Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

AltSignals keskiössä, kun tekoäly edistää Nvidian liittymistä triljoonan dollarin klubiin

Ohi:
päälle Jun 2, 2023
Listen
  • Nvidian mukaan tekoälybuumi edistää sen ennätystulosta toisella vuosineljänneksellä
  • AI-buumi voi olla myötätuuli myös AltSignalsille ja sen ASI-tokenille
  • AltSignals tällä hetkellä 25 % korkeampi verrattuna 1. ennakkomyyntivaiheeseensa

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tekoäly on ollut muotisana rahoitusmarkkinoilla siitä lähtien, kun Nvidia Corporation antoi poikkeuksellisen vahvan ohjeistuksen kuluvalle vuosineljännekselle.

HP Inc on myös liittynyt tekoälykilpailuun

Copy link to section

Nvidia odottaa nyt tekoälyn nostavan liikevaihtonsa ennätystasolle, aina 11 miljardiin dollariin, vuoden toisella vuosineljänneksellä. Tämä näkymä ylitti Streetin arvioiden huimat 4 miljardilla dollarilla. Vastauksena kyseisen puolijohdeteollisuuden jätin markkina-arvo ylitti tällä viikolla väliaikaisesti biljoonaa dollaria.

Sitten tuli HP, joka raportoi alhaisimman neljännesvuosittaisen tuloksen pandemian alun jälkeen, mikä ei vaikuttanut sen osakekurssiin, sillä sen johto vahvisti, että se työskentelee uuden henkilökohtaisen tietokoneen parissa, joka pystyy käsittelemään tekoälyn työtaakkaa paikallisesti (riippumatta pilvipalveluista).

Tekoäly auttaa meitä määrittelemään uudelleen, mitä tietokone on. Työskentelemme keskeisten ohjelmisto- ja piintuottajien kanssa suunnitellaksemme uudelleen sellaisen tietokoneen arkkitehtuurin, joka pystyy käsittelemään tekoälysovelluksia paikallisesti.

Myös Pennsylvanian yliopiston Wharton Schoolin professori, Jeremy Siegel, totesi äskettäin, että tekoäly ei ollut vielä kypsä – mikä tarkoittaa, että tällä nopeasti kasvavalla teknologian alasektorilla on enemmän positiivista tarjottavanaan.

Jos näin on, AltSignalsin kaltaiset projektit, jotka keskittyvät tekoälyn käyttötarkoituksiin tosielämässä, hyötyvät todennäköisesti enemmän.

Mitä sinun tulee tietää AltSignalsista

Copy link to section

AltSignals on nouseva nimi finanssiteknologiassa, sillä sen tavoitteena on auttaa ihmisiä maksimoimaan osakkeistaan, forex- tai kryptosijoituksistaan saama tuotto.

Sen lippulaivapalvelu, jota yhtiö kutsuu AltAlgoksi, perustuu kehittyneeseen algoritmiin, joka ilmoittaa sijoittajille tietyn omaisuuden sopivasta hinnasta, jolla heidän tulisi rakentaa positio ja myös hinta, jolla heidän tulisi poistua.

Vielä jännittävämpää tekoälystä kiinnostuneille on kuitenkin ActualizeAI – uusi kaupankäynnin työkalupakki, jonka AltSignals julkaisee pian. Voit ajatella tätä tuotetta AltAlgon päivitettynä versiona, koska se käyttää tekoälyä parantamaan sijoittajille lähettämiensä signaalien tarkkuutta.

Tekoälypohjaiset parannukset kutsuvat todennäköisesti lisää käyttäjiä palveluihinsa, mikä vahvistaa AltSignalsia paitsi yrityksenä myös sijoituksena.

AltSignalsin ASI-token on tällä hetkellä ennakkomyynnissä

Copy link to section

Tässä paras osa. AltSignals ei ole vain työkalu, jonka avulla voit ansaita enemmän osakkeista tai kryptoista. Se on itse asiassa myös investointi itsessään.

ActualizeAI – sen tuleva treidauspalvelu tekoälyllä höystettynä käyttää kryptotokenia, jota yritys kutsuu ASI:ksi. ASI:n omistajilla on oikeus äänestää hallinnosta aivan kuten osakkeiden omistajilla.

ASI-token avaa heille myös pääsyn siihen, mitä ActualizeAI tarjoaa, mukaan lukien mahdollisuuden osallistua treidausturnauksiin ja muihin mahdollisuuksiin ansaita rahaa. Mikä tärkeintä, tämän kryptotokenin hinta, kuten minkä tahansa muun omaisuuden, perustuu kysyntään ja tarjontaan.

Jos kysyntä kasvaa ajan myötä, ASI-tokenin hinta liikkuu rinnakkain – ja se tekee AltSignalsista sijoituksen. ASI-token on tällä hetkellä ennakkomyynnissä ja kompensoi sopivaa aikaa sijoittaa aikaisin ja odottaa hinnannousua.

AltSignalsin verkkosivustolla oleva kattava opas käsittelee kolmessa helpossa vaiheessa, kuinka osallistua kryptotokenin ennakkomyyntiin.

Voisiko ASI saavuttaa 5 sentin tason vuonna 2023?

Copy link to section

Kuten aiemmin todettiin, ASI-tokenin hinta riippuu suurelta osin kysynnästä, joka näyttää toistaiseksi vahvalta, koska se on kerännyt lähes 0,9 miljoonaa dollaria ennakkomyynnissään.

Verrattuna ensimmäiseen ennakkomyyntivaiheeseensa kryptotoken on jo hypännyt 25 prosentin verran 0,015 dollariin. AltSignalsin mukaan ASI-tokenin arvo on 0,02274 dollaria meneillään olevan ennakkomyynnin loppuun mennessä.

Optimismi perustuu ensisijaisesti käyttäjiltä saatuihin menestysreaktioihin, jotka kertovat sen kaupankäyntipalvelun kysynnästä, jonka arvio Trust Pilotissa on lähes täydellinen 4,9. AltSignals on rakentanut Telegramiin yli 52 000 treidaajan yhteisön. Sen VIP-ryhmällä on nyt myös yli 1 400 tilaajaa.

ASI-tokenia ei ole vielä listattu suuriin kryptopörsseihin. Muista, että sen kollegat, kuten Floki ja Pepe, kokivat jyrkän hinnannousun aloittaessaan listauksensa Binancessa. Siksi on mahdollista, että AltSignals saa saman hyödyn, kun se listautuu kryptopörsseissä.

Lopuksi, se ei ole vain AI-buumin, jonka odotetaan auttavan arvostamaan ASI-tokenin hintaa. Laajempi kryptomarkkinoiden elpyminen voi vaikuttaa myös positiivisesti.

Jatkuvien liittovaltion velkaongelmien vuoksi luottamus Yhdysvaltain dollariin varantovaluuttana on iskenyt. Äskettäinen pankkikriisi oli toinen shokki fiat-valuuttojen maineelle yleisesti.

Tätä varten monet ovat alkaneet kääntyä vaihtoehtoisten omaisuuserien, kuten kryptovaluuttojen, puoleen. Koska makrotapahtumat ohjaavat edelleen sijoittajia kryptovalvontaan ja edistävät markkinoiden elpymistä, myös ASI-token todennäköisesti hyötyy.

Vaikka on vielä liian aikaista ennustaa, kuinka korkealle kryptotoken voisi nousta, useat asiantuntijat näkevät sen nousevan viiteen senttiin vuoden 2023 loppuun mennessä. Vieraile AltSignalsin ennakkomyyntisivulla saadaksesi lisätietoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.