Ad

Tästä syystä Pepen, Flokin ja Bonkin hinnat nousevat jyrkästi

Ohi:
päälle May 27, 2024
Listen
  • Meemikolikot ovat nousseet jyrkästi viime kuukausina.
  • Pepe on noussut yli 1 100 % tänä vuonna, kun taas Bonk ja Floki ovat nousseet lähes 100 %.
  • Nämä rahakkeet ovat lisääntyneet, kun valaat jatkavat rahakkeiden keräämistä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Memecoinit ovat palanneet. Pepen hinta on noussut ennätyskorkealle 0,00017 dollarille, mikä antaa sille yli 7 miljardin dollarin markkina-arvon, mikä tekee siitä kolmanneksi suurimman meemikolikon Dogecoinin ja Shiba Inun jälkeen. Se on noussut yli 8 350 % vuoden 2023 alimmalta tasolta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Floki, Pepe ja Bonk ovat nousseet

Copy link to section

Flokin hinta nousi myös huipulle 0,00026 dollariin, joka on korkein heilahdus sitten maaliskuun 28. päivän. Se on myös noussut yli 1 500 % tämän vuoden alimmasta pisteestä, mikä antaa sille yli 2,5 miljardin dollarin markkina-arvon. Bonk token on myös noussut 0,000037 dollariin, korkeimmalle tasolle sitten maaliskuun 2024. Se on myös noussut lähes 20 000 % viime vuoden pohjalta.

Nämä meemikolikot ovat tehneet monista ihmisistä miljonäärejä, ja kaikkien vastaavien kolikoiden markkina-arvo on kohonnut yli 63 miljardiin dollariin. Dogecoin ja Shiba Inu ovat edelleen meemikolikkoteollisuuden suurimpia toimijoita, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on yli 37 miljardia dollaria. Muita nopeasti kasvavia meemimerkkejä ovat MAGA, Mog Coin, Turbo ja Ponke.

Floki vs Pepe vs Bonk -listat

Valaat keräävät meemikolikoita

Copy link to section

Nämä rahakkeet ovat nousseet voimakkaasti, koska suuret ja pienet sijoittajat ovat nousseet kysyntään hyödyntää äskettäistä kryptorallia. Esimerkiksi tiedot osoittavat, että kauppias tienasi 2,7 miljoonaa dollaria käymällä kauppaa MAGA-merkillä. Hän osti 6 miljardia MAGA-rahaketta 24. ja 27. toukokuuta ja myi ne sitten muutama tunti myöhemmin.

Sama tapahtuu muissa meemikolikoissa. Esimerkiksi äskettäinen kauppias käytti 863 000 dollaria ostaakseen 4,6 miljardin dollarin FLOKI-tokeneita. Hän osti myös MAGA-tokeneita ja nettoutti yli 3,4 miljoonaa dollaria muutamassa kuukaudessa.

Muut kauppiaat ovat tehneet miljoonia dollareita kauppaamalla meemikolikoita. Useimmissa tapauksissa on yleensä helpompi ansaita miljoonia dollareita näillä tokeneilla Bitcoinin ja Ethereumin sijasta. Bonkin kauppa oli 0,000037 dollaria, kun taas Flokin ja Pepen 0,0026 ja 0,00017 dollaria.

Toisaalta Bitcoinilla ja Ethereumilla käytiin kauppaa 68 000 dollarilla ja 3 900 dollarilla. Useimmissa tapauksissa näiden suurten kolikoiden on vaikea kaksinkertaistaa. Pepen, Flokin ja Bonkin hinnat ovat nousseet jyrkästi markkinoiden kasvavan ahneuden vuoksi. Pelon ja ahneuden indeksi hyppäsi ahneusvyöhykkeelle 65 sen jälkeen, kun SEC hyväksyi spot Ethereum ETF:t viime viikolla ja Yhdysvaltain osakkeet nousivat ennätyskorkealle.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Bitcoin Kryptovaluutta Markkina-analyysi