Solana-meemit kukoistavat: Piggy Bankster (PIGS) voisi olla seuraava

päälle Jun 2, 2024
Listen
  • Piggy Bankster on tuleva possuaiheinen meemikolikko Solanassa.
  • Kehittäjät aloittavat tokenien ennakkomyynnin 4. kesäkuuta.
  • Solanan ekosysteemillä on mennyt hyvin viime kuukausina.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Solanasta (SOL) on tullut yksi nopeimmin kasvavista lohkoketjuista vuonna 2024, kun kehittäjät hyödyntävät sen nopeaa transaktionopeutta ja alhaisempia transaktiokustannuksia. Se on hajautetun rahoituksen (DeFi) alan toiseksi suurin toimija Ethereumin jälkeen, kun taas sen DEX-alustoista, kuten Raydium, Orca ja Jupiter, on tullut jättiläisiä.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Solanan meemikolikoilla menee hyvin

Copy link to section

Solanasta on myös tullut meemikolikoiden luojien huippuverkosto. Aiemmin tänä vuonna Solanalla lanseeratusta Dogwifhatista (WIF) on tullut alan neljänneksi suurin meemikolikko yli 3,3 miljardin dollarin markkina-arvollaan.

Vuonna 2023 suosituksi tullut Bonk on myös jatkanut kasvuaan ja sen markkina-arvo on yli 2,3 miljardia dollaria. Book of Meme (BOME) on arvoltaan yli 906 miljoonaa dollaria, kun taas Cat in a Dogs World (MEW) on saavuttanut yli 381 miljoonan dollarin arvon.

Muut nopeasti kasvavat Solana-meemikolikot, kuten Poppcat, Ponke ja Myro, ovat edelleen kasvattaneet markkinaosuuttaan alalla.

Nämä rahakkeet ovat menestyneet hyvin Solanan ekosysteemin omaisuuden kasvavan kysynnän vuoksi. Sama tapahtuu muilla aloilla, kuten pelaaminen, nestemäiset panokset, tokenisointi ja hajautetut julkiset infrastruktuuriverkot (DePIN).

Toiseksi Solanalla on vahvempia ominaisuuksia kuin Ethereumilla. Se pystyy käsittelemään tuhansia tapahtumia sekunnissa, kun taas Ethereum pystyy käsittelemään alle 50. Sen tapahtumien käsittelykustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin Ethereum. Sellaisenaan meemikolikon haltijat voivat säästää rahaa asioidessaan.

Piggy Banksterin tokenmyynti edessä

Copy link to section

Piggy Bankster ($PIG) pyrkii olemaan seuraava iso asia Solanan ekosysteemissä, kun se pyrkii aloittamaan tokenmyynnin 4. kesäkuuta. Toisin kuin muut tokenmyynnit, PIG tarjoaa reilun myynnin, mikä tarkoittaa, että kaikki sen 100 miljoonaa tokenia ovat saatavilla ensimmäisenä päivänä. Tokenien myynti alkaa 0,00012 dollarista, kun taas alkuperäinen likviditeetti on 12 000 dollaria.

Meemikolikon tavoitteena on käynnistää uusi liike meemikolikkoteollisuudessa lanseeraamalla sika-aiheinen merkki. Tämä on ollut suosittu lähestymistapa aiemmin. Dogecoin ja Shiba Inu suosittelivat koiraaiheisia meemikolikoita, kun taas Pepestä tuli iso sammakkoaiheinen merkki.

Popcat ja Cat in a Dogs World ovat suosittuja kissa-aiheisia tokeneita, kun taas Coq Inu edustaa kanoja.

Piggy Banksterin tokenmyynti tapahtuu aikana, jolloin monet kehittäjät ovat keränneet miljoonia dollareita tokenmyynnistä. BitBot sai äskettäin päätökseen tokenmyynnin ja keräsi yli 3,8 miljoonaa dollaria sijoittajilta. Sitä ennen Bitcoin Dogs keräsi yli 15 miljoonaa dollaria, mitä se väitti olevan ensimmäinen ICO Bitcoin-lohkoketjussa. Voit oppia lisää Piggy Banksterista sen verkkosivuilta.

Kryptovaluutta