Ethereumin ja Hederan hinnat nousussa Bitcoin Dogsin vauhdin jatkuessa

päälle Feb 23, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs on kerännyt pelkässä viikossa yli 3,7 miljoonaa dollaria.
  • Ethereum hyppäsi, kun toiveet spot ETH ETF-rahastosta nousivat.
  • Hedera Hashgraphin SaucerSwap DEX on kasvattanut markkinaosuuttaan.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bitcoin Dogs, ensimmäinen ICO Bitcoinin verkostossa, oli yksi kuumimmista kryptovaluutoista tällä viikolla, kun sen token-myynti kiihtyi. Myös Ethereumin ja Hedera Hashgraphin (HBAR) hinnat menestyivät hyvin, kun sijoittajat ilahduttivat ekosysteeminsä avainkehitystä.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Parhaat Ethereumin ja Hedera Hashgraphin uutiset

Copy link to section

Ethereumin hinta nousi tällä viikolla, kun se ylitti tärkeän vastuspisteen 3 000 dollarissa ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun 2022. Se on tehnyt merkittävän paluun, kun se putosi alimmilleen 863 dollariin FTX:n romahtamisen jälkeen vuonna 2022.

ETH:n hinta nousi, kun sijoittajat pysyivät optimistisina sen suhteen, että Securities and Exchange Commission (SEC) hyväksyy spot-Ethereumin ETF:n myöhemmin tänä vuonna.

Useat yritykset, kuten Blackrock, VanEck ja Franklin Templeton, ovat hakeneet ETH ETF-rahastoa, jota Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissio SEC valvoo.

Useimmat analyytikot uskovat, että SEC:llä on hyvät mahdollisuudet hyväksyä ETF:t. Suurin ongelma on kuitenkin se, että virasto näkee eetterin ja Bitcoinin eri tavalla. Se näkee Bitcoinin digitaalisena hyödykkeenä ja eetterin taloudellisena turvana.

Toisin kuin Bitcoinissa, Ethereumissa on panostusominaisuus, joka antaa haltijoille kuukausittaisen tuoton. Tämän seurauksena SEC väittää, että sitä olisi säänneltävä sen varmistamiseksi, että haltijat saavat oikeat palkkiot.

Tämä ongelma voi tulla ongelmalliseksi Ethereumin ETF-hyväksynnän kannalta. Jos se kuitenkin hyväksytään, on todennäköistä, että se näkee voimakkaan sisäänvirtauksen aivan kuten Bitcoin on tehnyt.

Hedera Hashgraphin HBAR-merkkien hinta nousi myös SaucerSwapin , sen ekosysteemin suurimman DEX:n, vahvan suorituskyvyn vuoksi. Alusta on kasvattamassa markkinaosuutta alalla, kun kokonaisarvo lukittu (TVL) hyppäsi yli 120 miljoonaan dollariin.

Uutiset tulivat viikkoa sen jälkeen, kun Hedera toivotti Oreon valmistajan Mondelezin tervetulleeksi hallintoneuvostonsa jäseneksi. Se lisäsi myös Hitachin tammikuussa, mikä osoittaa, että ekosysteemi kasvaa.

Bitcoin Dogs-vauhti jatkuu

Copy link to section

Samaan aikaan Bitcoin Dogs, tuleva kryptovaluutta, tekee aaltoja, kun siitä tulee yksi vuoden parhaiten menestyneistä tokenimyynnistä.

Kehittäjät ovat keränneet yli 3,7 miljoonaa dollaria viikossa myynnin aloittamisen jälkeen. Tämä nopeus tekee siitä vuoden parhaan token-myynnin ja tämä trendi saattaa jatkua.

Tämän token-myynnin menestys johtuu pääasiassa sen sijainnista kryptoteollisuudessa, jossa se pyrkii olemaan johtava toimija Bitcoinin ekosysteemissä.

Viime aikoina olemme nähneet tämän ekosysteemibuumin, ja DeFi-ekosysteemin kokonaisarvo lukittuina (TVL) on hypännyt yli 1,6 miljardiin dollariin. Tämä tekee siitä DeFin kuudenneksi suurimman pelaajan Ethereumin, Tronin, BNB:n, Solanan ja Arbitumin jälkeen.

Bitcoin Dogs -ekosysteemi koostuu 10 000 NFT-kokoelmasta Ordinalsissa ja pelistä. Nämä kaksi näkökohtaa auttavat sitä luomaan hyödyllisyyttä $ODOG-tokenille sen pyrkiessä kasvattamaan ekosysteemiään.

On muutamia syitä, miksi Bitcoin Dogs -myynti voi jatkua hyvin. Ensinnäkin olemme vahvassa krypto-härkäjuoksussa, joka voi jatkua vielä jonkin aikaa. Tokenmyynti yleensä menestyy hyvin näissä olosuhteissa.

Toiseksi sijoittajat ovat omaksuneet riskialttiuden, mistä on osoituksena Nvidian vahva osakeralli vahvojen tulosten julkaisemisen jälkeen. Lisäksi Bitcoin Dogs -myynti onnistuu todennäköisesti hyvin ennen tulevaa Bitcoinin puolittamistapahtumaa, joka on suunniteltu huhtikuussa.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Maailman