Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE?

OSTA NYT

Justin Sun sanoo, että Huobi voisi saada Hongkongin lisenssin kuudessa kuukaudessa

Ohi:
päälle Jun 2, 2023
Listen
  • Justin Sun ennustaa, että Huobi saa Hongkongin lisenssinsä 6-12 kuukauden kuluessa.
  • Hongkongin krypto-sääntelykehys voisi nähdä OKX-, ByBit-, Gate.io- ja Bitget-lisenssien hakemisen.
  • Sun sanoo, että Huobilla ei ole suunnitelmia päästä Kanadan markkinoille vedoten maan sääntely-ympäristöön.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Huobi voi saada lisenssin kryptokaupan tarjoajaksi Hongkongissa vuoden loppuun mennessä, Tronin perustaja ja Huobin globaali neuvonantaja Justin Sun on sanonut. Huobi Token nousi hetkeksi yli 3,03 dollarin ennen kuin laski alas laajemman markkinoiden tyynessä.

Sun sanoo Huobi HK:n lisenssin olevan todennäköisesti 6-12 kuukauden kuluttua

Copy link to section

Sun teki kommentin puhuessaan CoinDesk TV: lle, vain muutama päivä sen jälkeen, kun Huobi ilmoitti Hongkongin pörssistään Huobi HK:sta. Tronin perustajan mukaan kryptopörssi on jo jättänyt hyväksymishakemuksen virtuaalisen omaisuuden palveluntarjoajaksi (VASP).

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Sovellus sisältää 18 kuukauden “armonajan”, hän totesi puhuessaan salaussääntelyn tilasta Hongkongin laajalti ylistetyn kryptokehyksen käyttöönotossa. Sekä kryptosektori että yksittäiset sijoittajat näkevät tämän askeleena oikeaan suuntaan. Kuten Invezz äskettäin korosti, Hongkong on yksi Aasian monista kryptokeskuksista, jotka kuvastavat alueen kasvavaa asemaa lohkoketjun ja krypton maailmanlaajuisena kohteena.

Yksi tärkeimmistä hallinnollisen alueen kryptoystävällisestä lähestymistavasta on uutinen, että kryptovaluuttapörssit voivat saada lisenssejä, jos ne haluavat tarjota kryptokaupan tuotteita yksityissijoittajille.

Sääntelyviranomaisilla on enintään 18 kuukautta aikaa hyväksyä tai hylätä tietyt sovellukset, Sun huomautti. Tänä aikana kryptoteollisuus saa tietää kehyksen yksityiskohdista, mukaan lukien vaatimustenmukaisuusvaatimukset asiakkaiden nostojen ja AML:n suhteen.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Mutta vaikka Huobin hakemus voi kestää niin kauan, Sun sanoi uskovansa Hongkongin sääntelijöille voivan saada palautetta seuraavien 6-12 kuukauden aikana. Hän lisäsi:

“Seuraavien 18 kuukauden aikana meillä on armonaika, jotta Huobi Hong Kong voi toimia Hongkongissa, ottaa asiakkaita, saada pankkipalvelumme ja palvella asiakkaitamme.”

Sun kommentoi myös Kanadan sääntely-ympäristöä ja huomautti, että Huobilla ei ole suunnitelmia tulla Kanadan markkinoille. Hän viittasi maan sääntelyvaatimuksiin, mielipiteisiin , joihin Binance ja ByBit viittasivat, kun ne ilmoittivat irtautumisestaan.

Mitä tulee siihen, mitkä pörssit todennäköisesti jatkavat lisensoimista Hongkongissa, hän viittasi OKX:ään, ByBitiin, Gate.ioon ja Bitgetiin.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.

0/10
Get signals
Aasia Kryptovaluutta