Flame animation

Kuumin uusi
Meme Coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiaali

Shiba Memu Roll-out Logo OSTA NYT

Kasvava tekoälyn kysyntä vauhdittaa AI-pohjaisen krypton kasvua keskellä SEC:n hyökkäystä

Ohi:
päälle Jun 8, 2023
Listen
  • Kryptomarkkinoilla nähty AI-pohjaisten kryptoprojektien voimakas nousu tekoälybuumin vauhdittamana
  • Nvidia on keskeinen sirujen valmistaja
  • Tulevien AI-pohjaisten kryptoprojektien ja niiden tokenien kysyntä kasvanut viime kuukausina

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Nvidian raportissa toukokuun lopulla mainitsema tekoäly-sirujen kasvava kysyntä on vauhdittanut tekoälypohjaisten kryptovaluuttojen kasvua. Nvidia Corporationin (NASDAQ: NVDA) vetämä S&P 500:n ja Nasdaq Composite -indeksin kokonaisralli kahden viime viikon aikana on nostattanut tunnelmaa tekoäly- ja big data-kryptovaluutoille.

Vanhemmat projektit, kuten SingularityNET (AGIX), The Graph (GRT), Fetch.ai (FET), Injective (INJ) ja Artificial Liquid Intelligence (ALI), ovat kärsineet Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikometian toteuttamasta jatkuvasta hyökkäyksestä kryptovaluuttoja vastaan, mutta uudet tekoälypohjaiset kryptoprojektit ovat jääneet pitkälti taipumattomiksi. Koko kryptomarkkinat ovat tällä hetkellä umpikujassa SEC:n Binancea ja Coinbasea vastaan nostamien kanteiden vaikutuksesta.

Korrelaatio tekoälyn liittyvien kryptojen buumin ja sirujen kysynnän välillä

Copy link to section

Vastaavia lohkoketjupohjaisten tekoälyprojektien tokeneita kutsutaan tekoäly-kryptoiksi. Esimerkiksi Fetch.ai on sitoutunut kehittämään puitteet “älykkäille, itsenäisille palveluille” kuljetuksessa, rahoituksessa ja muilla aloilla. Cortex haluaa olla “ensimmäinen hajautettu tietokone, joka pystyy ajamaan tekoälyä ja tekoälyllä varustettuja dApppeja lohkoketjussa“.

Nvidian johtama S&P 500 ja Nasdaq Composite -ralli, joka julkaisi hämmästyttävät myyntiohjeet myöhään 24. toukokuuta ja viittasi tekoälyominaisuuksien kysyntään, lisäsi kryptovaluuttatreidaajien luottamusta. Analyytikoiden odotukset sen ennustetusta myynnistä vuoden 2024 toiselle neljännekselle ylittivät yli 50 prosenttia.

  • Save

Jotkut markkinatoimijat tietyllä teknologiateollisuuden sektorilla ovat pitkään uskoneet, että lohkoketjuteknologia voi auttaa tekoälyn villiä länttä ja mahdollisesti toimia positiivisena katalysaattorina koko kryptovaluuttamarkkinoille. Etenkin käyttämällä kykyään skaalata digitaalisten identiteettiratkaisujen käyttöönottoa, lohkoketjuteknologia voi auttaa, kun tekoäly tulee älykkäämmäksi ja paremmin manipuloimaan ihmisten identiteettiä Internetissä.

Ja vaikka monet uskovat, että molemmat tekniikat ovat vielä lapsenkengissään, viime kuukausina tekoälypohjaisten kryptovaluuttaprojektien määrä on lisääntynyt. Viimeisin niistä on AltSignals.io, jonka alkuperäinen ASI-token on tällä hetkellä ennakkomyynnissä.

Mikä on AltSignals.io?

Copy link to section

Vuodesta 2017 lähtien AltSignals on auttanut rahoitusmarkkinoilla toimivia treidaajia ansaitsemaan rahaa hinnanmuutoksista kehittämällä algoritmi-pohjaisia teknisiä indikaattoreita ja tarjoamalla kaupankäyntisignaaleja. Ennen kaupankäyntisignaalien lisäämistä CFD:ille, osakkeille ja forexille, se aloitti lähettämällä signaaleja kryptovaluuttakauppaa varten.

AltSignals tarjoaa tällä hetkellä perustavanlaatuisia ja teknisiä analyysejä, valmennusta ja apua asiakkaille kauppojen tekemisessä ja niistä rahan ansaitsemisessa. Kaupankäyntisignaalien tuottamiseksi se käyttää teknistä indikaattoria, jota kutsutaan AltAlgo-indikaattoriksi.

AltAlgo-indikaattori tunnistaa tällä hetkellä kaupankäyntimahdollisuudet käyttämällä erilaisia kaupankäyntistrategioita ja teknisiä indikaattoreita ja ilmoittaa AltSignals-käyttäjille, kun lupaava kaupankäyntimahdollisuus ilmaantuu.

AltSignals kehittää parhaillaan tekoälyyn perustuvaa algoritmia osana pyrkimyksiään käyttää tekoälyteknologiaa palveluidensa tehokkuuden lisäämiseen. Tekoälyalgoritmi käyttää AltAlgo-indikaattoria, parhaiten suoriutuvaa algoritmia, rakentaakseen sarjan tekoälytuotteita, joista yksi on ASI-kryptovaluutalla toimiva ActualizeAI.

ASI-kryptovaluutan päätavoite on toimia AltSignals AI -ekosysteemin jäsenavaimena. ASI:n haltijoilla on pääsy ekosysteemiin ja uusi AI-algoritmi, “ActualizeAI”, jota AltSignals-tiimi kehittää talon sisällä.

ASI-tokenin hinnan ennustetaan nousevan 0,02274 dollariin, kun ennakkomyynti päättyy sen nykyisessä 0,01200 dollarin hinnalla, mikä onkin hyvä tarjous varhaisille sijoittajille.

  • Save

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

  • Save