4 underdogs in DeFi die u misschien wilt overwegen

Geschreven door: Ali Raza
oktober 5, 2020
  • De DeFi-markt heeft de afgelopen maanden een enorme stijging doorgemaakt.
  • Toch zijn er tal van nieuwe projecten die klaar staan om hun eigen opkomst te zien.
  • Hun innovatieve karakter zal gunstig zijn voor de crypto-industrie.

De markt voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) is in 2020 geëxplodeerd, vooral tijdens de zomer van dit jaar. Talrijke projecten met een extreem hoog potentieel zijn al vrijgegeven, en er zitten er nog veel meer in de pijplijn.

In feite zou een van hen – Uniswap – zojuist het maandelijkse handelsvolume van Coinbase in september hebben verslagen. Dit is de hoeveelheid aandacht die DeFi momenteel krijgt.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Met dat in gedachten wordt nog steeds aangenomen dat de hype begint te vertragen, nu de sterren van de DeFi-sector zich beginnen te vestigen en zich stabiliseren. Dit is precies het moment waarop er wat nieuw bloed op de markt komt, en voor investeerders om aan deze nieuwe projecten te beginnen voordat ze een enorme populariteit beginnen te zien.

Er zijn drie nieuwe DeFi-projecten die het overwegen waard zijn.

1) DeFiner

DeFiner is een project dat tot doel heeft crypto-eigenaren toegang te geven tot een niet-bewaarbaar P2P-platform, waarmee ze hun digitale activa kunnen deponeren en er rente over kunnen verdienen.

Het platform zal ook dienen als een uitleen- / leendienst, zodat gebruikers ook rente kunnen verdienen op de munten die ze aan anderen uitlenen. Het ondersteunt al een aantal munten, waaronder Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Tether en DAI.

Van wat bekend is, kunnen gebruikers rentetarieven verwachten tussen 6% en 12%. Ondertussen kunnen geldschieters hun geld op elk moment opnemen.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

2) PlotX

Vervolgens is er PlotX, een gedecentraliseerd, door de gemeenschap bestuurd project dat van plan is hoge opbrengsten te bieden bij het handelen op crypto-prijsvoorspellingsmarkten.

Dit type platform toont veel potentieel, omdat het de wijsheid van de gemeenschap gebruikt. Op een slimme manier gebruiken kan tot aanzienlijke winsten leiden, hoewel ze ook bekend staan om dure vergoedingen, hoge risico’s en geen aantoonbaar eerlijke schikkingen,

Toch stelt het gebruikers in staat bullish, bearish of neutraal te zijn en opbrengsten te verdienen als hun prijsvoorspellingen correct zijn. Het is beslist een project dat de moeite waard is om verder te verkennen.

3) RAY

Op de derde plek staat RAY – of Robo-Advisor for Yield. Dit is in feite een slim contractsysteem, dat off-chain prijsorakels gebruikt voor automatische geldoverdrachten. Het geld wordt naar een uitleenprotocol gestuurd dat het hoogste rendement zal vinden en dit aan de gebruiker aanbiedt.

Op dit moment kunnen gebruikers met RAY Ethereum DAI- en USDC-tokens uitlenen. Zodra gebruikers hun geld storten in een van de slimme RAY-contracten, ontvangen ze een uniek token dat ze kunnen gebruiken om het eigendom van het gestorte geld te bewijzen. Daar hoort natuurlijk ook de rente bij die ze in het proces krijgen.

Voor elke extra opbrengst die door RAY wordt geproduceerd, wordt echter een vergoeding van 20% in rekening gebracht. Maar door Trail of Bits wordt bevestigd dat het project legitiem en veilig is.

4) Skale Network

Ten slotte is er Skale Network, wat niet echt een DeFi-project is, maar meer een technische infrastructuur waarmee gebruikers vrij krachtige dApps kunnen maken binnen het Ethereum-ecosysteem.

Een ding om op te merken is dat het toepassingsgebied – een gedecentraliseerde, modulaire cloudinterface – buitengewoon gunstig zou zijn als het gaat om het helpen van de schaalbaarheid van de DeFi-sector. Bovendien zou het verminderen van de belasting waarmee het netwerk van Ethereum te maken heeft, ook de gaskosten verlagen.

Met Skale zouden beperkingen en compromissen tot het verleden behoren, en Ethereum zou eindelijk kunnen herstellen van de golf van DeFi.