Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Treasury Sec Janet Yellen sanoo “kannattavansa” SEC:n sääntelyä

Ohi:
päälle Jun 7, 2023
Listen
  • Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellen on kertonut CNBC:lle, että hän tukee SEC:n ja CFTC:n salaussääntelyä.
  • Hänen mukaansa virastoilla on välineet ja kyky suojella kuluttajia ja sijoittajia.
  • Hän totesi myös, että sääntelijät ovat "tunnistaneet reikiä" kryptossa ja kongressin on autettava lainsäädäntöä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellen sanoo tukevansa sitä, mitä sääntelyvirastot tekevät käytettävissä olevien työkalujen käyttämisessä kuluttajien ja sijoittajien suojelemiseksi kryptoavaruudessa.

Yellenin kommentit tulivat keskiviikkona CNBC:n Squawk Boxin haastattelussa ja vain päivä sen jälkeen, kun SEC nosti kanteen Coinbasea vastaan. Sääntelyviranomainen oli aiemmin haastanut johtavan kryptopörssin Binancen ja sen perustajan Changpeng Zhaon oikeuteen.

Yellen sanoo tukevansa SEC:tä, CFTC:tä

Copy link to section

Vaikka hän kieltäytyi kommentoimasta erityisesti näitä kahta tapahtumaa, valtiovarainministeriö kertoi CNBC:lle:

“Lakimme ovat jo vahvoja. SEC:llä, CFTC:llä ja muilla sääntelyviranomaisilla on kyky ja työkalut suojella kuluttajia ja sijoittajia, ja kannatan suuresti näiden virastojen käyttävän käytettävissään olevia työkaluja.”

Huolimatta siitä, että hän totesi, ettei hän voi kommentoida SEC:n parhaillaan käsittelemiä yksittäisiä tapauksia, Yellen sanoi, että “he tekevät niin” – mikä tarkoittaa, että hän on samaa mieltä viraston valituksista johtavia kryptopörssejä vastaan.

Yellen viittasi myös Financial Stability Oversight Council (FSOC) -raportin suosituksiin, joihin valtiovarainministeriö osallistui viime vuonna. Raportissa korostettiin krypton mahdollisia riskejä Yhdysvaltain vakaudelle, ja sitä heijasteli Valkoisen talon raportti, joka hylkäsi krypton arvottomana.

Yellen kommentoi SEC:n täytäntöönpanotoimien näkymiä:

“Näen järjestelmässä aukkoja, joissa lisäsääntely olisi mielestäni tarkoituksenmukaista, ja haluaisimme työskennellä kongressin kanssa, jotta lisälainsäädäntö hyväksyttäisiin.”

Hänen kommentit eivät välttämättä resonoi Coinbasen ja muiden yhdysvaltalaisten kryptoyritysten kanssa, jotka väittävät, että SEC:n lähestymistapa on kielteinen ja että sääntelystä ei ole lainkaan selkeyttä. Useat salausta kannattavat lainsäätäjät ovat toistaneet näitä tunteita, jotka ovat moittineet SEC:tä FTX-kriisin “puuttumisesta” ja pyrkiessään pelastamaan kasvonsa seuraamalla kaikkia muita.

Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong sanoo, että SEC salli sen tulla julkiseksi (listautumisanti oli vuonna 2021), mutta se ja CFTC antavat “ristiriitaisia lausuntoja”.

Hän huomautti erillisessä CNBC- haastattelussa, että koko lähestymistapa ei auta Amerikkaa ja se on huono teollisuudelle. Kuitenkin, kuten lausunnossaan, jonka hän antoi sen jälkeen, kun SEC ilmoitti kanteensa hänen yritystään vastaan, Armstrong toisti kuitenkin tosiasian, että tuomioistuinten on nyt annettava tarvittava selkeys.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.