Yliarvostetun Hims & Hersin osakkeen tapaus

Ohi:
päälle May 20, 2024
Listen
  • Hims & Hersin osakkeet ovat yli kaksinkertaistuneet viimeisen 12 kuukauden aikana.
  • Yhtiön liikevaihto ja käyttäjien kasvu ovat huimassa nousussa.
  • Se on laajentanut läsnäoloaan nopeasti kasvavalla painonpudotusalalla.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Hims & Hers Healthin (NYSE: HIMS) osakekurssilla menee hyvin sen vahvan kasvun ja ydintuotteiden kysynnän myötä. Se nousi yli 30 prosenttia tänä vuonna ja yli 112 prosenttia tänä vuonna. Se on myös kasvanut yli 37 prosenttia viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä antaa sen markkina-arvoksi 3,13 miljardia dollaria.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Kasvu kiihtyy

Copy link to section

Hims & Hers Healthin liiketoiminta menee hyvin. Tässä kuussa julkaistut tiedot paljastivat, että sen kokonaistulot kasvoivat 46 prosenttia ensimmäisellä vuosineljänneksellä yli 278 miljoonaan dollariin, kun sen tilaajien määrä kasvoi 41 prosenttia 1,7 miljoonaan. Tämä suorituskyky tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista yrityksistä Yhdysvalloissa.

Yhtiön bruttokate kasvoi myös 82 prosenttiin 80 prosentista Q1’23:lla, kun taas sen nettotulos nousi 11,1 miljoonaan dollariin. Johto uskoo yhtiön jatkavan tuloksensa kasvattamista tulevina vuosina.

Hims & Hers odottaa, että sen liikevaihdon kasvu on 292–297 miljoonaa dollaria toisella vuosineljänneksellä, kun taas oikaistu käyttökate on 30–30 miljoonaa dollaria.

Yrityksen suorituskyky johtuu yksinkertaisesti siitä, että yritys keskittyy joihinkin maailman suurimmista toimialoista. Se kasvattaa markkinaosuuttaan sellaisilla aloilla kuin seksi, ahdistus, laihtuminen, hiukset ja iho. Jokaisella näistä divisioonoista on yhteensä miljardeja dollareita osoitettava markkina.

Hims & Hersin tavoitteena on tulla merkittäväksi painonpudotusratkaisujen toimittajaksi. Maanantaina se ilmoitti alkavansa tarjota edullisia yhdistelmiä Novo Nordiskin semaglutidilääkkeestä.

Siksi meillä on Hims & Hersin kanssa nopeasti kasvava yritys, jolla on miljoonia käyttäjiä ja joka on suunnattu joillekin maailman suurimmista toimialoista. Sillä on myös tahmeita asiakkaita eri sukupuolista.

Analyytikot uskovat, että Himsin liikevaihto nousee yli 1,2 miljardiin dollariin tänä vuonna ja sen jälkeen 1,5 miljardiin dollariin vuonna 2025. Tämä kasvu voi auttaa oikeuttamaan sen mojovan arvostuksen, koska sen termiini P/E-suhde on 90.

Hims & Hersin osakekurssiennuste

Copy link to section
Hims & hers

Päiväkaavio osoittaa, että HIMS:n osakkeen kurssi on ollut vahvassa nousussa tänä vuonna. Se on ylittänyt tärkeän vastuspisteen 17,17 dollarissa, korkein swinginsä 25. maaliskuuta. Tämän tason yläpuolelle siirtyminen mitätöi muodostuneen kaksinkertaisen yläosan kuvion. Se on edelleen huomattavasti korkeampi kuin 50 päivän ja 100 päivän liukuvat keskiarvot.

Samaan aikaan suhteellinen voimaindeksi (RSI) ja MACD-indikaattorit ovat kaikki osoittaneet ylöspäin. Siksi lyhyen aikavälin näkymät ovat se, että HIMS laskee ja testaa uudelleen tuen 17,17 dollariin ja jatkaa sitten härkäjuoksua.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Osakkeet Teknologia Terveys ja lääkkeet