MyEtherWallet CEO: ik heb huur betaald met Bitcoin mining

By: Ben Gabriel
Ben Gabriel
Ben is een cryptocurrency-journalist, zo simpel is het. Hij is ook een technologie- en cryptocurrency-nerd die zich graag in… read more.
on okt 1, 2020
  • MyEtherWallet CEO zegt dat Bitcoin mining zijn huur in Los Angeles betaalde.
  • Bitcoin mining is een veel voorkomend fenomeen geworden.
  • Bitcoin mining vindt wereldwijd plaats en het neemt toe naarmate de prijs van Bitcoin stijgt.

De oprichter van MyEtherWallet, Kosala Hemachandra, beweert dat hij zijn huishuur heeft betaald via Bitcoin mining. Hemachandra woonde in 2014 en 2015 in Californië en terwijl hij daar aanwezig was, was hij in staat om gedolven munten om te zetten in fiat-valuta en ze daadwerkelijk te gebruiken.

Een stap richting Bitcoin mining

Met name de oprichter van MyEtherWallet kocht Bitcoin mijntools en huurde een kamer in zijn moeilijke dagen. In een interview zei Hemachandra:

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“Ik kocht een Bitcoin mijnwerker en toen had ik het in mijn kamer. Ik was het aan het mijnen en het bedrag dat ik verdiende met Bitcoin mijnbouw was genoeg om de huur voor die kamer te betalen, dus het was in principe gratis, en toen hoefde ik niet extra te betalen voor elektriciteit. “

Volgens Hemachandra was Bitcoin mining veel eenvoudiger en winstgevender in de eerdere jaren van Bitcoin. Op het moment is mijnbouwapparatuur relatief geavanceerd en een beetje hectisch voor nieuwkomers.

Vroeger was mining een winstgevende gok, maar tegenwoordig is de mijnbouw niet zo rustig als het was. Bovendien stelt Hemachandra dat mijnbouw niet helemaal leuk was, maar het leven in Los Angeles een gezellige ervaring gaf.

“Het is niet zo leuk als het klinkt, om uit te leggen dat de San Fernando Valley waar hij woonde vaak buitentemperaturen van bijna 90 graden Fahrenheit had. Aangezien ik een Bitcoin mijnwerker in mijn kamer had, gaat het daarboven, en dan werkte de airconditioning nauwelijks. Het was nauwelijks in staat om het op een niveau te houden dat overleefbaar was. “

Terugkijkend op de reis van Hemachandra is een aanmoediging op zich.

Hij is altijd optimistisch geweest over Bitcoin en een actieve voorstander, maar hij is het niet eens met het feit dat DeFi het financiële systeem overneemt. Hemachandra stelt dat BTC / USD niet kan worden overtroffen door de DeFi-sector omdat het minder riskant is dan DeFi-tokens.

Er zijn talloze verhalen over Bitcoin-fanaten en hoe ze hun digitale bezit op andere creatieve en indrukwekkende manieren gebruikten.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld