Ad

GameStop voittaa Bitcoinin vuotuiset tuotot yhdessä päivässä, voivatko voitot pyörähtää altcoineiksi?

päälle May 14, 2024
Listen
  • GameStop-osakkeet ylittivät Bitcoinin vuotuisen tuoton päivässä ja nostivat sen arvoa yli 150 %.
  • Bitcoinin vuosituotto on lähes 130 % vuonna 2024, selvästi alle GameStopin 150 %:n tuoton viimeisen kahden päivän aikana.
  • GameStopin ralli katalysoi meemikolikoiden kasvua, jää nähtäväksi, muuttuvatko voitot altcoineiksi.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

GameStopin osakkeet käyvät 154 % korkeammalla vuonna 2024 verrattuna Bitcoinin vuosittaiseen 129 % nousuun. Vaikka Bitcoinin voitot tulivat Spot BTC ETF:n hyväksynnästä Yhdysvalloissa ja neljännestä puolittumistapahtumasta, tammi-huhtikuussa 2024 GameStop keräsi suurimman osan voitoistaan maanantaina ja tiistaina.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Legendaarinen kauppias “Roaring Kitty” ilmestyi X:lle twiitteineen katalysoimalla GameStop-osakkeiden ja meemikolikoiden rallia Solanassa. Koira- ja kissa-aiheiset meemikolikot ja meemit, jotka on nimetty kauppiaan ja amerikkalaisen kulutuselektroniikkayrityksen ROAR ja GME mukaan (ei sidoksissa niihin), tuottivat yli 1 000 % yössä.

Voiko GameStop-ralli aloittaa altcoin-kauden?

Copy link to section

GameStop nousi maanantaina meemikolikoiden rinnalle, mikä teki todennäköisestä, että osakkeista saadut voitot kääntyvät kryptosektorille. Tämä voisi käynnistää altcoin-kauden, jossa 75 % 50 suurimmasta altcoinista markkina-arvon mukaan ylittää Bitcoinin 30 päivän aikajana.

Blockchaincenter.net-sivuston Altcoin-kausiindeksi oli 80 maanantaina, mikä tarkoittaa Altcoin-kuukautta. Indeksi on noussut 65:een. GameStop-voittojen aiheuttama pääoman kierto voi kuitenkin nostaa altcoinin hintoja, ja kun indeksi ylittää arvon 75, se on virallisesti “Altcoin-kuukausi”.

Altcoinin kausiindeksi

Miksi GameStop-ralli voisi katalysoida altcoineja?

Copy link to section

Vuoden 2021 short squeezesta vastaavan kauppiaan paluu on ruokkinut markkinaosapuolia toivolla meemikolikoista ja altcoinin hintakehityksestä. Vaikka GameStop toi voittoja meemimerkeille, kuten Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK), Popcat (POCAT), Dogwifhat (WIF), Pepe (PEPE) ja Roaring Kitty (ROAR), kauppiaat odottavat rallia. altcoineissa.

Kryptoanalyytikko @damskotrades huomautti, että altcoinin markkina-arvo kasvoi GameStop-rallin jälkeen, ja pääoma todennäköisesti kääntyi osakkeista kryptovaluuttoihin. Jos samankaltainen tapahtuma tapahtuu, on todennäköistä, että altcoinin markkina-arvo nousee, kun kauppiaat kääntävät GameStopin voittoja markkina-arvoltaan 50 parhaan joukkoon sijoittuviin omaisuuseriin.

GameStop-osake ja Altcoinin markkina-arvo

Tekninen analyytikko Yoddha Twitter-kahvan takana @CryptoYoddha kutsui “mini altseasoniksi” ja jakoi kaavion, joka viittaa altcoinin hintojen nousuun tulevina viikkoina.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta