Golden Ocean (GOGL) -varasto kukoistaa, mutta toukokuun 22. päivä on avain

Ohi:
päälle May 16, 2024
Listen
  • Golden Ocean Groupin osake on noussut yli 800 % vuoden 2020 pohjalta.
  • Yritys on hyötynyt suurten alusten kasvavasta kysynnästä.
  • Pääpaino on sen tulevassa taloudellisessa tuloksessa toukokuussa 2024.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Golden Ocean Groupin ( NASDAQ: GOGL ) osakekurssi on menestynyt tänä vuonna hyvin, mikä on auttanut sen vahvan markkinaosuuden nousun ansiosta. Se on noussut yli 50 %, kun taas Nasdaq 100- ja S&P 500 -indeksit ovat nousseet alle 10 %.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

GOGL on päihittänyt muita laivayhtiöitä, kuten ZIM Integratedin, Danaosin, Costamaren ja Matsonin.

Golden Ocean Groupin tulos edessä

Copy link to section

Golden Ocean on yksi suurimmista toimijoista kuivan irtolastin kuljetusalalla. Se kuljettaa 83 kuiva-irtolastialusta, joilla se kuljettaa tuotteita, kuten viljaa, lannoitteita, malmeja ja hiiltä asiakkaille ympäri maailmaa. Yritys keskittyy suuriin, Capesize- ja Panamax-aluksiin, joiden ikä on suhteellisen pieni.

Kuten muutkin rahdinantajat, yritys pärjää hyvin, kun hinnat ovat vahvassa nousutrendissä. Näin on tapahtunut tänä vuonna, kun Baltic Dry -indeksi nousi alimmasta 1 306 dollarista ja saavutti huippunsa 2 425 dollariin maaliskuussa. Tämä nousu johtui Panaman ja Punaisenmeren haasteista. Viime aikoina hinta on kuitenkin pudonnut 1 890 dollariin.

Yhtiö on ollut paineen alaisena viime kuukausina. Sen nettotulos vuonna 2023 putosi 112,3 miljoonaan dollariin edellisvuoden 461 miljoonasta dollarista. Sen neljännen vuosineljänneksen nettotulos nousi kuitenkin yli 57 miljoonaan dollariin sen läsnäolon vuoksi spot-markkinoilla.

Se on myös hyötynyt asemastaan suurikokoisissa kuivairtolastialuksissa, jotka ovat edelleen menestyneet laajemmin toimialaa paremmin.

Yhtiöllä menee hyvin myös Aasian maiden, kuten Kiinan, Japanin ja Etelä-Korean, vahvan kysynnän ansiosta.

Tuoreet makrotiedot osoittivat, että joillakin Aasian talouksilla menee hyvin, mikä selittää, miksi keskeisten tuotteiden, kuten hiilen ja rautamalmin, hinnat ovat nousseet. Myös Capesize-segmentin laivaston kasvu on hidasta.

Tulevaisuudessa seuraava tärkeä GOGL-osakkeen katalysaattori on yhtiön tulos 22. toukokuuta. Analyytikot odottavat sen liikevaihdon olevan 195 miljoonaa dollaria, mikä on 47 % kasvua vuotta aiemmasta. He odottavat sen vuotuisen liikevaihdon olevan 660 miljoonaa dollaria, mikä on 34,7 % enemmän kuin vuoden 2023 vastaavana aikana.

GOGL-osake on myös suosittu nimi tulokeskeisten sijoittajien keskuudessa vahvan osinkotuottonsa vuoksi. SeekingAlfan tiedot osoittavat, että sen osinkotuotto on 8,15 %, korkeampi kuin useimpien yritysten.

Golden Ocean Groupin osakekurssiennuste

Copy link to section

TradingView:n GOGL-kaavio

Viikkokaaviossa näemme, että GOGL:n osakkeen hinta on ollut vahvassa nousussa sen jälkeen, kun se oli saavuttanut pohjan 1,61 dollariin vuonna 2020. Se on palautunut yli 820 %, joten sen markkina-arvo on yli 2 miljardia dollaria.

Ralli kiihtyi muodostaessaan kultaisen ristikuvion heinäkuussa 2021. Viimeksi se on noussut ratkaisevan vastustason yläpuolelle 13,71 dollariin, korkeimmalle heilahtelunsa heinäkuussa 2022. Siirtyessään tämän tason yläpuolelle se mitätöi kaksoispääkuvion.

Siksi osake todennäköisesti vetäytyy ja testaa tuen uudelleen 13,70 dollarilla ja jatkaa sitten nousutrendiä testatakseen vastuksen uudelleen 20 dollarissa.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kuljetus ja turismi Markkina-analyysi Osakkeet