Ad

Binance lopettaa joidenkin vipuvaikutteisten tokenien tuen – Pullixin ennakkomyynti kerännyt 6,9 miljoonaa dollaria

päälle Feb 19, 2024
Listen
  • Pullix yhdistää CEX- ja DEX-ominaisuudet.
  • PLX-tokeneita on ostettu ennakkomyynnissä jo Yli 6,9 miljoonalla dollarilla.
  • Tokenin on ennustettu nousevan 100-kertaisesti.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptopörssien uusi aikakausi on koittanut. Pullix (PLX), hybridipörssi, on herättänyt kiinnostusta nopeasti, kun sijoittajat ostavat 6,9 miljoonan dollarin arvosta rahakkeita. Tämä tapahtuu, vaikka Binance ilmoittaa tuen päättymisestä joillekin sen vipuvaikutteisille tokeneille. Sitä vastoin keskitetyn ja hajautetun pörssin ongelmat lisäävät Pullixin kysyntää. Analyytikot vinkkaavat tokenille mahdollisen 100-kertaisen voiton.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Binance poistaa tiettyjä vipuvaikutettuja tokeneita

Copy link to section

Crypto Exchange Binance on ilmoittanut lopettavansa joidenkin vipuvaikutteisten tokenien tuen. Tuki Bitcoiniin, Etheriin ja BNB:hen linkitetyille vipuvaikutteisille tokeneille päättyy 3. huhtikuuta. Ilmoitus tulee sen jälkeen, kun pörssi lopetti Tetheriin linkitettyjen vipurahakkeiden tuen. Kyseiset tokenit ovat BTCUP ja BTCDOWN, ETHUP ja ETHDOWN sekä BNBUP ja BNBDOWN.

Kolmen vipuvaikutteisen tokenparin kaupankäynti- ja merkintäpalvelut päättyvät 28. helmikuuta klo 06.00 UTC. Käyttäjät eivät voi tehdä kauppatilauksia asetettuna päivänä tai sen jälkeen. Kryptopörssi kehotti käyttäjiä vaihtamaan vipuvaikutteiset rahakkeet muihin omaisuuseriin ennen määräaikaa.

Binance poistaa vähitellen vipuvaikutteisten rahakkeiden lunastukset 1. huhtikuuta ja 3. huhtikuuta välisenä aikana. Käyttäjät voivat lunastaa tunnuksensa ennen poistopäivää. Jos ei, pörssi muuntaa tunnukset automaattisesti USDC:ksi olemassa olevalla arvolla poistopäivänä.

Binance sanoo, että muutos on osa pörssin säännöllisiä arvioita, joissa keskitytään tuotteisiin, jotka tarjoavat käyttäjille eniten lisäarvoa. Tämä johtuu siitä, että sijoittajat ovat edelleen toiveikkaita vaihtoehtoisista pörsseistä, koska keskitetyt alustat ovat paineen alaisena. Aiemmin tänä vuonna Binance joutui maksamaan 4,3 miljardia dollaria rahanpesurikkomuksista Yhdysvalloissa. Kokemukset tasoittavat tietä vaatimustenmukaiselle vaihdolle, ja Pullix täyttää aukon.

Pullix: krypto-ennakkomyynti, joka toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen hybridipörssin

Copy link to section

Pullix on krypto-pörssi, joka yhdistää keskitetyn ja hajautetun alustan ominaisuudet. Toisaalta Pullix antaa sijoittajille mahdollisuuden hallita omia yksityisiä avaimiaan. Tämä on toisin kuin keskitetyt vaihdot, joissa käyttäjät uskovat suojausavaimensa alustoille. Ominaisuus lisää käyttäjien varojen suojausta vaihtohyökkäyksissä.

Samoin Pullix hyödyntää institutionaalista likviditeettiä ja voittaa hajautettujen pörssien yleisen ongelman. Pörssi toimii 1-tason pankkien kanssa tarjoten syvää likviditeettiä saumattomaan kaupankäyntiin. Likviditeetin ansiosta käyttäjät voivat vaivattomasti käydä kauppaa erilaisilla globaaleilla varoilla maksimaalisen tuoton saavuttamiseksi.

Lisäksi Pullix tarjoaa saumattoman tilinluontiprosessin, joka ylittää suuren haasteen CEX-pörssien kanssa. Käyttäjät tarvitsevat vain sähköpostiosoitteen avatakseen tilin ja käyttääkseen alustan useita resursseja.

Kuinka houkutteleva Pullix (PLX) on?

Copy link to section

Pullix tarjoaa houkuttelevia ansiomahdollisuuksia, mikä tekee siitä houkuttelevan alustan kuin edeltäjänsä. Yksi niistä on pääsy useisiin globaaleihin omaisuuseriin, kuten valuuttaparien, osakkeiden ja hyödykkeiden kauppaan. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat voivat hajauttaa sijoituksiaan ansaitakseen enemmän.

Pullix-käyttäjät voivat myös hyödyntää alustan kopiokauppatoimintoa kannattavuuden lisäämiseksi. Täällä käyttäjät kopioivat kokeneiden kauppiaiden kauppoja oppiessaan. Muita Pullixin tuottotuotteita ovat tuottotilat, likviditeetin tarjoaminen ja panostaminen.

Pullix on myös suunniteltu edulliseksi alustaksi, joka kasvattaa sijoittajien tuloja. Alusta veloittaa nolla palkkiota kaupoista ja tiukoista eroista, mikä pitää käyttäjien kustannukset alhaisina. Pullix ylläpitää myös ketjun ulkopuolista tilauskirjaa, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa tilauksia suoraan.

PLX:n houkuttelevuus kumpuaa Pullix-alustan tarjoamista ylivoimaisista ominaisuuksista. PLX-tokenin kysyntä vapautuu, kun sijoittajat siirtävät huomionsa CEX- ja DEX-alustoista. Tästä syystä analyytikot uskovat, että token voi nousta 100-kertaiseksi käyttötapauksen kehittyessä.

Pitäisikö sinun ostaa Pullix ennakkomyynnistä?

Copy link to section

Pullixin ennakkomyyntiä on vain muutama päivä jäljellä. Sijoittajilla onkin nyt mahdollisuus omistaa token, joka voi nousta jopa 100-kertaisesti listautumisen jälkeen. Lähes 7 miljoonaa dollaria kerättyään tällä hetkellä Pullix on räjähtänyt listauduttuaan. Tämä johtuu alustan korkeasta spekulaatiosta ja käytöstä.

Näin ollen tunnuksen ostaminen ennakkomyynnistä on mahdollisuus hankkia rahakkeita ennen hinnannousua. Sijoittajat voivat ostaa tunnuksen ollessaan ennakkomyynnissä virallisella verkkosivustolla.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta Vaihtoehtoinen sijoittaminen