Ad

Hivemapperilla (HONEY) on edessään ylämäkeen tehtävä Google Mapsin syrjäyttäminen

Ohi:
päälle Dec 19, 2023
Listen
  • Hivemapper on kunnianhimoinen yritys, joka pyrkii häiritsemään Google Mapsia.
  • Yhtiö on kartoittanut yli 96,6 kilometriä maailmanlaajuisesti.
  • HONEY, sen merkki, on hypännyt jyrkästi sen verkoston kasvaessa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Hivemapper (HONEY), yritys, joka haluaa häiritä Google Mapsia, on näkemässä voimakasta kasvua, kun yhä useammat ihmiset liittyvät verkostoon. HONEY, sen tunnus, on hitaasti hypännyt vuoden alimmasta 0,01136 dollarista 0,30 dollariin, mikä antaa sille yli 81 miljoonan dollarin markkina-arvon.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Mikä on Hivemapper?

Copy link to section

Hivemapper on hajautettu fyysinen infrastruktuuriverkko (DePIN), jonka tavoitteena on haastaa suosittujen karttaalustojen, kuten Google Maps, Waze ja Apple Maps, hallitsevuus.

Sen lähestymistapa on yksinkertainen, koska se saa tiedot vapaaehtoisilta, jotka asentavat kojelautakameran ajoneuvoihinsa ja käyttävät sitä matkustaessaan. Se myy näitä kojelautakameroita verkkosivustonsa kautta. Peruskameran hinta on 300 dollaria, kun taas edistynein kamera maksaa 649 dollaria.

Käyttäjät saavat sitten korvauksen $HONEY:llä, sen alkuperäisellä tunnuksella kaikista sen tarjoamista tiedoista. On merkkejä siitä, että verkosto kasvaa tänä vuonna enemmän. Kartoitettujen kilometrien kokonaismäärä on noussut huhtikuun miljoonasta yli 96,6 miljoonaan tänään.

Kartoitettujen yksilöllisten kilometrien määrä on noussut yli 6,4 miljoonaan. Vastaavasti tilaajamäärä on noussut syyskuun 22,6 000:sta nykyiseen yli 30 000:een. Tämä tarkoittaa, että verkko näkee edelleen enemmän vetoa, kun HONEY-merkkien hinta jatkaa nousuaan.

Hivemapper pyrkii olemaan parempi vaihtoehto olemassa oleville kartoitusyrityksille tuoreen tiedon avulla. Useimmissa tapauksissa Google-sijainnin päivittäminen kestää kuukausia tai vuosia. Hivemapperin avulla tämä sijainti voidaan päivittää joka päivä.

Huipputehtävä edessä

Copy link to section

Silti Hivemapperilla on edessään ylämäkeen taistelu taistelussaan Google Mapsin ja Wazen kanssa, jonka myös Google omistaa. Ensinnäkin yrityksen kojelautakamerat ovat erittäin kalliita useimmille ihmisille, erityisesti kehitysmaiden ja kehittyvien markkinoiden ihmisille.

Toiseksi sen verkkosivuilla olevat tiedot osoittavat, että monia osia maailmaa, erityisesti Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, ei ole vielä kartoitettu. Kun kamera maksaa yli 300 dollaria, sen on vaikea saada tarpeeksi käyttäjiä.

hivemapper

Hivemapperin kartoitetut alueet

Mikä tärkeintä, Hivemapper on David vs Goliath -tilanteessa. Google Mapsilla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa ja valtava määrä dataa. Lisäksi yhtiöllä on rajattomat resurssit, koska Alphabetilla on lähes 120 miljardia dollaria käteistä.

Google Maps on jo vakiinnuttanut asemansa maailman tärkeimpänä karttaratkaisuna. Vuosien aikana se on kasvattanut markkinaosuuttaan yli 68 prosenttiin, vaikka se kilpailee muiden eliittiyritysten, kuten Applen ja Googlen, kanssa.

On muitakin haasteita. Esimerkiksi muut yritykset, jotka ovat yrittäneet häiritä kartoitusteollisuutta, kuten What3Words, eivät ole onnistuneet saamaan markkinaosuuttaan vuosien varrella. Myös sen tuleva suorituskyky riippuu HONEYn hinnasta. Tunnusmerkin poistaminen todennäköisesti estää käyttäjiä jakamasta tietoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta