JASMY hintaennuste: Tästä syystä JasmyCoin uhmaa painovoimaa

Ohi:
päälle May 31, 2024
Listen
  • JASMY tokenin hinta on noussut korkeimmalle tasolle vuonna 2024.
  • Siitä on tullut yksi vuoden parhaiten suoriutuvista kryptovaluutoista.
  • Se on ollut trendissä keskeisillä sosiaalisen median alustoilla, kuten StockTwits ja Reddit.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

JasmyCoinin (JASMY) hinta on jatkanut painovoiman uhmaamista tällä viikolla, kun siitä tuli yksi markkinoiden parhaiten suoriutuvista kryptovaluutoista. Token nousi vuoden toistaiseksi korkeimmalle tasolle 0,032 dollariin, mikä on paljon korkeampi kuin vuoden alin 0,0045 dollaria. Myöhemmin sen markkina-arvo on noussut yli 1,4 miljardiin dollariin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Suuri volyymi ympäristö

Copy link to section

Jasmy token nousi suuressa volyymiympäristössä, mikä osoitti, että niin sanotulle japanilaiselle Bitcoinille on vahva kysyntä. CoinGeckon tiedot osoittavat, että volyymi perjantaina oli yli 458 miljoonaa dollaria, mikä on suuri kasvu torstain 150 miljoonasta dollarista.

Viimeisten viiden päivän kokonaisvolyymi on ollut keskimäärin yli 288 miljoonaa dollaria, mikä on paljon enemmän kuin viime viikon vastaavana aikana.

Tämä mielenosoitus tapahtuu kolmesta pääasiallisesta syystä. Ensinnäkin Jasmysta on tullut yksi sosiaalisen median trendikkäimmistä kryptovaluutoista viime kuukausina. Se on ollut trendissä suosituilla alustoilla, kuten Yahoo Finance, StockTwits, Reddit ja X. Kuten alla näkyy, tapahtumien ja Jasmy-käyttäjien määrä on kasvanut huimasti.

jasmy transactions

Jasmy kaupat

Toiseksi tämä suosio on johtanut päiväkauppiaiden pelkoon jäädä pois (FOMO). Tämä selittää myös sen, miksi monet meemikolikot, kuten Floki, Pepe ja Book of Meme, voivat hyvin. Teorian mukaan nämä rahakkeet tuottavat vahvempaa tuottoa kuin Bitcoin, kun olosuhteet ovat hyvät. 100 dollarilla voi ostaa lähes 3500 JASMY-rahaa.

Kolmanneksi Jasmy on huimassa nousussa, koska kryptoteollisuus on vakiintunut muutaman viime viikon aikana. Bitcoin on noussut yli 68 000 dollariin, kun taas kaikkien kryptovaluuttojen markkina-arvo on noussut yli 2,6 biljoonaan dollariin.

Äskettäisen rallin keskeinen katalysaattori on Securities and Exchange Commissionin (SEC) päätös hyväksyä spot-Ethereum ETF -rahastot. Tämä on huomionarvoista Jasmylle, koska se on ERC-20-merkki, jossa on yli 70 000 haltijaa.

Jasmy-tunnuksen seuraava mahdollinen katalysaattori on Yhdysvaltain PCE:n raportti. Nämä luvut antavat lisätietoa siitä, mitä Federal Reserveiltä odotetaan tulevina kuukausina.

JASMY hintaennuste

Copy link to section
jasmy price

TradingView:n JASMY-kaavio

Päiväkaavio paljastaa, että JASMY tokenin hinta on ollut vahvassa nousussa viime kuukausina. Se on noussut yli ratkaisevan vastuspisteen 0,027 dollariin, joka on korkein heilahdus maaliskuussa. Tämän tason yläpuolelle siirtyminen osoitti, että tunnuksella on edelleen enemmän kysyntää.

JasmyCoin on noussut yli kaikkien liukuvien keskiarvojen, kun taas suhteellinen voimaindeksi (RSI) on muodostanut kupin ja kädensijan kuvion, joka on suosittu merkki jatkosta. Siksi tokenin härkäjuoksu todennäköisesti jatkuu, kun ostajat kohdistavat avaimen vastuksen 0,045 dollariin.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Bitcoin Kryptovaluutta Markkina-analyysi