Pidätkö pienikokoisista osakkeista? IJT on hyvä vaihtoehto IWM ETF:lle

Ohi:
päälle May 30, 2024
Listen
  • iShares Russell 2000 ETF on yksi markkinoiden suosituimmista pienyhtiöiden ETF:istä.
  • Se on pieniyhtiöiden luokassaan kolmanneksi suurin rahasto Vanguardin VB:n ja iSharen IJR:n jälkeen.
  • iShares Core S&P Small-Cap ETF (IJR) on parempi rahasto kuin IWM.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Small cap -osakkeet ovat jatkaneet markkinoiden heikompaa kehitystä tänä vuonna. Tarkkaan seurattu iShares Russell 2000 (IWM) ETF on noussut tänä vuonna vain 0,7 %, kun taas SPDR S&P 500 ETF (SPY) on noussut yli 10,4 %. Sama trendi on tapahtunut viimeisen viiden vuoden aikana, kun IWM nousi 36 prosenttia, kun taas SPY on hypännyt 90 prosenttia.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

IWM ETF on yksi suurimmista rahastoista, jotka seuraavat pienten yhtiöiden osakkeita. Sen omaisuus on yli 60 miljardia dollaria, joten se on hieman pienempi kuin Vanguard Small-Cap (VB) ETF, jolla on yli 135 miljardia dollaria, ja iShares Core S&P Small-Cap ETF (IJR) 78 miljardilla dollarilla. IWM on myös yksi Yhdysvaltojen aktiivisimmista rahastoista keskimääräisellä yli 30 miljoonan osakkeen volyymilla.

Uskon kuitenkin, että iShares S&P Small-Cap 600 Growth ETF (IJT) on parempi vaihtoehto IWM:lle. Kuten nimestä voi päätellä, IJT-rahasto seuraa pieniyhtiöitä, jotka ovat osoittaneet olevansa kasvussa.

Sillä on 364 yritystä kaikilta sektoreilta, joista suurimmat ovat teollisuus, kuluttajatuotteet ja tietotekniikka. Jotkut sen suurimmista omistuksista ovat yrityksiä, kuten Fabrnet, ATI, Inc, Abercrombie & Fitch, SPS Commerce ja Ensign Group.

On kaksi tärkeintä syytä, miksi IJT on hyvä vaihtoehto IWM ETF:lle. Ensinnäkin historialliset tiedot osoittavat, että se toimii paremmin kuin IWM. Vuodesta 2001 lähtien IJT ETF on menettänyt rahaa vain viidessä vuodessa, kun taas IWM on hävinnyt seitsemässä vuodessa.

IJT vs IWM

IWM vs IJT ETF

Toiseksi ETF seuraa yrityksiä, jotka ovat osoittaneet voimakasta kasvua tulojen, tulosten ja vauhdin suhteen. Useimmissa tapauksissa kasvuosakkeet menestyvät paremmin kuin laajemmat, mikä selittää, miksi Nasdaq 100 pärjää paremmin kuin S&P 500.

Kolmanneksi IJT ETF:llä on hieman alhaisemmat kustannukset kuin IWM-rahastolla. Sen kustannussuhde on 0,18 prosenttia, kun taas IWM:n suhde on pienempi, 0,18 prosenttia. Vaikka ero on pieni, se voi kasvaa ajan myötä, varsinkin jos IJT menestyy edelleen hyvin ajan myötä.

Silti, kuten olen aiemmin kirjoittanut, parhaat ETF:t sijoittamaan ovat ne, jotka seuraavat S&P 500:aa ja Nasdaq 100:aa. Nämä rahastot ovat menestyneet hyvin vuosien varrella ja palautuvat aina takaisin suurten taantumien jälkeen. Ne kaikki palautuivat dot com -kuplan, globaalin finanssikriisin ja Covid-19-pandemian alkamisen jälkeen.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Osakkeet