Memeinator keskiössä, kun tekoäly luokiteltu “deflatoriseksi”

päälle Feb 23, 2024
Listen
  • DBS:n ekonomisti sanoo, että tekoäly saattaa osoittautua deflaatioksi.
  • Memeinatorin ennakkomyynti on nyt lähellä 5,0 miljoonaa dollaria.
  • Ammattilaiset ovat nousevia kryptomarkkinoilla, jotka sisältävät MMTR:n.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tekoäly osoittautuu todennäköisesti “deflatoriseksi”, sanoo DBS Groupin pääekonomisti Taimur Baig.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Baig jakaa näkemyksensä Gen AI:sta

Copy link to section

Baig on vakuuttunut siitä, että tekoäly voi lisätä tuotantoa ja laskea hintoja. Hän mainitsi seuraavaa CNBC:n Squawk Box Asia-ohjelmassa:

Olemme nähneet tämän Internet-palveluissa aiemmin. Näimme tämän autojen kohdalla edellisessä teollisessa vallankumouksessa. Ei ole syytä ajatella, ettei deflaatiovaikutus toistaisi itseään myös tekoälyn suhteen.

Huomaa, että kuuluisa sijoittaja Jim Cramer suositteli myös sijoittajia olemaan varuillaan tekoälyn suhteen.

Kaiken kaikkiaan tällaiset asiantuntijoiden kommentit viittaavat siihen, että tekoäly ei sinänsä ole aiheuttanut “maniaa”, vaikka se onkin nykyään mediassa melko yleinen termi. Itse asiassa tekoäly on todella todellinen tekninen vallankumous, joka on tullut jäädäkseen.

Ja kun otetaan huomioon jo valmiiksi valtavat ja yhä kasvavat osoitettavat markkinat, on enemmän kuin todennäköistä, että äskettäin käynnistetyt projektit, kuten Memeinator, hyötyvät tekoälyn nopeasta kasvusta.

Memeinatorilla on oma natiivi tunnus

Copy link to section

Memeinator on melko pitkälti kuin Terminator, joka kohdistuu heikompiin meemikolikoihin.

Se etsii niitä Internetistä tekoälyn avulla. Kun Memeinator on löydetty, se käytännössä “päättää” ne tyhjentääkseen meemikolikoiden tilan heikommilta nimiltä ja merkitä sen määräävän aseman kyseisillä markkinoilla.

Vielä tärkeämpää on, että alustan tehtävänä ei ole vain puhdistaa meemikolikoiden tilaa. Siinä on itse asiassa yksi oma, nimeltään “MMTR”, joka olennaisesti korvaa sen poistamat kolikot.

Joten varhaisen aseman ottaminen tällä hetkellä ennakkomyynnissä olevan MMTR:n suhteen on ainutlaatuinen tapa saada jalka väliin, ei ainoastaan kryptomarkkinoille vaan myös tekoälymarkkinoille. Haluatko tietää lisää Memeinatorista ja sen alkuperäisestä MMTR-tokenista? Napsauta tästä päästäksesi hankkeen verkkosivuille.

Memeinator (MMTR) -kolikko maksaa vain 0,023 dollaria

Copy link to section

MMTR kuulostaa erityisen mielenkiintoiselta sijoituskohteena, sillä Statista ennustaa tekoälymarkkinoiden kasvavan noin kymmenkertaiseksi vuoden 2030 loppuun mennessä.

Sen käynnissä oleva ennakkomyynti on kerännyt lähes 5 miljoonaa dollaria muutamassa kuukaudessa. Joten se, mitä Memeinator tarjoaa sijoittajayhteisölle, näyttää houkuttelevan myös riittävän vahvaa kysyntää. Ja hintaan 0,023 dollaria kolikkoa kohden – ei ole niin, että joudut järjestämään vakavan määrän pääomaa saadaksesi ainakin jonkin verran altistumista MMTR:lle.

On myös syytä mainita, että Memeinator ei ole vielä listautunut kryptopörssiin. Kun se tapahtuu, siihen liittyvä lisäys ja käyttömukavuus voivat johtaa myös huomattavaan hinnannousuun, josta voit hyötyä, jos otat aikaisen sijoituksen MMTR-kolikossa.

Voit vierailla Memeinator-verkkosivustolla tästä linkistä ja tutkia tapoja investoida sen meneillään olevaan ennakkomyyntiin.

Ammattilaiset ovat nousevia kryptomarkkinoilla, jotka sisältävät MMTR:n

Copy link to section

Lopuksi, alkuperäinen Memeinator-token on pohjimmiltaan kryptovaluutta – ja tämä tekee siitä osallisen markkinoilla, joilla yleisesti odotetaan menestyvän hyvin vuonna 2024.

Monet asiantuntijat ovat viime aikoina tehneet melko mahtipontisia ennusteita Bitcoinista. Näitä ovat Cathie Wood – Ark Investin perustaja ja toimitusjohtaja sekä Anthony Pompliano Pomp Investmentsistä.

Miksi ammattimaiset huippunousevat kryptoavaruudessa tänä vuonna? Kolmesta ensisijaisesta syystä: yksi, SEC on äskettäin hyväksynyt Spot Bitcoin ETF:t, jotka voivat edelleen ohjata institutionaalista pääomaa kryptovaluuttoihin; toiseksi Yhdysvaltain keskuspankin odotetaan alkavan laskea korkoja lähikuukausina, ja kolme, Bitcoinin puolittaminen on nyt aivan nurkan takana.

Joten nämä isommat myötätuulet voisivat toimia Memeinatorin ja sen alkuperäisen MMTR-kolikon katalysaattoreina myös vuonna 2024. Saat lisätietoja lohkoketjupohjaisesta AI-alustasta tästä linkistä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Yhdysvallat Maailman