Voit osallistua AltSignals presaleen täällä.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta