Pfizerin seuraava siirto: Voiko se rikkoa yli 30 dollaria?

Ohi:
päälle May 13, 2024
Listen
  • Pfizer odottaa tulojen elpymistä ja kustannussäästöjä markkinoiden haasteiden keskellä.
  • Pitkäaikainen tuki 25 dollarilla tarjoaa pääsyn.
  • Lyhytaikainen vastustus 28,8 dollarissa kriittinen nousumomentin kannalta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Pfizer Inc. (NYSE:PFE) kohtasi haastavan vuoden 2023 osakemarkkinoilla, ja sen osakkeet putosivat yli 50 dollarista 25 dollariin. Viimeaikainen kehitys viittaa kuitenkin mahdolliseen käänteeseen lääkejättiläiselle. Pfizer raportoi 1. toukokuuta 2024 odotettua paremman tuloksen vuoden ensimmäiseltä neljännekseltä.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Heidän ei-GAAP-tulos per osake, 0,82 dollaria, ylitti odotukset 0,31 dollarilla, kun taas 14,9 miljardin dollarin liikevaihto ylitti arviot 980 miljoonalla dollarilla. Huolimatta 19,5 %:n vuosittaisesta liikevaihdon laskusta, Pfizer pysyi optimistisena ja vahvisti koko vuoden liikevaihto-ohjeistuksensa 58,5–61,5 miljardiin dollariin ja nosti oikaistua laimennettua EPS-ohjeistustaan 2,15–2,35 dollariin. Yhtiö ennakoi myös saavuttavansa vähintään 4 miljardin dollarin nettokustannussäästöt vuoden 2024 loppuun mennessä aiemmin julkistetusta kustannusten uudelleenjärjestelyohjelmastaan.

Nämä positiiviset taloudelliset tulokset syntyvät haastavassa ympäristössä, erityisesti Pfizerin COVID-19-tuotteiden, Comirnatyn ja Paxlovidin, tulojen pienentyessä. Tästä huolimatta yhtiön ei-COVID-tuotteiden operatiivinen kasvu näkyi Eliquisin ja muiden avaintarjousten vahvan suorituskyvyn ansiosta. Albert Bourla, Pfizerin toimitusjohtaja, korosti heidän ei-COVID-tuoteportfolionsa vahvaa suorituskykyä ja korosti viimeaikaisten kaupallisten lanseerausten ja hankittujen tuotteiden lisääntynyttä tuloa.

Nyt, kun Pfizerin viimeaikaiset talousluvut ovat asettaneet vaiheen, syvennytään kaavioihin analysoidaksemme, voivatko yhtiön osakkeet ylittää 30 dollarin rajan ja ylläpitää elpymistä.

Tukitaso, joka on kestänyt ajan kokeen

Copy link to section

Katsaus Pfizerin pitkän aikavälin viikkokaavioon ja käy ilmi, kuinka 25 dollaria on ollut vahva tuki osakkeelle jo yli 10 vuoden ajan, mukaan lukien COVID-romauksen aikana. Myös tällä kertaa osake sai tukea lähellä tätä tasoa, kun se putosi 52 viikon alimmilleen 25,20 dollariin 26. huhtikuuta.

TradingView:n PFE-kaavio

Q1-lukujensa julkistamisen jälkeen osake palautui yli 10 % tältä tasolta, minkä on tarjottava toivon pilkahdus Pfizerin nykyisille osakkeenomistajille. Mutta sen lisäksi se tarjoaa myös alhaisen riskin pääsyn sijoittajille, jotka ovat nousussa osakkeen suhteen. Ne voivat mennä pitkälle nykyisellä tasolla lähellä 28 dollaria, pitäen stop loss 25 dollarissa.

Jos osakkeet nousevat tästä, heillä on paljon voitettavaa samalla, kun riski on vain 10-12 % tästä sijoituksesta.

Pitää ylittää lyhyen aikavälin vastustasot jatkuvan nousun vuoksi

Copy link to section

Lyhyen aikavälin, 4 tunnin kaavioissa Pfizerin osake näyttää tällä hetkellä poikkeuksellisen vahvalta kaikkien trendindikaattoreiden ollessa syvällä vihreässä. Osake kohtaa kuitenkin vastustusta lähietäisyydellä. Vuoden alusta lähtien se ei ole kahdesti noussut yli 28,8 dollarin. Lisäksi 61,8 %:n pudotuksen jäljitys 34 dollarista 25,2 dollariin laskee myös 28,56 dollariin.

TradingView:n PFE-kaavio

Osakkeessa nousevien kauppiaiden tulisi ihannetapauksessa odottaa, että se sulkeutuu yli 28,8 dollarin päiväksi ottaakseen pitkiä positioita. Jos se onnistuu, he voivat pitää stop lossin 26,94 dollarissa ja nostaa sen aina 34 dollariin.

Osakkeissa laskussa olevilla kauppiailla on matalariskinen merkintä täällä. He voivat shorttaa osakkeen nykyisellä tasolla 28 dollarissa pitäen samalla stop loss muutaman sentin yli 28,8 dollaria. Jos osake alkaa laskea, he voivat kirjata voittoja lähelle 25,5 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Osakkeet