Ad

Filecoin FVM DeFi TVL kirjaa jyrkästi FIL-hinnan rekyyliin

Ohi:
päälle Sep 20, 2023
Listen
  • -Filecoinin FVM näkee vahvan vetovoiman kuusi kuukautta julkaisun jälkeen.
  • -Alustansa lukittu kokonaisarvo (TVL) on hypännyt ennätyskorkealle.
  • -Tiedot osoittavat, että TVL on noussut yli 82 miljoonaan dollariin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Filecoin- ekosysteemillä menee hyvin, vaikka kryptotalvi jatkuukin. Tuoreimmat tiedot osoittavat, että Filecoin Virtual Machine (FVM) -virta on noussut ennätyskorkealle viime kuukausina.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

DeFi Llaman tiedot osoittavat, että ekosysteemissä lukittu kokonaisarvo (TVL) nousi yli 82 miljoonaan dollariin. Tietojen mukaan TVL on noussut yli 24 miljoonaan FILiin viime kuukausina.

FVM:n suurin toimija on GLIF Pools Infinity, jonka TVL on noussut yli 27,5 miljoonaan dollariin. Muita suuria toimijoita ekosysteemissä ovat STFIL, THemis Pro, MineFi, SFT Protocol ja Filet Finance. Kahdeksalla FVM-alustoista TVL on yli miljoona dollaria.

Lukumääräisesti yli 2 600 tokeninhaltijaa on tallettanut GLIFiin ja yli 2 miljoonaa on tallettanut stFiliin. Kaikki tämä kasvu on auttanut tekemään Filecoin Virtual Machinesta 32. suurimman toimijan DeFi-teollisuudessa. Se on suurempi kuin alustat, kuten Near, Waves, EOS, Tezos, Hedera Hashgraph ja Aptos.

Ensinnäkin Filecoin on yksi lohkoketjuteollisuuden suurimmista häirijöistä. Verkko käyttää hajautettua strategiaa häiritäkseen tiedostojen tallennusteollisuutta. Jokainen, jolla on tietokone, voi tarjota tallennustilaa ja ansaita rahaa.

Filecoin on laajentanut ominaisuuksiaan viime kuukausina. Esimerkiksi Filecoin Virtual Machine on alusta, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa laadukkaita hajautettuja sovelluksia (dApps), jotka hyödyntävät sen tallennusominaisuuksia.

Lisäksi kehittäjät julkaisivat myös Filecoin Web Services (FWS), tuotesarjan, joka auttaa kehittäjiä rakentamaan sovelluksia. Jotkut näistä tuotteista ovat kontteja ja Kubernetes. Tavoitteena on, että Filecoinista tulee kannattava vaihtoehto AWS:lle ja Microsoft Azurelle.

Filecoinin hinta on silti pysynyt paineen alaisena näistä saavutuksista huolimatta. FIL:n kurssi oli 3,37 dollaria yli 64 % tämän vuoden korkeimmasta tasosta.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta